Pritvoreno pismo Kolindi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pritvoreno pismo Kolindi
dva brata wrote:tko će gubiti vrime čitati svakakve pizdarije
Kad fratar pojebe redovnicu i napravi joj dijete a nakon toga mu se ukaže Gospa, to više nisu samo svakakve pizdarije nego slučaj za krim obradu, pogotovo jer je grupicu adolescenata mentalno izmanipulirao raznim psihološkim i okultnim trikovima po kojima su hercegovački franjevci poznati na široko i na dugačko.
Guest- Guest
pa točno to, ne da mi se čitati svakakve boleštine i to iz bosne, dosta je boleština ovdje u RHUsne Stjepana Gnječa wrote:dva brata wrote:tko će gubiti vrime čitati svakakve pizdarije
Kad fratar pojebe redovnicu i napravi joj dijete a nakon toga mu se ukaže Gospa, to više nisu samo svakakve pizdarije nego slučaj za krim obradu, pogotovo jer je grupicu adolescenata mentalno izmanipulirao raznim psihološkim i okultnim trikovima po kojima su hercegovački franjevci poznati na široko i na dugačko.
Guest- Guest
Ne da mi se citati ove proljeve ali Koli je na prvoj slici zbilja zgodna, doduše 30 kila mršavija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pismo ukazuje na ono što i mene muči: napustila je hrvatsku diplomaciju radi NATO-a (Amerike), sumnjam da sada radi u hrvatskom interesu.
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:neka 'fala..
Ali ja sam pun volje da ti objasnim ne predajem se tako lako kao vi izviđači gle počnimo od ovoga:
FRA TOMISLAVA VLAŠIĆA, ‘DUHOVNOG OCA UKAZANJA’, STIGLA KAZNA
30.07.2009. | 22:32
Pljuska Međugorju: Papa protjerao franjevca zbog seksa s redovnicom
Vlašić, koji već 22 godine živi u Parmi gdje je osnovao i vjersku udrugu ‘Kraljice mira’, izbačen je iz reda i razriješen svih svećeničkih dužnosti.
Zbog optužbi za “herezu i šizmu, manipulaciju sviješću i savješću, te opravdane sumnje u seksualne odnose s časnom sestrom”, svećenik Tomislav Vlašić, koji se svojedobno proglasio “duhovnim ocem” šestero tadašnje djece koja su tvrdila da im se u Međugorju 1981. ukazala Gospa, definitivno je suspendiran iz reda franjevaca.
To je odluka glavnog ministra istoimenog reda fra Josea Rodrigueza Carballa.
No, to nije sve: poglavar Katoličke crkve papa Benedikt XVI. razriješio je fratra svih svećeničkih dužnosti, te mu je zabranio objavljivanje bilo kakvih izjava koje se tiču religijskog života, a posebno izjava o “međugorskom fenomenu”.
Vijest su prenijeli svi talijanski mediji čiji se novinari “vatikanisti” već dugo bave pitanjem zašto Sveta Stolica još nije priznala međugorsko svetište. Papa Benedikt XVI. u rujnu prošle godine svetište je nazvao “prevarom” te je istodobno najavio kako će Vatikan ubrzati istragu o onome što se dogodilo 1981. godine i istodobno pokrenuti disciplinske mjere protiv patera Vlašića koji ruši sliku o Međugorju.
Fra Tomislav već godinama tvrdi da se njemu osobno Gospa do sada ukazala oko 40 tisuća puta, u što je Benedikt XVI. izrazio sumnju. Ni prethodni papa, Ivan Pavao II., nije mu iskazivao previše povjerenja.
Vlašić je, naime, tvrdio kako je 1984. godine doživio jedno od ukazanja u kojem mu je Djevica Marija poručila da je on – živi svetac. O istom je obavijestio i tadašnjeg papu, međutim iz Vatikana nije stigao nikakav komentar.
Ima i dijete
Talijanski mediji izopćenju patera Vlašića posvetili su veliku pažnju i zbog činjenice da svećenik od 1987. godine živi u Italiji. On se 1987. godine preselio u Parmu gdje je sudjelovao u osnivanju vjerske udruge “Kraljice mira, potpuno smo tvoji”.
