Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
Page 1 of 1
Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
He he he
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/steinmeier-necemo-tolerirati-mrznju-i-nasilje-nad-muslimanima
Samo trpaj. Uskoro će postat teški antiislamisti.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/steinmeier-necemo-tolerirati-mrznju-i-nasilje-nad-muslimanima
Samo trpaj. Uskoro će postat teški antiislamisti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Berlin : Nećemo tolerirati mržnju i nasilje nad muslimanima
Ako ne postanete nacisti prožvakat ćemo vas i ispljunit.
Bilo ih je 7% u 2012 a ja mislim da ih sad s onih miljon Arapa šta je došlo ima bar 9%
E nemojte vi he he he
Bilo ih je 7% u 2012 a ja mislim da ih sad s onih miljon Arapa šta je došlo ima bar 9%
E nemojte vi he he he
2014-04-11
nema nasilja nad musljemanima u svabiji..
Guest- Guest
2014-04-11
polako im pooceti otkaze dijeliti..
Guest- Guest
Nema tko radit. Tribaju im radnici.Legendovich wrote:polako im pooceti otkaze dijeliti..
2014-04-11
ima itekako ima ljudi..RayMabus wrote:Nema tko radit. Tribaju im radnici.Legendovich wrote:polako im pooceti otkaze dijeliti..
Guest- Guest
Europske nacije ne žele živjeti s Arapima. Nek Nijemci žive s njima ako su im tako dragi.
2014-04-11
šikanirati ih polako i izbacivati iz tijekova drustvenog zivota i posla..
Guest- Guest
Brige njih , odu oni na socijalu i fino favele i geto i samo se kote a unutar tih kvartova vladaju njihovi zakoni.Legendovich wrote:šikanirati ih polako i izbacivati iz tijekova drustvenog zivota i posla..
2014-04-11
nema vise toga u svabiji..svabo je davao novac ispocetka..sada daje ako zaguzi,aLI TO SE MORA VRATITI,tako da se vise niti ne zalecu i traze,nego gledaju neki posel uloviti..a tu jebu jeza u najduzu bodlju..RayMabus wrote:Brige njih , odu oni na socijalu i fino favele i geto i samo se kote a unutar tih kvartova vladaju njihovi zakoni.Legendovich wrote:šikanirati ih polako i izbacivati iz tijekova drustvenog zivota i posla..
Guest- Guest
Ne brini se ti za njih. Ako su sposobni preživit u Sahari onda im je Njemačka raj na zemlji.Legendovich wrote:nema vise toga u svabiji..svabo je davao novac ispocetka..sada daje ako zaguzi,aLI TO SE MORA VRATITI,tako da se vise niti ne zalecu i traze,nego gledaju neki posel uloviti..a tu jebu jeza u najduzu bodlju..RayMabus wrote:Brige njih , odu oni na socijalu i fino favele i geto i samo se kote a unutar tih kvartova vladaju njihovi zakoni.Legendovich wrote:šikanirati ih polako i izbacivati iz tijekova drustvenog zivota i posla..
Ima ko pacovi da se kote a Švabo im ne može ništa.
2014-04-11
Ovo stoji i jezovito je tocno..RayMabus wrote:Ne brini se ti za njih. Ako su sposobni preživit u Sahari onda im je Njemačka raj na zemlji.Legendovich wrote:nema vise toga u svabiji..svabo je davao novac ispocetka..sada daje ako zaguzi,aLI TO SE MORA VRATITI,tako da se vise niti ne zalecu i traze,nego gledaju neki posel uloviti..a tu jebu jeza u najduzu bodlju..RayMabus wrote:Brige njih , odu oni na socijalu i fino favele i geto i samo se kote a unutar tih kvartova vladaju njihovi zakoni.Legendovich wrote:šikanirati ih polako i izbacivati iz tijekova drustvenog zivota i posla..
Ima ko pacovi da se kote a Švabo im ne može ništa.
Guest- Guest
Normalno da je točno kao šta je točno da će ih uskoro dobit još da malo ubrza proces i da od Njemačke napravimo zemlju trećeg svijeta.
2014-04-11
Similar topics
» Mi nećemo na Berlin – hoćemo na Solun
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Embargo. I nećemo slušati ni Berlin, ni Lajenovu, niti bilo koga
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Embargo. I nećemo slušati ni Berlin, ni Lajenovu, niti bilo koga
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
Page 1 of 1