šššoping!!!
Page 43 of 48
Page 43 of 48 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48
Re: šššoping!!!
Futti, da... nisu mi zasad toliko udobne, nadam se da se nisam zeznula
Super mi je taj Kenzo...
kratki kombinezon za spavanje, majicu i dvije haljine za po kuci
megajeftine, svaka po 30+ak kuna, 100% pamuk i super mi stoje al je dizajn ubiboze
ne znam uopce kome padnu na pamet takvi seljacki dizajni
Super mi je taj Kenzo...
kratki kombinezon za spavanje, majicu i dvije haljine za po kuci
megajeftine, svaka po 30+ak kuna, 100% pamuk i super mi stoje al je dizajn ubiboze
ne znam uopce kome padnu na pamet takvi seljacki dizajni
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Futti od pluta jel da?
Ja sam si njih bila kupila. Bile su bijele sa sljokicama. Ona traka je bila takva.
Mislim da ssu bile 274kn.
Na zalost sam se isto razocarala. Poklonila sam maminoj kolegici koja ima br noge 36 kao i ja. Znam da zena nema novaca i ne moze si mnoge stvari priustit pa eto...
Onda sam u deichmanu uzela neke jeftinije i sasvim su mi ok. Lijepo prilagodene nozi. Ne boli me noga....
Ja sam si njih bila kupila. Bile su bijele sa sljokicama. Ona traka je bila takva.
Mislim da ssu bile 274kn.
Na zalost sam se isto razocarala. Poklonila sam maminoj kolegici koja ima br noge 36 kao i ja. Znam da zena nema novaca i ne moze si mnoge stvari priustit pa eto...
Onda sam u deichmanu uzela neke jeftinije i sasvim su mi ok. Lijepo prilagodene nozi. Ne boli me noga....
Guest- Guest
Jel? Prilagodi se noga?
Nekako su mi teske i nemaju mi prirodan gib kako se noga krece i pritisce me traka neugodno kad hodam. Al su udobne za stajat.
Nekako su mi teske i nemaju mi prirodan gib kako se noga krece i pritisce me traka neugodno kad hodam. Al su udobne za stajat.
2014-04-14
Mislim da ortoledskoj i anatomskoj obuci treba vremena
Sestra je isto tako trebala vremena....
Sestra je isto tako trebala vremena....
Guest- Guest
Gexotip su dobre anatomske papuce.
Ne treba da se noga prilagodava.
Odmah je prilagodena.
U futtiu ne mozes bas normalno hodat. Nemam osjecaj da normalno pravim korake...
Ne treba da se noga prilagodava.
Odmah je prilagodena.
U futtiu ne mozes bas normalno hodat. Nemam osjecaj da normalno pravim korake...
Guest- Guest
A nadam se da ce postat bolje s vremenom, bit ce mi krivo u suprotnom.
Vichy Mineral 89 serum
La Roche Posay Hydreane Legere kremu za lice
Vichy Mineral 89 serum
La Roche Posay Hydreane Legere kremu za lice
2014-04-14
Hocu, nakon par tjedana koristenja.
Ovako, nakon jednog koristenja ova dva proizvoda sinoc, jutros koza izgleda ko da sam spavala par sati vise. A nisam :D
Uzela sam oboje jer mi je koza bas nekako dehidrirana.
Ovako, nakon jednog koristenja ova dva proizvoda sinoc, jutros koza izgleda ko da sam spavala par sati vise. A nisam :D
Uzela sam oboje jer mi je koza bas nekako dehidrirana.
2014-04-14
Ja dobijem pristeve od mineral 89
Ali... koza bude nekako zategnuta...
Jedina hidratacijska krema, koja mi ne stvori dodatne pristice, niti ne zamasti kozu je balea aqua
Ali... koza bude nekako zategnuta...
Jedina hidratacijska krema, koja mi ne stvori dodatne pristice, niti ne zamasti kozu je balea aqua
Guest- Guest
Ta Baleina je bas hvaljena...
OT: Nikel tonik od ruze
OT: Nikel tonik od ruze
2014-04-14
Pripremi lice za nastavak njege.
Dehidrirana mi je koza nakon poroda, pa sam odlucila pojacat njegu i vidjet kako to izgleda kad se koristi tonik-serum-hidratantna krema rutina.
Dehidrirana mi je koza nakon poroda, pa sam odlucila pojacat njegu i vidjet kako to izgleda kad se koristi tonik-serum-hidratantna krema rutina.
2014-04-14
Da i promjene govore sve...proizvodi su im ucinkoviti i cisti....bez dodatnih nepotrebnih losih stvari....
Guest- Guest
Becutan omeksivac koji mirise na djetinjstvo
Vichy mineral dezodorans roll on
Vichy mineral dezodorans roll on
2014-04-14
pred 2 tjedna haljinicu i suknju u orsayu, morala sam iako mi realno ne treba, ali...
Guest- Guest
Page 43 of 48 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48
Page 43 of 48