Tijekom službovanja u Parmi, prenosi talijanski dnevni list Corriere della Sera, u Vatikan su pristigle pritužbe na svećenika “contra sextum”, odnosno na sumnju u krivnju za seksualni nemoral.
Vlašić je optužen da je bio u intimnoj vezi s jednom časnom sestrom, s kojom navodno ima i dijete.
To je bila kap koja je prelila čašu pa ga je Sveta Stolica 1992. godine poslala u jedan samostan nedaleko od talijanskoga grada L’Aquile, potresom sravnjenog prije četiri mjeseca.
Samostan u regiji Abruzzo je jedna vrsta “vatikanskog zatvora” u kojem je svećeniku bilo izričito zabranjeno komuniciranje s bilo kojom osobom, pa čak i njegovim odvjetnicima, bez službenog dopuštenja pretpostavljenih, jer je vatikanska istraga, koja se, evo, završila izbacivanjem fra Tomislava iz svećeništva, bila u tijeku.
‘Kreator ukazanja’
Svećenika Tomislava Vlašića je Pavao Žanić (mostarsko-duvanjski biskup u vrijeme kada su ukazanja počela) nazvao “kreatorom međugorskog fenomena“.
Njegovo izbacivanje iz franjevačkog reda i Crkve općenito sigurno će ostaviti traga u Međugorju, kao i na njegove zagovornike iz cijelog svijeta koji se nadaju da će Vatikan jednom i službeno priznati ovo svetište.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/61585/pljuska-meugorju-papa-protjerao-franjevca-zbog-seksa-s-redovnicom
Bravo Papa
Nego bojim sa da ova viest neće doći niti do 10% htvatske pastve ( stoke sitnozube šta reče franjo )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nije da di se dačitati nego ne čitaš isto kao i disleksični đodakaja_333 wrote:Ne da mi se citati ove proljeve ali Koli je na prvoj slici zbilja zgodna, doduše 30 kila mršavija.
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:Pismo ukazuje na ono što i mene muči: napustila je hrvatsku diplomaciju radi NATO-a (Amerike), sumnjam da sada radi u hrvatskom interesu.
A za razliku od...izabrati nasumično...
darth_vader-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Kritika prdsjednicine politke i uspravnice jE dobro pogodjena.....ali je izletio bezveze i zbrlao s medjugOrjem.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Predsjednica sigurno ne vodi hrvasku politiku nego americku politiku za hrvatsku. Nadam se da nece dobiti drugu saNsu
2015-08-06
Kakav je ono blentai banner na vrhu stranice? Psihodelija neka. :D:D:D:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kic wrote:e?
Banner se ne odnosi na ovaj forum, nego na banner sa link stranice.
2015-07-23
Znači psihodelija.kic wrote:mislim da je to neka Indijska umjetnost..
2015-07-23
Ne već Kali Yugu odnosno Rene Guenona i zadnji ciklus, ali Gagi vec sad sam ti preopteretio živčani sustav tako da...gargamel0101 wrote:Znači psihodelija.kic wrote:mislim da je to neka Indijska umjetnost..
Kermit-
2014-04-17
Međugorje je prevara to je lako uočljivo vec ulaskom u to mjestoepikur37 wrote:Kritika prdsjednicine politke i uspravnice jE dobro pogodjena.....ali je izletio bezveze i zbrlao s medjugOrjem.
Kermit-
2014-04-17
Ipak je psihodelija u pitanju.asilovski wrote:Ne već Kali Yugu odnosno Rene Guenona i zadnji ciklusgargamel0101 wrote:Znači psihodelija.kic wrote:mislim da je to neka Indijska umjetnost..
2015-07-23
asilovski wrote:Međugorje je prevara to je lako uočljivo vec ulaskom u to mjestoepikur37 wrote:Kritika prdsjednicine politke i uspravnice jE dobro pogodjena.....ali je izletio bezveze i zbrlao s medjugOrjem.
To su gluposti, digresija o međugorju mu je pokopala inače dobar kritički osvrt na precjednicine vanjskopolitičke idiotarije.
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Malo o Tuđmanu i Kolindi
» FK Partizan odgovorio Kolindi
» Zoka se opasno približio Kolindi
» MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u
» vojky sirokim mlazom po kolindi , again
» FK Partizan odgovorio Kolindi
» Zoka se opasno približio Kolindi
» MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u