The Voice (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
veber-
2014-12-30
Re: The Voice (chat)
a jel, sta je reklaveber wrote:frakcija ti je lajava za pet žena
Pozdrav Noor...Noor wrote:kolerik wrote:Pozdrav svima...
opa, ekipa se skuplja ..pozz
Guest- Guest
ako prelistaš koleriče čut ćeš kako smo snimali glasićekolerik wrote:Na oke je ona...veber wrote:frakcija ti je lajava za pet žena
ajd i ti, pa linkaj..
https://www.speakpipe.com/voice-recorder
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kolerik wrote:Pozdrav Noor...Noor wrote:kolerik wrote:Pozdrav svima...
sad kad si i ti svratio, mogla bi banuti i ona što te u stopu prati...dudetta
Guest- Guest
Mali je korak od ljubavi do mrznje... :PNoor wrote:kolerik wrote:Pozdrav Noor...Noor wrote:kolerik wrote: svima...
Ali mislim da je razlika u godinama po nesto velika... Da, to je...
Guest- Guest
kolerik wrote:Mali je korak od ljubavi do mrznje... :PNoor wrote:kolerik wrote:Pozdrav Noor...Noor wrote:kolerik wrote: svima...
Ali mislim da je razlika u godinama po nesto velika... Da, to je...
pusti ti to...ljubav ne poznaje granice
Guest- Guest
naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
2014-12-30
frakcija wrote:ako prelistaš koleriče čut ćeš kako smo snimali glasićekolerik wrote:Na oke je ona...veber wrote:Ifrakcija ti je lajava za pet žena
ajd i ti, pa linkaj..
Imam samo mob, trazi mi da skinem neki app :)
Tko se sve zajebavao na tome? Znam dosta dobro imitirati poznate, ako mi glasovni raspon dozvoli.
Guest- Guest
veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
šta si i to doživio?!
Guest- Guest
Pusti Noor, to mi je sluzbena verzija za slucaj da gospodja postane konkretna kad danas vise ne vrijedi "Imam curu".
Guest- Guest
za sada svi puste po zvukić..probijamo led..al imamo planove i snimit himnu foruma miksanjem zvukova..karaoke šou..glasovanja..radio drame..čitanje tuđih postova u obliku radio drame..svaštakolerik wrote:frakcija wrote:ako prelistaš koleriče čut ćeš kako smo snimali glasićekolerik wrote:Na oke je ona...veber wrote:Ifrakcija ti je lajava za pet žena
ajd i ti, pa linkaj..
Tko se sve zajebavao na tome? Znam dosta dobro imitirati poznate, ako mi glasovni raspon dozvoli.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kolerik wrote:Pusti Noor, to mi je sluzbena verzija za slucaj da gospodja postane konkretna kad danas vise ne vrijedi "Imam curu".
emančipačija
Guest- Guest
Da da trudim se ne uociti na vlastitoj kozi...veber wrote:naravno da ne, ali ako se probudiš uz alpsko gorje, naborano....Noor wrote:
Guest- Guest
frakcija wrote:za sada svi puste po zvukić..probijamo led..al imamo planove i snimit himnu foruma miksanjem zvukova..karaoke šou..glasovanja..radio drame..čitanje tuđih postova u obliku radio drame..svašta
isuste :D
Fora...velim moj je talent oponasanje poznatih. Pjevao ipak ne bih, zbog vaseg dobra.frakcija wrote:za sada svi puste po zvukić..probijamo led..al imamo planove i snimit himnu foruma miksanjem zvukova..karaoke šou..glasovanja..radio drame..čitanje tuđih postova u obliku radio drame..svaštakolerik wrote:frakcija wrote:ako prelistaš koleriče čut ćeš kako smo snimali glasićekolerik wrote:Na oke je ona...veber wrote:Ifrakcija ti je lajava za pet žena
ajd i ti, pa linkaj..
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Stize progres u Australiju - "The Voice"
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» chat.net.hr
» Intermezzo (chat)
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» chat.net.hr
» Intermezzo (chat)