The Voice (chat)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: The Voice (chat)
jebga, ne bi.frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
takav sam.
jel ti mogu bez prcija poslat pp?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
Guest- Guest
a, da bi hjtela. nebitno.Noor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
mene samo zanima jedna curka...
2014-12-30
ne zajebavajveber wrote:jebga, ne bi.frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
takav sam.
jel ti mogu bez prcija poslat pp?
2014-04-19
kojo? pa me veber povali preko pp-ja iako samnavodnofrendova treba?Noor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
e hvala norči da i mene netko nešto pita..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa nije pp povaljivanje poboguNoor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
frakcija wrote:kojo? pa me veber povali preko pp-ja iako samnavodnofrendova treba?Noor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
e hvala norči da i mene netko nešto pita..
pa da, to povaljivanje preko pp-ja je opasna stvar
Guest- Guest
prckov wrote:pa nije pp povaljivanje poboguNoor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
štati znaš...
Guest- Guest
što naravno nije istina, ali poslat ću ti pp, ti ga proslijedi prciju, ali bez sexsualnih afektacija.frakcija wrote: pa me veber povali preko pp-ja iako samnavodnofrendova treba?
2014-12-30
Noor wrote:prckov wrote:pa nije pp povaljivanje poboguNoor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
štati znaš...
2014-04-19
on zaljubljenNoor wrote:prckov wrote:pa nije pp povaljivanje poboguNoor wrote:frakcija wrote:da rezimiramo..veber pita prcka jel mi može poslat pp, jer on nikad ne bi povalio frendovu trebu?
a jel bi ti to htjela?
štati znaš...
di je megi?
2014-12-30
dobro došla kajokaja_333 wrote:Dobar dan..
spominjali smo te..slutila si?
2016-03-09
ja ju pozvaofrakcija wrote:dobro došla kajokaja_333 wrote:Dobar dan..
spominjali smo te..slutila si?
2014-12-30
ohoho vid kaje, dosla na kavukaja_333 wrote:Dobar dan..
2014-04-19
već je kliznula..prošlo je nekoliko trenutaka dok smo odreagirali, jer smo ostali zatečeni.prckov wrote:ohoho vid kaje, dosla na kavukaja_333 wrote:Dobar dan..
2016-03-09
znači ja smrdim?frakcija wrote:već je kliznula..prošlo je nekoliko trenutaka dok smo odreagirali, jer smo ostali zatečeni.prckov wrote:ohoho vid kaje, dosla na kavukaja_333 wrote:Dobar dan..
čitaj pp
2014-12-30
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50