Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
epikur37 wrote:U glavnom od ponuđenog na izborima Zoki jedini ima karakter....a i politika mu je ponajbolja ...
zoki nema ni politiku ni karakter, ali ga se danas napada jer je posrao srbe.
a i ti bi ga prvi napadao zbog toga jer je napao srbe da nije rekao da će uzet dio bih ako se srbi otcijepe, a zna da srpska ne ide nikud jer MZ ne da
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Pogledao Bujicu i Bujanec vodi Milanovicevu izbornu kampanju. Raspudic, Bujanec???? Neprocjenjivo. Svaka cast ekipi sta je "prisluskivala". Svaka cast organizatoru. Ostalo ce rijesiti oni sa mozgom do dvije marke. Da, sad se vidi kolike su mogucnosti kada se angaziraju pravi ljudi , na vrijeme. Prosli put je bio onaj jamer koji je kao sa Marsa pao. Mahanje zastavam i skandiranje pale u jamerici jer je tamo mozak jedan dolar po kili. Ovdje pali bizantsko-boljsevicka lukavost. Nego provjerite sto Karamrko radi trenutno.Mozda je sef izbornog stozera SDP-a????? Tu je taj rukopis, okruzenje mu pase,daklem....
2014-04-14
marcellus wrote:epikur37 wrote:U glavnom od ponuđenog na izborima Zoki jedini ima karakter....a i politika mu je ponajbolja ...
a i ti bi ga prvi napadao zbog toga jer je napao srbe da nije rekao da će uzet dio bih ako se srbi otcijepe, a zna da srpska ne ide nikud jer MZ ne da
Odlazak Srpske je realan i normalno da to treba uzimati u obzir i znati se postaviti. MZ kao što i sma znaš prihvata stanje na terenu, malo moderira i to je.
Zoki je dao izjavu koja je fundamentalno važna, jer za razliku od glupe desnice na odlazak Srpske nije pozvao na presijecanje koridora nego na osiguranje i pripajanje Hrvata.
Dakle, praktički prihvatanje i odrađivanje podjele BiH.
Nemamo mi puno za izabrati, osobno sam zgađen HDZ-om s ili bez Karamarka....zbog svega do sada.
Zoki je malo lud, ali to se i traži.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko bi trebao ici ginuti u BiH u slucaju dijeljenja??????
2014-04-14
abraham wrote:Tko bi trebao ici ginuti u BiH u slucaju dijeljenja??????
Ne znam tko bi trebao ići ginuti u slučaju nedijeljenja?
2015-08-06
Tko to danas gine???
2014-04-14
abraham wrote:Tko to danas gine???
Tko to gine sutra, od koga i zašto?
2015-08-06
Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
2014-04-14
i tako,Zoxu opet pukla cijev ali je ovaj puta namoćilo i susjede,ništa strašno.
vili40-
2015-08-02
abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
bude li podjele, što zavisi od vanjskih faktora a ne od hrvatske, srbije i BIH, bošnjakistance niko ništa neće pitati
da hrvatska nije u nato i eu imala bi još vezanije ruke, vidjeti pod srbija
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:U glavnom od ponuđenog na izborima Zoki jedini ima karakter....a i politika mu je ponajbolja ...
Odlazak Srpske je realan i normalno da to treba uzimati u obzir i znati se postaviti. MZ kao što i sma znaš prihvata stanje na terenu, malo moderira i to je.
Zoki je dao izjavu koja je fundamentalno važna, jer za razliku od glupe desnice na odlazak Srpske nije pozvao na presijecanje koridora nego na osiguranje i pripajanje Hrvata.
Zoki je dao izjavu koju je već službeno povukao, a usput budi rečeno taj koji bi presijecao koridor mu je koalicijski partner. HDZ je šaka jada, ali vidjeti spas u Zoletu, potez očajnika...
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
Nijanse, razlika je u nijansama. Razlika je da bi Srbi da nisu u financijskoj banani kakovoj jesu, odavna "pogurali" referendum o odcjepljenju. Mislim.marcellus wrote:abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
bude li podjele, što zavisi od vanjskih faktora a ne od hrvatske, srbije i BIH, bošnjakistance niko ništa neće pitati
da hrvatska nije u nato i eu imala bi još vezanije ruke, vidjeti pod srbija
2014-04-14
Jebiga neki to očito priželjkuju iako realno ako se RH ne umješa Hrvati će nestati u Bosni, ostati će ih nešto u posavini a i to je pitanje bez hr pomoći i hercegovina kao heterogena zajednica iako ću tu pritisak muja biti ogroman da izađu na more, genocidna republika bi se samo nasmijala budalama hrvatima i mujama i napravila ono što priželjkuju odavno-spajanje sa srbijom.abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
Guest- Guest
abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
Pa bili bi u jos vecim govnima da nismo u NATO-u. Ovako automatski barem imas odredeno politicko zaledje posto gro gradjana nasih u BiH su po defaultu prakticki tvoji gradjani i gradjani EU. Znaci imas pravno zaledje za braniti iste. O tome da Hrvati u BiH prakticki imaju cisto zaledje u vidu same hr. Te puno lagodniju situaciju po pitanju dopremanja boraca,oruzja....te sigurno zaledje u kojem se mogu oporavljati i skloniti ljudi. Situacija je puno bolja! A imamo i lijepe nove helikoptere a bit ce i krstarecih raketa, novu pusku,uniforme,vozila!!!
Guest- Guest
u slucaju rata u BiH (kojeg nece bit al eto kad pricamo) bosnjaci ukoliko misle sacuvat BiH moraju ratovat sa srbima a onda I hrvatima a ne samo sa hrvatima, a ovi obadvoji imaju zalede za razliku od bosnjaka.
