FK Partizan odgovorio Kolindi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FK Partizan odgovorio Kolindi
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/reakcije-ne-staju-partizan-odgovorio-predsjednici-evo-sto-veze-rijeku-i-nas-klub-1387233/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: FK Partizan odgovorio Kolindi
Ovo kao da su od mene prepisali,osim jedne greške,a to je da od 1962. u Partizanu nije igrao niti jedan Hrvat.
Igralo ih je više.
Igralo ih je više.
2014-04-22
“Ako već tražite “rezervne klubove” ili “filijale” među klubovima s prostora nekadašnje SFRJ, za vrijeme postojanja te države i njene lige, flagrantan primjer jako lijepe, uspješne i dugotrajne suradnje je srdačan odnos Dinama i Crvene zvezde. Ta dva kluba su, posebno u sedamdesetim i osamdesetim godinama, praktično sve do raspada SFRJ, razmijenila jako veliki broj nogometaša.”
...
Navijaču hajduka ovo dođe ko kec na desetku...
Iako se trenutačno mogu sjetiti samo bore cvetkovića i prosinečkog, verujem im na reč...
...
Navijaču hajduka ovo dođe ko kec na desetku...
Iako se trenutačno mogu sjetiti samo bore cvetkovića i prosinečkog, verujem im na reč...
Ivković,Janjanin,Bračun...T. wrote:
2014-04-22
To je bila jednosmjerna ulica...jastreb wrote:Ivković,Janjanin,Bračun...T. wrote:
Ne znam da je netko iz cz došao u dinamo...
A ko fol 'najhrvatskiji klub'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa dolazila je masa Srba. Koliko ja pratim iz Partizana Ranko Stojić,Vlado Čapljić i Čava Dimitrijević. Iz Želje Radmilo Mihajlović. Iz Rijeke Nebojša Malbaša. Iz Budućnosti Željko Petrović. Zatim su imali bazu u Karlovcu,odakle su uglavnom pelali doma Srbe(Boro i Zvezdan Cvetković,Rajko Janjanin...).T. wrote:To je bila jednosmjerna ulica...jastreb wrote:Ivković,Janjanin,Bračun...T. wrote:
Ne znam da je netko iz cz došao u dinamo...
A ko fol 'najhrvatskiji klub'...
2014-04-22
Jel ovi na svaku glupost treba da odgovore?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jbg kad su imali dobre igrace a cz je trazila dobru robu...drugo dost je srba iz dinama otislo u zvezdu..janjanin,boro cvjetkovic,prosinecki polusrbinT. wrote:Da je bila jednosmjerna ulica ...jastreb wrote:Ivković, Janjanin, Bračun ...T. wrote:
Iako sam trenutačno mogu sjetiti samo bušotinu cvetkovića i prosinečkog, verujem im na reč ...
Ne znam da je netko iz cz došao u dinamo ...
A ko fol 'najhrvatskiji klub' ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
,..sto nisi jednom rekao da je vlado capljic hrvat?jastreb wrote:Pa dolazila je masa Srba. Koliko ja pratim iz Partizana Ranko Stojić, Vlado Čapljić i Čava Dimitrijević. Iz Želje Radmilo Mihajlović. Iz Rijeke Nebojša Malbaša. Iz Budućnosti Željko Petrović. Zatim smo imali bazu u Karlovcu, odakle su uglavnom pelali doma Srbe (Boro i Zvezdan Cvetković, Rajko Janjanin ...).T. wrote:Da je bila jednosmjerna ulica ...jastreb wrote:Ivković, Janjanin, Bračun ...T. wrote:
Iako sam trenutačno mogu sjetiti samo bušotinu cvetkovića i prosinečkog, verujem im na reč ...
Ne znam da je netko iz cz došao u dinamo ...
A ko fol 'najhrvatskiji klub' ...
2015-09-08
,..gledajte...nije bitno koji je igrac u koji klub isao...ili ne znam da li je imao vecu ili manju zvijezdu..bitno je sto su uprave radile,odlucivali pa i politicke strukture grada u kojem je taj klub obitavao...a tu su rijecke strukture tadasnje bile prava muljavina...pranje love za talijansku mafiju relacija beograd-rijeka-italija.. pa smo imali ljubu banjola pravog radikalnog kompartijca i jugica...pandan u splitu mu je bio ante jurjevic baja koji za razliku od banjola nije imao neki utjecaj na hajduka narocito ne osamdesetih a koji je torcidu tada zajedno sa ck partije u splitu i tada glavesinama u gradu proglasio nacionalistickom i sovinistickom grupom..i tada je jedino torcida osudjena kao takva navijacka grupa od bilo koje sluzbene vlasti..i nakon toga su krenula masovnija hapsenja i maltretiranja torcidasa od strane milicije tadasnje..samo ja sam bio priveden tada na tri obavijesna razgovora 1988 i 1989 godine..
