Sirija
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Sirija
Vidim ga kako u trenucima sakom lupa po kibordu,pa svaki tjedan kupuje drugi,oni jeftini,po 10 ojro..a vamo usiljeno kao hladan lik.,..MaximusDecimusMiridije wrote:AlfaOmega wrote:Da razjasnimo nekaj... meni je zabavno čitati vas.MaximusDecimusMiridije wrote:
Bitno da si ti nasao cist bunar u polju govana. Assada jel. No ajde...tvoja jedina svrha postojanja na ovoj temi je da vrijedas i napadas one koji ne misle indenticno. Pripisujuci tim ljudima definicije koje vrijede za ove koji ti se gade u tome ratu. Potpuno sjebano. Al eto ti tamo.
Naravno da nije. Nikome tko recenicama i pisanju pridaje toliko zuci i emocija u razracunavanju s neistomisljenicima....nema tu zabave neke. Cisto lupanje agresije iz pitaj Isusa kojih razloga. Nema tu zabave nikakve...potreba pripadanja necemu i potreba isticanja u coporu smisljajuci najkreativniju uvredu na racun nekoga tko se pojavi da misli drukcije. I ama bas nista vise od toga.
Guest- Guest
eto na..sad je i Zena fasovala šamarcinu,po starom dobrom Khozoepskom obicaju...
EEE alfic Alfic..zene se kurcem mlate,ne šakom i nogama...ccccc..nikad vi na kapiju svetog Petra..
EEE alfic Alfic..zene se kurcem mlate,ne šakom i nogama...ccccc..nikad vi na kapiju svetog Petra..
Guest- Guest
dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila).. inače dobri su mi ovi krateri što ostaju, čime ovo rusi mlate da naprave ovakvu bužu
samo problem je što većinom ginu civili..
ukratko pilote čeka pakao, sotona će ih pržiti
Kme kme kme kme............samo kmečite
I tako veliš...130 % poginulih su civili
Nema tamo civila niti nevinih a Kalibr ( odgovor na tvoje pitanje šta radi onakve kratere )
svejedno ne pravi razliku.
Čudno kako se ne brinete za enklave Deir Zor, Fuah ili Kafriyah koje godinama opsjedaju
islamisti koji svakodnevno masakriraju civile.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kaj će drugo neg samo kmečati, kad im kanibali gube rat. :P
AlfaOmega wrote:Prodaji tu kanibalsku propagandu sa twittera negdi drugo...dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila)..
A i te religijske propovjedi...
Dobar
2014-04-20
AlfaOmega wrote:Kaj će drugo neg samo kmečati, kad im kanibali gube rat. :P
Eto dosao je netko pa je sad sigurno pisati ha? :)
Guest- Guest
Sry, bio u kuhinji, pa nisam moga odmah odgovoriti. Kaj si me pita? :)
The Inside Source
[ltr]@TheInsideSourc[/ltr]
#Syria // #Aleppo // About a dozen building blocks were captured by SAA forces near the Citadel. Advances were also made near Ramousah.
-----------------------------------------------
#Syria // #Aleppo // We are told the SyAAF and the RuAF are
.
only using high precision munitions in Eastern Aleppo.
-------------------------------------------------------------
#Syria // #Aleppo // Aleppo assault will consists of SAA,NDF, Tiger forces, Liwa Al Quds, Hezbollah and small contingent of Russian forces
----------------------------------------------------------
Napreduje se u Alepu,
[ltr]@TheInsideSourc[/ltr]
#Syria // #Aleppo // About a dozen building blocks were captured by SAA forces near the Citadel. Advances were also made near Ramousah.
-----------------------------------------------
#Syria // #Aleppo // We are told the SyAAF and the RuAF are
.
only using high precision munitions in Eastern Aleppo.
-------------------------------------------------------------
#Syria // #Aleppo // Aleppo assault will consists of SAA,NDF, Tiger forces, Liwa Al Quds, Hezbollah and small contingent of Russian forces
Napreduje se u Alepu,
2014-04-20
Nad I. Alepom se bacaju letci koji pozivaju islamiste na predaju
Zračni i topovski udari će trajati dok se ne krene u kopnenu akciju
neutralizacije islamista u Alepu.
-------------------------------------------------------------------
Handarat kamp oslobodjen
Last edited by Yehudi on 23/9/2016, 20:56; edited 1 time in total
2014-04-20
Yehudi wrote: neutralizacije islamista u Alepu.
