ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u Empty MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u

Post by Guest 15/2/2016, 11:23

ODBOR za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost uvrstio je na dnevni red sjednice Odbora koji se održava u četvrtak, raspravu o smjeni šefa SOA-e Dragana Lozančića, potvrdio je Indexu predsjednik Odbora Ranko Ostojić.

Iako je rekao kako ne želi prejudicirati zaključak rasprave, doznajemo kako će Lozančić biti pozvan da govori pred Odborom, ali ne ovog četvrtka.

Josip Salapić, saborski zastupnik HDSSB-a koji je također član Odbora za unutarnju politiku Indexu je rekao kako će u četvrtak donijeti stav o Lozančiću, no također je bio i više nego jasan što misli o njegovoj smjeni.

"Javno sam govorio o tome da svaki put odluka o nečemu treba biti obrazložena. Nitko ne može osporiti pravo da netko bude razriješen, ako postoje zakonski uvjeti, ali uvijek je dobro da obje osobe koje su ključne, a to su premijer i predsjednica, zajedno potpišu odluku. Bilo bi manje nesporazuma. Ovo što se dogodilo nije dobro, veliki je razmak vremena i stječe se dojam da nije dogovoren konsenzus oko ovoga i zato su se otvorila pitanja saborskom Odboru.

Mi ćemo na sjednici Odbora koja je zakazana za četvrtak u 14 sati donijeti odluku hoćemo li zatražiti nadzor nad odlukom koju je dosad potpisala samo predsjednica o razrješenju Lozančića. Nismo dobili nikakvo obrazloženje zašto bi on trebao biti smijenjen osim predsjedničinog šturog priopćenja, tako da ništa od toga više ne znamo. Raspravljat ćemo na koji način će se izvršiti nadzor, iako Lozančić u četvrtak neće biti tamo, vjerojatno će ga se kasnije pozvati", rekao je Salapić, dodajući kako ipak još ništa nije zaključeno.

Još jedan udarac HDZ-u
Ovo će biti još jedan udarac HDZ-u od strane njihovog koalicijskog partnera MOST-a. Naime, nakon što je MOST protivno volji HDZ-a u petak dao glas da se na čelo Odbora za unutarnju politiku postavi Ranko Ostojić, ovo će biti još veće suprotstavljanje HDZ-u.

Glavni čelnik MOST-a Božo Petrov više puta je javno govorio da ne vidi razlog za Lozančićevu smjenu, a njegova stranka i dalje traži da se ravnatelj SOA-e prije odluke sasluša pred saborskim odborom.

Iako nam Ines Strenja Linić, članica Odbora iz redova MOST-a nije odgovarala na pozive i poruke vezano za odluku o Lozančiću, Petrov je bio jasan po pitanju Lozančića.

S druge strane šef HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko prvi put se otvoreno usprotivio MOST-ovu uvjetu da ravnatelj SOA-e Dragan Lozančić govori pred saborskim Odborom za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

Karamarko je u subotu izjavio da za to nema potrebe.

"Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je rekla da više nema povjerenja u Lozančića i tu je priča završila", rekao je Karamarko.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/most-zadaje-novi-udarac-hdzu-i-kolindi-lozancica-ce-pozvati-da-govori-pred-odborom-za-unutarnju-politiku/875012.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u Empty Re: MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u

Post by Guest 15/2/2016, 11:30

Bit će vruće u četvrtak :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u Empty Re: MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u

Post by jastreb 15/2/2016, 11:32

Eva wrote:Bit će vruće u četvrtak :clown
Kod mene kažu da će na buru.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 11:34

Ae, kako kome. Nekom će se razvitrit i razbistrit, a netko će se bome znojit i preznojavat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 15/2/2016, 11:37

Eva wrote:Ae, kako kome. Nekom će se razvitrit i razbistrit, a netko će se bome znojit i preznojavat.
Pa je bih se sa nekim volio i malo preznojavat. :pp
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 11:38

Sve će proći kako treba. Tiho potpisuje, Odbor odobrava. A ako se raspadnu, ne može u bolje vrieme za HDZ jer bi stranački izbori u SDP-u pali u vrieme saborskih, a kako su raskoljeni, loše bi se proveli.

