Sirija
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Sirija
rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila).. inače dobri su mi ovi krateri što ostaju, čime ovo rusi mlate da naprave ovakvu bužu
samo problem je što većinom ginu civili..
ukratko pilote čeka pakao, sotona će ih pržiti
samo problem je što većinom ginu civili..
Guest- Guest
ma mlati tko stigne i cime stigne , ovisno od izvora za istu vijest , ma ni ,,Kuznjecov,, nece moci zavesti red u ovom neredu od informacija/dezinformacija , U Siriji je anarhija u kojoj svatko hebe svakoga
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Prodaji tu kanibalsku propagandu sa twittera negdi drugo...dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila)..
A i te religijske propovjedi...
Kaj ponestalo u kasabi guma sa paliti?
AlfaOmega wrote:Prodaji tu kanibalsku propagandu sa twittera negdi drugo...dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila)..
Tako je. On pojma nema i njegovi twitter accounti i web stranice s vijestima su pro-americki nastrojene i uvijek lazu.
S druge strane twitter accounti i stranice koje ti pratis....to je jedina prava istina i realno stanje stvari na terenu.
Dakle...svi pobijeni su teroristi, a ako je i poginuo neki civil...ili su ga ubili drugi ili je bio u redu na cekanje u agenciji za regurtaciju terorista pa je dobio sto je trazio.
:)
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Pa i sam si rekao da su to danas radili...ne pase ti da se zna koliko je Khozoepa zagnojilo..??AlfaOmega wrote:Prodaji tu kanibalsku propagandu sa twittera negdi drugo...dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila)..
Guest- Guest
Aaaaa..ne Vole Yodu....hehehehehe... ... Yoda malo i pohebae,nije to lose..MaximusDecimusMiridije wrote:Ne smeta njemu informacija njemu smeta tko je napisao. Kratko i jasno. :)
Guest- Guest
A jebiga, Yodin najveci problem je sto nema 100% indenticno misljenje s ostalima :)
Nitko ovdje se nije sukobio s njime ko ja. Pa je svejedno ovo u kurcu. No ajd. Svakomu njegovo.
Nitko ovdje se nije sukobio s njime ko ja. Pa je svejedno ovo u kurcu. No ajd. Svakomu njegovo.
Guest- Guest
Shvatite da priču o ljudskim pravima u toj kasabi, i zlom Assadu kao diktatoru ionak niko više ne puši.
Jedini ishod svega je da svetac sad mrzi Ruse jerbo su mu ovi zbombali ćifute koji su pomagali kozojebima. :P
Jedini ishod svega je da svetac sad mrzi Ruse jerbo su mu ovi zbombali ćifute koji su pomagali kozojebima. :P
Ma koja ljucka prava..Niti ne znate sto je to...samo bi glave sjekli..sram vas biloAlfaOmega wrote:Shvatite da priču o ljudskim pravima u toj kasabi, i zlom Assadu kao diktatoru ionak niko više ne puši.
Mrzim?'Nikog ja ne mrzim...eto,i tebe zaebajem..Mrznja je u vama Khozoepima,glave sjecete sa 10 godina..pa vi niste normalni..
ovo ostalo..eto,Makx kaze da si nevjerodostojan,pa necu drzati do tvojih "dokaza"...
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Shvatite da priču o ljudskim pravima u toj kasabi, i zlom Assadu kao diktatoru ionak niko više ne puši.
Bitno da si ti nasao cist bunar u polju govana. Assada jel. No ajde...tvoja jedina svrha postojanja na ovoj temi je da vrijedas i napadas one koji ne misle indenticno. Pripisujuci tim ljudima definicije koje vrijede za ove koji ti se gade u tome ratu. Potpuno sjebano. Al eto ti tamo.
Guest- Guest
Eh da, protestna nota ćifutistana zbog pogibije mosadovaca je stigla u Moskvu.
Reakcija...
Prvo ovo...
Pa ovo...
:PP
Reakcija...
Prvo ovo...
Pa ovo...
:PP
Negol,Alfi,sto je sa onim stradalim Khozoepcicem,kojeg je kao ubila israelska bumba,sve krv oko njega,pa se malisan polako podigao poslije i vidi cuda..!!! mrtvih priklanih kokoshi naokolo...
umroh sam od smijeha..
negol jel imas kći,mater,sestru,oca,psa,zenu,..dobro..dosta za sada..dakle imas li?
umroh sam od smijeha..
negol jel imas kći,mater,sestru,oca,psa,zenu,..dobro..dosta za sada..dakle imas li?
Guest- Guest
Da razjasnimo nekaj... meni je zabavno čitati vas.MaximusDecimusMiridije wrote:
Bitno da si ti nasao cist bunar u polju govana. Assada jel. No ajde...tvoja jedina svrha postojanja na ovoj temi je da vrijedas i napadas one koji ne misle indenticno. Pripisujuci tim ljudima definicije koje vrijede za ove koji ti se gade u tome ratu. Potpuno sjebano. Al eto ti tamo.
bogomdani wrote:Negol,Alfi,sto je sa onim stradalim Khozoepcicem,kojeg je kao ubila israelska bumba,sve krv oko njega,pa se malisan polako podigao poslije i vidi cuda..!!! mrtvih priklanih kokoshi naokolo...
umroh sam od smijeha..
Ma trcis ti alfic da uvijek tvoja bude posljednja..pratis ti pazljivo svaki nas upis...
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Da razjasnimo nekaj... meni je zabavno čitati vas.MaximusDecimusMiridije wrote:
Naravno da nije. Nikome tko recenicama i pisanju pridaje toliko zuci i emocija u razracunavanju s neistomisljenicima....nema tu zabave neke. Cisto lupanje agresije iz pitaj Isusa kojih razloga. Nema tu zabave nikakve...potreba pripadanja necemu i potreba isticanja u coporu smisljajuci najkreativniju uvredu na racun nekoga tko se pojavi da misli drukcije. I ama bas nista vise od toga.
Guest- Guest
Vidim ga kako u trenucima sakom lupa po kibordu,pa svaki tjedan kupuje drugi,oni jeftini,po 10 ojro..a vamo usiljeno kao hladan lik.,..MaximusDecimusMiridije wrote:AlfaOmega wrote:Da razjasnimo nekaj... meni je zabavno čitati vas.MaximusDecimusMiridije wrote:
Naravno da nije. Nikome tko recenicama i pisanju pridaje toliko zuci i emocija u razracunavanju s neistomisljenicima....nema tu zabave neke. Cisto lupanje agresije iz pitaj Isusa kojih razloga. Nema tu zabave nikakve...potreba pripadanja necemu i potreba isticanja u coporu smisljajuci najkreativniju uvredu na racun nekoga tko se pojavi da misli drukcije. I ama bas nista vise od toga.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50