The Voice (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: The Voice (chat)
frakcija....obrati pažnju na kojoj smo stranici, još malo i nestaće, bilo bi dobro snimke pokupiti
Guest- Guest
ono, lila.Noor wrote:veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
pusti ti to...ljubav ne poznaje granice
šta si i to doživio?!
skoro
2014-12-30
Vis kic moramo paziti sto pisemo, prijeci cemo u usmenu predaju.kic wrote:frakcija wrote:za sada svi puste po zvukić..probijamo led..al imamo planove i snimit himnu foruma miksanjem zvukova..karaoke šou..glasovanja..radio drame..čitanje tuđih postova u obliku radio drame..svašta
isuste :D
Iako longi ima prednost, naravno.
Guest- Guest
veber wrote:ono, lila.Noor wrote:veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
šta si i to doživio?!
skoro
pa kam si gledal prije posla?!
Guest- Guest
kolerik wrote:Vis kic moramo paziti sto pisemo, prijeci cemo u usmenu predaju.kic wrote:frakcija wrote:za sada svi puste po zvukić..probijamo led..al imamo planove i snimit himnu foruma miksanjem zvukova..karaoke šou..glasovanja..radio drame..čitanje tuđih postova u obliku radio drame..svašta
isuste :D
Iako longi ima prednost, naravno.
hm rekao sam ti ja, ako u jednom trenutku pomisliš da si u sekti ili kultu, get out, odmah bježi jer to je kult/sekta..
Aj ne zajebavaj...sve je to ok dok se ne probudis sa tetovazom Milke Planinc.veber wrote:ono, lila.Noor wrote:veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
šta si i to doživio?!
skoro
Guest- Guest
pokupilaNoor wrote:frakcija....obrati pažnju na kojoj smo stranici, još malo i nestaće, bilo bi dobro snimke pokupiti
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:pokupilaNoor wrote:frakcija....obrati pažnju na kojoj smo stranici, još malo i nestaće, bilo bi dobro snimke pokupiti
Guest- Guest
kaj ne znaš što je zajebancija?Noor wrote:veber wrote:ono, lila.Noor wrote:veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
šta si i to doživio?!
skoro
2014-12-30
veber wrote:kaj ne znaš što je zajebancija?Noor wrote:veber wrote:ono, lila.Noor wrote:veber wrote:
naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....
šta si i to doživio?!
skoro
znam jako dobro, al bil si neak ozbiljan
Guest- Guest
Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
Show program.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
RayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
2016-03-09
RayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
Guest- Guest
Imam linux program a ne windowse a još nisam skužio kako se slika spuca kad se snimi inace bi odavno toga bilo oho ho.
Hebe me pingvin.
Tux - maskota Linuxa
Hebe me pingvin.
Tux - maskota Linuxa
Last edited by RayMabus on 24/8/2016, 17:00; edited 1 time in total
2014-04-11
Pa moze, ali da se drzimo pravila ForumotionaRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
Guest- Guest
pa ajdRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
2014-04-18
Kakva pravila ?!?!?!kolerik wrote:Pa moze, ali da se drzimo pravila ForumotionaRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
Nisi još cuo onu starogrčku poslovicu : U ljubavi , ratu i na chetu NEMA PRAVILA.
2014-04-11
kic nam ne da ni slikice kojekakve stavljatiRayMabus wrote:Kakva pravila ?!?!?!kolerik wrote:Pa moze, ali da se drzimo pravila ForumotionaRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
Nisi još cuo onu starogrčku poslovicu : U ljubavi , ratu i na chetu NEMA PRAVILA.
Guest- Guest
Kic je moderator , administator cak a kako je opšte poznato da su svi moderatori debili .....onda to nema smisla komentirati.Noor wrote:kic nam ne da ni slikice kojekakve stavljatiRayMabus wrote:Kakva pravila ?!?!?!kolerik wrote:Pa moze, ali da se drzimo pravila ForumotionaRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
2014-04-11
evo napravili smo i chat odvojeno..tu možemo svakakve linkove stavljatiRayMabus wrote:Kakva pravila ?!?!?!kolerik wrote:Pa moze, ali da se drzimo pravila ForumotionaRayMabus wrote:Još ste na zvukicima. Ja bi odavno upalio kameru.
Show program.
https://us20.chatzy.com/24807447315309
2016-03-09
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50