Ukoliko bi prihvatili mirni odlazak R. srpske a htjeli uzet samo hrvatske dojelove onda je to agresija, jer su prakticki pristali na podjelu BiH a napadaju jedan narod.
Ukoliko bi prihvatili mirni odlazak R. srpske a htjeli uzet samo hrvatske dojelove onda je to agresija, jer su prakticki pristali na podjelu BiH a napadaju jedan narod.
Bumo videli. Do razvaljivanja BiH ce doci prije ili poslije. Nece biti ni pokrenuta niti izvecena od BiH Hrvata. Njihovo je da pokusaju odigrati pametno. Da ce im biti suzivota sa Srbima ili Muslimanima je ,skoro, te iskljuceno. Dakle u se i u svoje kljuse. Treba one iz centralne Bosne izvuci van da ljudi ne ginu, danas sutra, uludo. To je to.
2014-04-14
tre911 wrote:Jebiga neki to očito priželjkuju iako realno ako se RH ne umješa Hrvati će nestati u Bosni, ostati će ih nešto u posavini a i to je pitanje bez hr pomoći i hercegovina kao heterogena zajednica iako ću tu pritisak muja biti ogroman da izađu na more, genocidna republika bi se samo nasmijala budalama hrvatima i mujama i napravila ono što priželjkuju odavno-spajanje sa srbijom.abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
A koje je resenje u Bosni dobro po tebi a da svi budu zadovoljni? I Srbi imaju pravo glasa zar ne? Nije ni Federacija manje krvi upila od Srpske, isao sam u skolu tamo, znam ih dobro
Guest- Guest
to zaledje ce vam dobro doci a i oni helihopteriMaximusDecimusMiridije wrote:abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
Pa bili bi u jos vecim govnima da nismo u NATO-u. Ovako automatski barem imas odredeno politicko zaledje posto gro gradjana nasih u BiH su po defaultu prakticki tvoji gradjani i gradjani EU. Znaci imas pravno zaledje za braniti iste. O tome da Hrvati u BiH prakticki imaju cisto zaledje u vidu same hr. Te puno lagodniju situaciju po pitanju dopremanja boraca,oruzja....te sigurno zaledje u kojem se mogu oporavljati i skloniti ljudi. Situacija je puno bolja! A imamo i lijepe nove helikoptere a bit ce i krstarecih raketa, novu pusku,uniforme,vozila!!!
Winter is coming-
2014-04-14
dzmrdz wrote:tre911 wrote:Jebiga neki to očito priželjkuju iako realno ako se RH ne umješa Hrvati će nestati u Bosni, ostati će ih nešto u posavini a i to je pitanje bez hr pomoći i hercegovina kao heterogena zajednica iako ću tu pritisak muja biti ogroman da izađu na more, genocidna republika bi se samo nasmijala budalama hrvatima i mujama i napravila ono što priželjkuju odavno-spajanje sa srbijom.abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
A koje je resenje u Bosni dobro po tebi a da svi budu zadovoljni? I Srbi imaju pravo glasa zar ne? Nije ni Federacija manje krvi upila od Srpske, isao sam u skolu tamo, znam ih dobro
Po njemu je rješenja zna se :D
kaj god ide referendum, dodo zna
2015-08-06
Plenki već protiv, nema hdz je zlo za hercegbosnu sve skupa s pravasima..................nama odgovara ljervoica na vlasti u RH i Zoki kao premijer ....nu i josipović je bio bolji od kulinde.
2015-08-06
epikur37 wrote:dzmrdz wrote:tre911 wrote:Jebiga neki to očito priželjkuju iako realno ako se RH ne umješa Hrvati će nestati u Bosni, ostati će ih nešto u posavini a i to je pitanje bez hr pomoći i hercegovina kao heterogena zajednica iako ću tu pritisak muja biti ogroman da izađu na more, genocidna republika bi se samo nasmijala budalama hrvatima i mujama i napravila ono što priželjkuju odavno-spajanje sa srbijom.abraham wrote:Podjela znaci automatski rat. Hrvati su osim po brojnosti hendikapirani sta je DNRH u NATO paktu i EU dakle svezanih ruku. Ostalo su sareni baloncici, konfeti i sl.Bosnjaci ne smiju pristati na podjelu i nemaju kud. Dakle , kako god da se okrene, Hrvati u BiH su nestali ali to jos ne znaju.
Po njemu je rješenja zna se :D
kaj god ide referendum, dodo zna
Ne moze biti logika za ocuvanje Bosne da se Srbe nista ne pita. Jel genocidna ili ne to je pitanje perspektive sugovornika. Mislim da tamo je svako svakog namlatio kad je imao priliku. Sto se mene tice ako se ljudi u BIH i Srpskoj dogovore za zivot i suzivot jos bolje ali nije u redu da nakon ciscenja Srba iz svih vecih gradova tipa Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica i ostalih manjih odjednom samo spominje kako su Srbi ocistili teren.
Svako je svakog ocistio, nazalost. To je jedina istina. Sve moze ali po srpski ne moze nista, e kurca malo. Pa cekaj, ako se borimo protiv jednoumlja u YU zasto se sada namece drugo jednoumlje?
Dodo je mafioso par excellence, nema sumnje ali kakvi su mu protivnici? Jesu li oni iskreni u svojim namerama?
Bosna opstati ne moze pa makar je drzali na aparatima. Kakogod da bude, svi trebaju unilateralno da zagarantuju manjinama prava koja im pripadaju.
Videli smo onaj napad u Sarajevu u tramvaju, jel to slika multikulturalnosti? de ljudi budimo iskreni..
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Milanović: Što ćemo kada se RS odcjepi, hoćemo ostaviti Hrvate u državi sa Bošnjacima?
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
Page 6 of 9