Nema potrebe biti toliko selektivan....dakle neutralizacija.....Islamista,Neislamista,civila,Alepa...svega pomalo.
Guest- Guest
max, tebi nije jasno sto??
rat bjesni u halebu, ili ili, tocno tako , neutralizirati islamiste u halebu i sve koji su s njima,
ovi koji su ostali u tom dijelu haleba su uglavnom familije tih dzihadista i samo dzihadisti, njih ima 10 puta manje od ostatka populacije u halebu al se niko ne buni kad krenu bombardirat minobacacima i helkanonima po civilinim dijelovima haleba,
da se mene pita ja bih jednostavno poravnao tih par kvartova na nulu, ionako je sve razruseno pa jos jedino sluzi za skrivanje kozojeba
sto se tice jode, joda je ok samo ha jebe jebena zelja samodokazivanja da je on u pravu, ode na redit pa nas kolje tu sa zakljucima sa redita, i bitno je da bude antiprotivan, alfa serucka u voli podjebavat sveca koliko sam skuzio, yeho ga je procitao i ne skace na njegove upise al svetac odmah na zadnje noge,
a sama raspra na temi je u skladu sa ostatkom raspri na ovom forumu, koja vjest i malo podjebavanja i to je to
rat bjesni u halebu, ili ili, tocno tako , neutralizirati islamiste u halebu i sve koji su s njima,
ovi koji su ostali u tom dijelu haleba su uglavnom familije tih dzihadista i samo dzihadisti, njih ima 10 puta manje od ostatka populacije u halebu al se niko ne buni kad krenu bombardirat minobacacima i helkanonima po civilinim dijelovima haleba,
da se mene pita ja bih jednostavno poravnao tih par kvartova na nulu, ionako je sve razruseno pa jos jedino sluzi za skrivanje kozojeba
sto se tice jode, joda je ok samo ha jebe jebena zelja samodokazivanja da je on u pravu, ode na redit pa nas kolje tu sa zakljucima sa redita, i bitno je da bude antiprotivan, alfa serucka u voli podjebavat sveca koliko sam skuzio, yeho ga je procitao i ne skace na njegove upise al svetac odmah na zadnje noge,
a sama raspra na temi je u skladu sa ostatkom raspri na ovom forumu, koja vjest i malo podjebavanja i to je to
https://twitter.com/sayed_ridha
LEAKED video shows US-backed/pro- Erdogan FSA rebels
beating a young handcuffed Syrian boy allegedly somewhere near #Jarabulus, North #Aleppo
--------------------------------------------------------
Pa slobodan sam reći da bih s guštom pobio ove " umjerene " islamiste "fsa"
Očito neki simpatiziraju " umjerene " islamiste
https://twitter.com/sayed_ridha
LEAKED video shows US-backed/pro- Erdogan FSA rebels
beating a young handcuffed Syrian boy allegedly somewhere near #Jarabulus, North #Aleppo
--------------------------------------------------------
Pa slobodan sam reći da bih s guštom pobio ove " umjerene " islamiste "fsa"
2014-04-20
SAA i Rusi su inzistriali da se civili evakuisu iz grada i otvorili nekoliko koridora za to,medjutim teroristi to onemogucavaju i drze tu ljude kao zivi stiti i koriste njihove patnje u propagandne svrheMaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote: neutralizacije islamista u Alepu.
Nema potrebe biti toliko selektivan....dakle neutralizacija.....Islamista,Neislamista,civila,Alepa...svega pomalo.
2014-04-14
Yehudi wrote: Očito neki simpatiziraju " umjerene " islamiste
Vidis o ovome pricam. Ova tema je kuzna majke mi Isusove :) znaci napisem poprilicno "unattached" komentar. I ti si vec odredio u koju skupinu pripadam. Jel tebi to iti malo sjebano?
Guest- Guest
Winter is coming wrote:SAA i Rusi su inzistriali da se civili evakuisu iz grada i otvorili nekoliko koridora za to,medjutim teroristi to onemogucavaju i drze tu ljude kao zivi stiti i koriste njihove patnje u propagandne svrheMaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote: neutralizacije islamista u Alepu.
Da. Zlikovci prokleti bili. Druga strana je ucinila sve moguce da se ne dogadaju nepotrebne smrti medju civilima..... :)
Guest- Guest
Yehudi wrote:dva brata wrote:rusi su nešto popizdili danas, pa si izrokali alepo.. navodno je poginulo oko 300 ljudi(99% civila).. inače dobri su mi ovi krateri što ostaju, čime ovo rusi mlate da naprave ovakvu bužu
samo problem je što većinom ginu civili..
