Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Za bota i ovaj je dobar.Winter is coming wrote:kakav mrsav sendvic,kolerik pojedi ga ti.winter neki dan u burger kingu pojeo wooper
Guest- Guest
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Plenković je Merkeličin dečko, Koli je Hitlerijina cura, a Zoki udbaški igrač. Crno nam se piše!epikur37 wrote:Znači Plenković je prevrtljivi briselski ćato, e.
Ostanak ovakve bosne, šugava je ali je i takva jamac mira. Druga opcija je drugačija raspodjela teritorija i neki novi dejton i mirni razlaz. U ovom obliku gdje srpska uzima 50% BiH pogotovo ovaj zapadni dio nema šanse da ne dovede do rata jer je to prst u oku RH a i muje se neće zadovoliti sigurno sa ovakvim teritorijem centralna bosna plus cazinska krajina praktično odvojena od centrale. Hrvati bi uzeli cijelu Hercegovinu plus livno, kupres sve do drvara, no kako rekoh na ovim osnovama mirnog razlaza nema, nema trika da to prođe bez rata i to je zicer ko jedan plus jedan.Osim toga RH sebi nikada ne bi smjela dozvoliti klin srpske države praktično u njenom stomaku i to na puškometu Zagreba i tu će nastati koljačina samo takva. Jedino realno što srbi u slučaju podjele mogu dobiti je podrinje i to nekako zaokružiti, sve drugo je uvod u rat.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Jebiga neki to očito priželjkuju iako realno ako se RH ne umješa Hrvati će nestati u Bosni, ostati će ih nešto u posavini a i to je pitanje bez hr pomoći i hercegovina kao heterogena zajednica iako ću tu pritisak muja biti ogroman da izađu na more, genocidna republika bi se samo nasmijala budalama hrvatima i mujama i napravila ono što priželjkuju odavno-spajanje sa srbijom.abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
A koje je resenje u Bosni dobro po tebi a da svi budu zadovoljni? I Srbi imaju pravo glasa zar ne? Nije ni Federacija manje krvi upila od Srpske, isao sam u skolu tamo, znam ih dobro
Guest- Guest
a Zemun?
2014-04-14
Zemun je u srbiji a ne u BiH.Winter is coming wrote:a Zemun?
Guest- Guest
pa da ali treba i njega osloboditi
2014-04-14
Pa ko vam brani?Winter is coming wrote:pa da ali treba i njega osloboditi
Guest- Guest
nama?pa mi smo ga okupirali
2014-04-14
Winter is coming wrote:nama?pa mi smo ga okupirali
Ma hajde tko se toga jos sjeca majkumu. Davno je to bilo. A i opcenito ta zadovoljstva prekrajanja granica iz tog vremena. Ono dobijes Zemun i dijelove bosne a popusis dalmaciju i otoke. Sve bitnije gradove na istoj,Istru,Split....bjezi jebote. Koma. Gledaj danas tog Zemuna...sve neki kriminalci i ubojice iz istoga...ih.
Guest- Guest
pa to znaci da je hrvatska napala srbiju...tad,ako je moja teorija da je zamun pod srpskom okupacijom pogresna
2014-04-14
Pa zašto ga onda oćeš oslobađati?Winter is coming wrote:nama?pa mi smo ga okupirali
Guest- Guest
Winter is coming wrote:pa to znaci da je hrvatska napala srbiju...tad,ako je moja teorija da je zamun pod srpskom okupacijom pogresna
Nije. To je vise ono "glete sada slaviše debilen....ju giv as evriting vi ask...vi giv ju dis pis ov šit lend in serbija, tejk bosnija....en kil huevr ju vont in dize lande"...
Guest- Guest
pa ne ja nego vitre911 wrote:Pa zašto ga onda oćeš oslobađati?Winter is coming wrote:nama?pa mi smo ga okupirali
Winter is coming-
2014-04-14
švarcvald klinik,balkanišen švajnMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pa to znaci da je hrvatska napala srbiju...tad,ako je moja teorija da je zamun pod srpskom okupacijom pogresna
Nije. To je vise ono "glete sada slaviše debilen....ju giv as evriting vi ask...vi giv ju dis pis ov šit lend in serbija, tejk bosnija....en kil huevr ju vont in dize lande"...
Winter is coming-
2014-04-14
Pa nas boli kurac za zemunom, ti si rekao da ga trebate osloboditiWinter is coming wrote:pa ne ja nego vitre911 wrote:Pa zašto ga onda oćeš oslobađati?Winter is coming wrote:nama?pa mi smo ga okupirali
Guest- Guest
pa bilo je nekih koji su tvdili da je Vojvodina Hrvatska
2014-04-14
Kao što je onaj prošli rat imao kao ishod raspad Jugooslavije,slijedeći bi imao suprotni učinak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Milanović: Što ćemo kada se RS odcjepi, hoćemo ostaviti Hrvate u državi sa Bošnjacima?
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
Page 9 of 9