2015-09-08
Ivan Golac na primjer ...jastreb wrote:Ovo kao da su od mene prepisali,osim jedne greške,a to je da od 1962. u Partizanu nije igrao niti jedan Hrvat.
Igralo ih je više.
A bilo je i Hrvata koji nisu iz Hrvatske, Ivan Ćurković, Dragan Mance ...
Partizan je i bio osnovan u Zagrebu kao klub JNA, 4. 10. 1945, ali je nakon kratkog vremena prebačen u Beograd kao glavni grad, i NA ŽALOST, sa sobom je po sili dekreta povukao i veliki broj hrvatskih majstora nogometa.
U tom ranom periodu u PArtizan su otišli Franjo Glaser, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Stjepan Bobek, Ivan Švaljek, Vladimir Čulik, Franjo Rupnik, Miroslav Brozović, Franjo Šoštarić, Bruno Belin, Branko Zebec
Jebi ga. Šteta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
....treba znat da je dinamova filijala bila i bosna...puno igraca iz bosne je dolazilo u dinamo..zapravo ponajvise muslimana...vidi se da je dinamo bio pravaski klub
2015-09-08
...malo je falilo da safet susic pape prijedje iz sarajeva u dinamo..bio je vrlo blizu i mehmed bazdarevic..tih godina prelasku u dinamo...no ni moj hajduk nije da nije dovodio tih godina iz bh-a igrace...britka sjekirica iz konjica jerko tipuric..no mi smo vise nekako bili orjentirani na ove domace..hajduk je dovodio dosta igraca iz slavonije..
2015-09-08
zapravo hajduk je bas bio ono domaci hrvatski klub ovi drugi su bili kozmopolitski ili jugovicki klubovi...tsssss
2015-09-08
Ne,nego Vlado Komšić. Čapljić je Srbin. Eno ga u BG.vuksadinare wrote:
,..sto nisi jednom rekao da je vlado capljic hrvat?
2014-04-22
HAjduk je bio više kao jugoslavenski a Dinamo hrvatskivuksadinare wrote:zapravo hajduk je bas bio ono domaci hrvatski klub ovi drugi su bili kozmopolitski ili jugovicki klubovi...tsssss
U Srbiji je PArtizan važio za jugoslavenski a Zvezda za ... ne srpski, nego baš velikosrpski klub.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Isto ko u BIH Sarajevo gradsko-muslimanski,a Željo,klub domaćih Hrvata i Srba i doseljenika sviju vjera.Ringo10 wrote:HAjduk je bio više kao jugoslavenski a Dinamo hrvatskivuksadinare wrote:zapravo hajduk je bas bio ono domaci hrvatski klub ovi drugi su bili kozmopolitski ili jugovicki klubovi...tsssss
U Srbiji je PArtizan važio za jugoslavenski a Zvezda za ... ne srpski, nego baš velikosrpski klub.
2014-04-22
Je,od 1911. do povratka sa Visa 1945. I ne samo da je bio čisto hrvatski,već i čisto dalmatinski. I čisto jugoslavenski. Nije se pokorio Talijanima,ni Srbima monarhistima, ni kasnije ustašama.vuksadinare wrote:zapravo hajduk je bas bio ono domaci hrvatski klub ovi drugi su bili kozmopolitski ili jugovicki klubovi...tsssss
Last edited by jastreb on 2/11/2019, 07:31; edited 1 time in total
2014-04-22
ok...pobrkao samjastreb wrote:Ne, nego Vlado Komšić. Čapljić je Srbin. Eno ga u BG.vuksadinare wrote:
, .. sto nisi jednom rekao da je vlado capljic hrvat?
2015-09-08
hajduk je smatran jugoslavenski zbog toga sto je imao navijace sirom juge..samo zbog toga ..mada ne znam zasto jer i drugi klubovi velike cetvorke su imali navijace sirom te drzave..pa dinamo je imao velik broj navijaca medju muslimanima i albancima..vise nego hajduk..imao je dobar broj navijaca i srba...hajduk je imao lijepu brojku navijaca u makedoniji i sloveniji..ali ne kao zvezda ili partizan..uglavnom za hajduk su navijali pretezno hrvati narocito jadranski dio i nesto u slavoniji..Ringo10 wrote:HAjduk je bio više kao jugoslavenski a Dinamo hrvatskivuksadinare wrote:zapravo hajduk je bas bio ono domaci hrvatski klub ovi drugi su bili kozmopolitski ili jugovicki klubovi...tsssss
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mesić u Tuzli žestoko odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović
» FK Partizan
» zvezda : partizan
» Cedevita pobijedila Partizan
» Partizan-Cedevita
» FK Partizan
» zvezda : partizan
» Cedevita pobijedila Partizan