Kme kme kme kme............samo kmečite
I tako veliš...130 % poginulih su civili
Nema tamo civila niti nevinih a Kalibr ( odgovor na tvoje pitanje šta radi onakve kratere )
svejedno ne pravi razliku.
Čudno kako se ne brinete za enklave Deir Zor, Fuah ili Kafriyah koje godinama opsjedaju
islamisti koji svakodnevno masakriraju civile.
nema civila
sve su ovo teroristi koje su rusi danas pobili .. gle ih
Guest- Guest
Napisa ti covjek gore....da su ovi htjeli da civili izadju. Medjutim zlikovci u gradu nisu civilima pustili da izadju znaci da su zlikovci krivi ako civili ginu. A i svi ti koji nisu otisli.....netko je prije par dana (necu imenovati) imao napad kreativnosti pa je napisao da su svi ti ljudi koji su ostali u gradu i sami gamad jer nisu otisli te je pitanje vremena kad ce i sami postati teroristi i tako to.
Guest- Guest
pa upravo sam ti rekao sta su ucinili ali ti to ignorises,nisam te vidio da si reagovao kad su ove zvijeri ubijale hriscane,jezide i sve druge "nevjernike" kad su im odsjecali glave i na zivo cupali i jeli srcaMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:SAA i Rusi su inzistriali da se civili evakuisu iz grada i otvorili nekoliko koridora za to,medjutim teroristi to onemogucavaju i drze tu ljude kao zivi stiti i koriste njihove patnje u propagandne svrheMaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote: neutralizacije islamista u Alepu.
Da. Zlikovci prokleti bili. Druga strana je ucinila sve moguce da se ne dogadaju nepotrebne smrti medju civilima..... :)
2014-04-14
MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote: Očito neki simpatiziraju " umjerene " islamiste
Vidis o ovome pricam. Ova tema je kuzna majke mi Isusove :) znaci napisem poprilicno "unattached" komentar. I ti si vec odredio u koju skupinu pripadam. Jel tebi to iti malo sjebano?
Sorry
2014-04-20
nisu gamad,nego ljudi kao i mi,iako medju njima vjerovatno ima i simpatizera dzihadista ali ajde de,kad dodje oslobodjenje promjene se oni brzo,da nije tih civila SAA i Rusi bi vec pokrenuli akcije sirih razmjera ali eto... znas li da su dzihadisti namjerno metali artiljerijska oruzja izmedju stanbenih blokova i gadjali po polozajima SAA da izazovu uzvratnu paljbu da bi mogli to iskoristiti u propagandne svrhe? nisi ni reagovao kad su dzihadlije koristili klorin? a nepristrasan si jelda?MaximusDecimusMiridije wrote:Napisa ti covjek gore....da su ovi htjeli da civili izadju. Medjutim zlikovci u gradu nisu civilima pustili da izadju znaci da su zlikovci krivi ako civili ginu. A i svi ti koji nisu otisli.....netko je prije par dana (necu imenovati) imao napad kreativnosti pa je napisao da su svi ti ljudi koji su ostali u gradu i sami gamad jer nisu otisli te je pitanje vremena kad ce i sami postati teroristi i tako to.
2014-04-14
Winter is coming wrote:nisu gamad,nego ljudi kao i mi,iako medju njima vjerovatno ima i simpatizera dzihadista ali ajde de,kad dodje oslobodjenje promjene se oni brzo,da nije tih civila SAA i Rusi bi vec pokrenuli akcije sirih razmjera ali eto... znas li da su dzihadisti namjerno metali artiljerijska oruzja izmedju stanbenih blokova i gadjali po polozajima SAA da izazovu uzvratnu paljbu da bi mogli to iskoristiti u propagandne svrhe? nisi ni reagovao kad su dzihadlije koristili klorin? a nepristrasan si jelda?MaximusDecimusMiridije wrote:Napisa ti covjek gore....da su ovi htjeli da civili izadju. Medjutim zlikovci u gradu nisu civilima pustili da izadju znaci da su zlikovci krivi ako civili ginu. A i svi ti koji nisu otisli.....netko je prije par dana (necu imenovati) imao napad kreativnosti pa je napisao da su svi ti ljudi koji su ostali u gradu i sami gamad jer nisu otisli te je pitanje vremena kad ce i sami postati teroristi i tako to.
Stara hamas taktika
2014-04-20
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50