Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
cekamo Yoda pa vidimo...
Guest- Guest
bogomdani wrote:mislis,duduk Erdo,nadhebao Putina u igrama strategije..Yoda,tebi to realno..??
Posto je Putin to dozvolio,vjeruj mi da ima neke agende u svem tome,zasto sve ne produziti?Rusko oruzje biljezi brutalnu potraznju,to i sam znas...win-win situacija za Ruse,a ovi Khozoepi nek se u beskraj tamane..uebat ce si tu brutalnu ratnivcku genetiku,mbas kao i svabi...
točno to Erdogan i Turci nadjebali Ruse i Amere.
Što ti nije jasno. Daj mi 2-3 argumenta gdje ulazak Turske vojske u Siriju, i "umjerenih kanibala" koristi Rusima ? :D
nemaš argumenata, kada i ne postoje, "nije da ja izmišljan" čitam komentare drugih ljudi.
Turci su jebeni pobjednici, zavukli i Amerima i Rusima, odlično igraju na dvije stolice. Prije mjesec dana bi Rusi svaku kolonu kanibala i turskog oružja koje bi iz Turske ušlo u Siriju, uništili iz zraka, sada ovi se šire i osvajaju teritorij.
A i dalje su neprijatelji Ruskog saveznika Assada gdje Rusi imaju geostrateške interese.
Guest- Guest
Nisam primjetio da u osvojenim područjima od ISILa se vijori zastava SAA režima, nego zastava umjerenih kanibala, ista zastava koju koristi Nusra i bratija.
Dolje ovi pišaju krv kod Alepa , evo tjedan dana jurišaju na koridor , samo danas izašlo 3-4 videa gdje im kanibali pogodili tenkove i oklopna vozila,
sada im Turčin Erdogan gore šalje pojačanje.. Za mjesec dana ti kanibali mogu doslovno doći do Sjevernih djelova Alepa, i onda spojiti sa ekipom iz Nusre, i onda još žešće napasti Alepo, i onda će opet biti "Putin majstorski pobjedio"..
Dolje ovi pišaju krv kod Alepa , evo tjedan dana jurišaju na koridor , samo danas izašlo 3-4 videa gdje im kanibali pogodili tenkove i oklopna vozila,
sada im Turčin Erdogan gore šalje pojačanje.. Za mjesec dana ti kanibali mogu doslovno doći do Sjevernih djelova Alepa, i onda spojiti sa ekipom iz Nusre, i onda još žešće napasti Alepo, i onda će opet biti "Putin majstorski pobjedio"..
Guest- Guest
pala cementara, ja cuo
Recimo,da i Turska vojska malo pomalo bude razvucena i po stalnim i relativnim gubicima,teknike i ljuctva..u biti dosada su svi uglavnom gubili na tome,ali ne i Turci,prevlacenjem preko granice,i sukobom sa ISIS-om,mada i kozmetickim,lagano ce se ukupna situacija prosiriti sa Sirije i na Tursku..
Ovdje definitivno ne mos dati konkretan i tocan odgovor jer je prekomplicirano..
Rusiji koristi i da kako rekoh,Turska bude u sav taj cirkus uvucena...da ima gubitaka,ne mora biti velikih,ali cisto da ima,i da sav taj cirukus stvori auru rata i nad Turskom..cak i kozmeticki rat protiv ISIS-a ce stvoriti nezadovoljnike u njihovim redovima,pa mozda bude i znacajnijih teroristickih akcija u Turskoj..
Obaraju se time i cijene usluga i robe iz Turske.
Evo kad je bilo ono sranje u Turskoj,tjedan dana puni pansion u 5 zvjezdica na elitnom odmaralistu u Turskoj je bilo jedva 130 ojrova...
Sacekaj Yoda,vidjet ces da sve ima svog smisla..a koji je bolji,nego navesti sve Khozoepe pa da se medjusobno poshoraju,..ove po Europi bude gust naganjavati i loviti..onako rekreativno..
Ovdje definitivno ne mos dati konkretan i tocan odgovor jer je prekomplicirano..
Rusiji koristi i da kako rekoh,Turska bude u sav taj cirkus uvucena...da ima gubitaka,ne mora biti velikih,ali cisto da ima,i da sav taj cirukus stvori auru rata i nad Turskom..cak i kozmeticki rat protiv ISIS-a ce stvoriti nezadovoljnike u njihovim redovima,pa mozda bude i znacajnijih teroristickih akcija u Turskoj..
Obaraju se time i cijene usluga i robe iz Turske.
