šššoping!!!
Page 44 of 48
Page 44 of 48 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Re: šššoping!!!
Odradila korekciju obrva i puno manje me boljelo....ubuduce radim jednom godisnje korekciju jer me preporodilo...600kn mi se isplati za to....
Ocistila sam lice,radila rejuvenaciju i skinula nausnice...sve to za 370kn....
Sad ce castim salatom od tune u Marabu baru...ako ikad posjetite Vk odite tamo....
Ocistila sam lice,radila rejuvenaciju i skinula nausnice...sve to za 370kn....
Sad ce castim salatom od tune u Marabu baru...ako ikad posjetite Vk odite tamo....
Guest- Guest
neko bio pranarom ulje divlja ruža za lice
la roche posay bb krema opet.. ona hydreane
la roche posay bb krema opet.. ona hydreane
miirše na JESENNNNNNN!!!
svijeća nije yankee, nego neka po 20 i nešto kn u mileru
Clinique moisture surge kremu za lice i Escentric molecules semplove.
E i Curaprox cetkice za zube. 3 pakovanja po 3 cetkice. Samo njih koristim.
E i Curaprox cetkice za zube. 3 pakovanja po 3 cetkice. Samo njih koristim.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Curaprox su zakon četkice, već godinama ih koristim!
A ja eto, naručila još jedan parfem u nizu.. morat ću na odvikavanje... 50-i parfem valjda u kolekciji... Far Away Rebel, a vidim da je i u oriflame Possess na nekoj akciji, a taj već dugo pikiram... pa nisam normalna
A ja eto, naručila još jedan parfem u nizu.. morat ću na odvikavanje... 50-i parfem valjda u kolekciji... Far Away Rebel, a vidim da je i u oriflame Possess na nekoj akciji, a taj već dugo pikiram... pa nisam normalna
Guest- Guest
Jedino sad, kad uzmem bilo koju drugu cetkicu, ko da prerem celicnom cetkom. Sve su mi preagresivne nakon ovih ultrasoft.
2014-04-14
https://www.mojaljekarna.hr/higijena-usta-i-zubi/1906-curaprox-5460-ultra-soft-cetkica-za-zube.html
Guest- Guest
da! jako su dobre četkice za probleme s desnima, meni su se preporodile nakon što sam prešla na nju...
kad sam ju prvi put počela koristiti, još mi je koji dan ostala stara četkica, imala je neku crticu po sredini za izbjeljivanje pa mi ju je bilo žal odmah baciti... no bome, bilo mi je dovoljno jedno pranje s njom da završi u smeću jer sam imala osjećaj da si derem i zube i desni s njom...
kad sam ju prvi put počela koristiti, još mi je koji dan ostala stara četkica, imala je neku crticu po sredini za izbjeljivanje pa mi ju je bilo žal odmah baciti... no bome, bilo mi je dovoljno jedno pranje s njom da završi u smeću jer sam imala osjećaj da si derem i zube i desni s njom...
Guest- Guest
Ja nemam osjetljive desni, al mi ju je zubar preporucio kao dobru cetkicu. Opskrbila se snizenima u Dam-a i preko Notina. Uzela 9 komada.
2014-04-14
Meni valjda jedinoj curaprox nisu dobre. Previse su guste dlacice, debele cetkice i onda uz zube cetkam i meso. To mi smeta.
Kupim si djecje ultrasof.
Za moje hrckove zubice te su idealne...
Kupim si djecje ultrasof.
Za moje hrckove zubice te su idealne...
Guest- Guest
Nego.
Nekk dan stojim pred ljekarnom i vidim futti snizenje.
Bez obzira sto san prethodne futti radi neudobnosti i zuljeva poslala ca ulazim ih opet probati.
Ove su bile drugi model.... puno udobnije...
Zuljeva za sada nema.
Sretna sam.
Sa 275 snizene na 205...
Nekk dan stojim pred ljekarnom i vidim futti snizenje.
Bez obzira sto san prethodne futti radi neudobnosti i zuljeva poslala ca ulazim ih opet probati.
Ove su bile drugi model.... puno udobnije...
Zuljeva za sada nema.
Sretna sam.
Sa 275 snizene na 205...
Guest- Guest
Koje si uzelaa? Ja svoje maloa po kuci nosim. Nisam zadovoljna. Teske su i neudobne. Nosim ih samo kad trebam dugo stajat u mjestu dok peglam i kuham.
2014-04-14
Page 44 of 48 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Page 44 of 48