Zoka se opasno približio Kolindi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zoka se opasno približio Kolindi
https://www.dnevno.hr/vijesti/izasle-nove-ankete-milanovic-se-opako-priblizava-kolindi-samo-cetiri-stranke-prolaze-izborni-prag-1396182/
Ja baš ovome i ne vjerujem.
Mislim da se radi o triku ovih iz Dnevno,kako bi Škoro ispao iz utrke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Zoka se opasno približio Kolindi
Znači,sad desničari kad vide kako je Škoro,tobože pao na mali postotak,reći će "Ajmeee,Škoro nema šanse,ajmo mi lipo glasat za Kolindu. Bolje i ona nego onaj komuništa.
2014-04-22
pa svi kandidati su bolji od milanovića pa čak i onaj teški populist kolakušić, zoky je kreten nad kretenima u svakom i svakom drugom pogledu
Nije u tome bit. Stvar je u tome da je ovo izmišljena anketa,kojom se pokušava ,po starom i oprobanom receptu,dobiti to da sva desnica glasa za jednog kandidata.tre wrote:pa svi kandidati su bolji od milanovića pa čak i onaj teški populist kolakušić, zoky je kreten nad kretenima u svakom i svakom drugom pogledu
2014-04-22
To je ok u drugom krugu će za koli glasati i škorini birači i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ljevica kao ne glasa za svog kandidata?jastreb wrote:Nije u tome bit. Stvar je u tome da je ovo izmišljena anketa,kojom se pokušava ,po starom i oprobanom receptu,dobiti to da sva desnica glasa za jednog kandidata.tre wrote:pa svi kandidati su bolji od milanovića pa čak i onaj teški populist kolakušić, zoky je kreten nad kretenima u svakom i svakom drugom pogledu
Nije samo dnevno,već i index.jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/izasle-nove-ankete-milanovic-se-opako-priblizava-kolindi-samo-cetiri-stranke-prolaze-izborni-prag-1396182/
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-anketa-milanovic-dostigao-kolindu-kolakusic-jako-skocio/2133987.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da,ali ovdje su 2 kandidata desnice. I jednog se nastoji eliminirati.tre wrote:a ljevica kao ne glasa za svog kandidata?jastreb wrote:Nije u tome bit. Stvar je u tome da je ovo izmišljena anketa,kojom se pokušava ,po starom i oprobanom receptu,dobiti to da sva desnica glasa za jednog kandidata.tre wrote:pa svi kandidati su bolji od milanovića pa čak i onaj teški populist kolakušić, zoky je kreten nad kretenima u svakom i svakom drugom pogledu
2014-04-22
koliko god se koly nekom sviđala ili ne, ona je svemirski brod za onu budaletinu milanovića i ne daj Bože da taj konj dođe do fotelje predsjednikaepikur37 wrote:To je ok u drugom krugu će za koli glasati i škorini birači i to je to.
Da,ali izvor je HRT.סמאל wrote:Nije samo dnevno,već i index.jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/izasle-nove-ankete-milanovic-se-opako-priblizava-kolindi-samo-cetiri-stranke-prolaze-izborni-prag-1396182/
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-anketa-milanovic-dostigao-kolindu-kolakusic-jako-skocio/2133987.aspx
2014-04-22
pa jedan će biti eliminiran ovako ili onako, u prvom krugu nema 50+% pobjednika s obzirom koliki je broj kandidatajastreb wrote:Da,ali ovdje su 2 kandidata desnice. I jednog se nastoji eliminirati.tre wrote:a ljevica kao ne glasa za svog kandidata?jastreb wrote:Nije u tome bit. Stvar je u tome da je ovo izmišljena anketa,kojom se pokušava ,po starom i oprobanom receptu,dobiti to da sva desnica glasa za jednog kandidata.tre wrote:pa svi kandidati su bolji od milanovića pa čak i onaj teški populist kolakušić, zoky je kreten nad kretenima u svakom i svakom drugom pogledu
epikur37 wrote:To je ok u drugom krugu će za koli glasati i škorini birači i to je to.
Meni je zanimljivije za parlamentarne
Koli svakako nema konkurenciju
Naime, HDZ je ovaj mjesec na 27 i pol (27,5%), a SDP na 25,4% biračke potpore. Najviše je narastao trećeplasirani Mislav Kolakušić (7,6%), a on i Most (5,8%) jedini su koji još prelaze izborni prag. Ispod praga je čak 13 stranaka, od čega samo dvije trenutačno nisu parlamentarne.
Najbliže onoj magičnoj granici od 5% je ovaj mjesec registrirana stranka – Hrvatski suverenisti (3,5%). Iznad 3% (3,2%) je još samo HSS
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
SDP+HSS+Glas+IDS imaju zajedno kao HDZ
2018-04-10
Da. Ali ne plase se oni Milanovica. Vec Skore. Po mojem misljenju u 2 krug bi usli Kolinda i Skoro.
E onda Kolindi gori. Milanovic je naj.anji problem. On nema toliku podrsku kakvu tu prikazuju.
E onda Kolindi gori. Milanovic je naj.anji problem. On nema toliku podrsku kakvu tu prikazuju.
2014-04-22
Škoro predsjednik jebo te bog,pa Kolinda i Zoki zajedno nebi bili takva katastrofa kao ovaj minkenski pjevač.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tre wrote:koliko god se koly nekom sviđala ili ne, ona je svemirski brod za onu budaletinu milanovića i ne daj Bože da taj konj dođe do fotelje predsjednikaepikur37 wrote:To je ok u drugom krugu će za koli glasati i škorini birači i to je to.
Koli je ok, u odnosu na Milanovića je premija a da ne govorim o Škori.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Da. Ali ne plase se oni Milanovica. Vec Skore. Po mojem misljenju u 2 krug bi usli Kolinda i Skoro.
Škoro teško
Kolakušić i on se međusobno poništavaju
2018-04-10
epikur37 wrote:tre wrote:koliko god se koly nekom sviđala ili ne, ona je svemirski brod za onu budaletinu milanovića i ne daj Bože da taj konj dođe do fotelje predsjednikaepikur37 wrote:To je ok u drugom krugu će za koli glasati i škorini birači i to je to.
Koli je ok, u odnosu na Milanovića je premija a da ne govorim o Škori.
Koli če ubjedljivo dobiti 2 krug
2018-04-10
Ne...On ju je već prešao, ali to ne želi nitko iz vodećih mainstream medija priznati...jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/izasle-nove-ankete-milanovic-se-opako-priblizava-kolindi-samo-cetiri-stranke-prolaze-izborni-prag-1396182/
red wolf-
2016-02-10
Pa maimstream medije drže socijalisti (komunisti)...
Zašto bi to tajili, da je tako...
Zašto bi to tajili, da je tako...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novo istraživanje: Možemo se približio SDP-u kao nikad dosad
» Bigšiter Zoka
» Zoka bio i ostao stoka
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Zoka od jučer voli žicu
» Bigšiter Zoka
» Zoka bio i ostao stoka
» Zoka Milanović diže revoluciju