Evo kad je bilo ono sranje u Turskoj,tjedan dana puni pansion u 5 zvjezdica na elitnom odmaralistu u Turskoj je bilo jedva 130 ojrova...
Sacekaj Yoda,vidjet ces da sve ima svog smisla..a koji je bolji,nego navesti sve Khozoepe pa da se medjusobno poshoraju,..ove po Europi bude gust naganjavati i loviti..onako rekreativno..
Guest- Guest
jebote,doci ce i do Menhetna
2014-04-14
pala sama odsebe
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
bude se cirkus izgleda prosirio..
Guest- Guest
au,zlo i naopakoLeviathan2 wrote:pala cementara, ja cuo
Winter is coming-
2014-04-14
ovo jos nije nista, navodno se i saudi spremaju u siriju , al lako za njih, uveze se par jemenaca sa flip flop natikacama i saudi najebase
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Medo ajmo i mi tamo da pokazemo nasu Prisutnost..
Guest- Guest
gdje u Siriju? ko zna da nije rata mozda bi i otisao ili u Izrael,mada sam protivnik tog rezima ali bih svejedno volio posjetiti neka mjesta,Turska bi svakako bila zanimljiva ali sam toliko srao o Serdoganu da bi me vjerovatno uhapsili,a volio bi viditi Sv.Sofiju i jos neka mjesta
2014-04-14
eto,pakiraj se i na put...ja necu..jos..
Guest- Guest
ja bijo u siriji, lijepa zemlja bila, bio u alepu, homsu i damsku, kroz tursku samo proputovao, jebo tursku, izrael nemam zelju posjecivat, egipat jos manje a u saudiju ni pod prisilomWinter is coming wrote:gdje u Siriju? ko zna da nije rata mozda bi i otisao ili u Izrael,mada sam protivnik tog rezima ali bih svejedno volio posjetiti neka mjesta,Turska bi svakako bila zanimljiva ali sam toliko srao o Serdoganu da bi me vjerovatno uhapsili,a volio bi viditi Sv.Sofiju i jos neka mjesta
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
pa turska kao ostatak bizantijske imperije ima dobrih turistickih destinacija,u Grckoj sam bio,onako lijepa zemlja...i jeftina sto je meni isto bitnoLeviathan2 wrote:ja bijo u siriji, lijepa zemlja bila, bio u alepu, homsu i damsku, kroz tursku samo proputovao, jebo tursku, izrael nemam zelju posjecivat, egipat jos manje a u saudiju ni pod prisilomWinter is coming wrote:gdje u Siriju? ko zna da nije rata mozda bi i otisao ili u Izrael,mada sam protivnik tog rezima ali bih svejedno volio posjetiti neka mjesta,Turska bi svakako bila zanimljiva ali sam toliko srao o Serdoganu da bi me vjerovatno uhapsili,a volio bi viditi Sv.Sofiju i jos neka mjesta
Winter is coming-
2014-04-14
rusija je prekrasna, mongolija isto, trebao sam ici u ameriku,negdje kod hjustona na teren al sam odbio da idem u zemlju gdje se flagrantno krse ljudska prava i bilo me strah za da nebih postao zrtva policijske represije, tako je bilo moje pismeno odbijanje naloga da idem na teren hehhehe, inace nebih ni dobio vizu za ulazak al to u mojoj firmi ne znaju, i dan danas se smiju tomu, a ja bio ozbiljanWinter is coming wrote:ma ja sam vise za mediteranske zemlje,eventualno majka Rusija ili Bjelorusija
gdje si bio u kom dijelu majke Rusije?Leviathan2 wrote:rusija je prekrasna, mongolija isto, trebao sam ici u ameriku,negdje kod hjustona na teren al sam odbio da idem u zemlju gdje se flagrantno krse ljudska prava i bilo me strah za da nebih postao zrtva policijske represije, tako je bilo moje pismeno odbijanje naloga da idem na teren hehhehe, inace nebih ni dobio vizu za ulazak al to u mojoj firmi ne znaju, i dan danas se smiju tomu, a ja bio ozbiljanWinter is coming wrote:ma ja sam vise za mediteranske zemlje,eventualno majka Rusija ili Bjelorusija
Winter is coming-
2014-04-14
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Potukli se Kurdi i Turci u Njemačkoj
» Kurdi i Turci se izboli noževima u Briselu
» Turci se prave pametni...
» Kurdi: Pomoz brate Asade da nas ne pokolju Turci
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
» Kurdi i Turci se izboli noževima u Briselu
» Turci se prave pametni...
» Kurdi: Pomoz brate Asade da nas ne pokolju Turci
» Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
Page 2 of 5