Last edited by Regoč on 15/2/2016, 11:39; edited 1 time in total

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 11:39

S Mamićem, kao i neke?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 11:40

Eva wrote:S Mamićem, kao i neke?
O čem ti sanjaš! Pazi da te muž ne skuži.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 15/2/2016, 11:42

Daleko bilo. Ona koja se sa njime preznojava,preznojava se radi materijalne koristi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 11:45

jastreb wrote:
Daleko bilo. Ona koja se sa njime preznojava,preznojava se radi materijalne koristi.
Ma šalim se, znam ja da ti imaš ukusa za razliku od ex tajnica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 11:46

Regoč wrote:
Da je zadnji na svijetu, njemu ne bih dala. To sam žene s pomanjkanjem ukusa mogu se s njim družit. Meni je odvratan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 11:48

Eva wrote:
Regoč wrote:
Da je zadnji na svijetu, njemu ne bih dala. To sam žene s pomanjkanjem ukusa mogu se s njim družit. Meni je odvratan.
Svakom svoje. No, tebe kao Židovku do srži, ipak zasliepljuje lova pa bi se ti lako podala.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/2/2016, 11:49

SOA ne može biti stranačka agenćija a to je bila swe do sada dok MOST nije došao pa naprawio kontru tj owo šta radi. Brawo MOST.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 11:51

Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Svakom svoje. No, tebe kao Židovku do srži, ipak zasliepljuje lova pa bi se ti lako podala.
Hehe, to ipak ostaje samo u sferi nagađanja kaj bih ja. Dok se za gospođu predsjednicu zna da joj je organiziral intimnu proslavu rojsnog dana bez prisustva njenog supruga. Zato se i povampirila da Lozančić ne dospije pred Odbor, no MOST joj je poremetil planove, glasavši za Ostojića. I još uzgred budi rečeno, lik, Lozančić bil joj je na svadbi, kak čitam. Veselo, veselo. 👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/2/2016, 11:53

Ovo je ujedno odgowor swima onima koji proglašawaju Hr ustaškom , sljedbeniom NDHa , Goblesowim režimom itd itd itd .....pa nisu tako izbori protekli ....SOA je sad oporbena jer je MOST udario kontru da to neče dat vladajuima pod kontrolu.

Jedna od prednosti treče političke partije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 12:04

Apsolutno. Transparentnost i poštivanje Ustava i Zakona, iznad svega. Nitko nije i ne smije biti iznad zakona RH.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 12:05

I tu se vidi sva prednost treće opcije. MOST radi odličan posao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 12:06

Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Hehe, to ipak ostaje samo u sferi nagađanja kaj bih ja. Dok se za gospođu predsjednicu zna da joj je organiziral intimnu proslavu rojsnog dana bez prisustva njenog supruga. Zato se i povampirila da Lozančić ne dospije pred Odbor, no MOST joj je poremetil planove, glasavši za Ostojića. I još uzgred budi rečeno, lik, Lozančić bil joj je na svadbi, kak čitam. Veselo, veselo. 👅
Znamo kakvu je karijeru ostvarila i što je sad, a ti možeš i dalje jamrati.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 12:13

Eva wrote:Apsolutno. Transparentnost i poštivanje Ustava i Zakona, iznad svega. Nitko nije i ne smije biti iznad zakona RH.
Osim drugova, na njih se to ne odnosi, oni mogu prisluškivati koga hoće čak i kada ne rade po zakonu, za njih zločin ubijanja ne može biti nakačen( u DNRH, u njemačkoj je druga priča, tamo će ona dvojica doživotno u bajtu)...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 15/2/2016, 12:14

most ne vadi...
sto kaze obozavana lutkica na koncu ?

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics