The Voice (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: The Voice (chat)
pa dobro sam raspoložena već odavno..nego instant kava red eclipse sa akcije u lidla je otrovna..točno razaznajem trovanje kofeinom.. to ono kad po pljusku u klompama šećeš po rubu ograde..crvenkasti wrote:frakcija wrote:a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
obično krene linč jer se nitko s tobom ne može identificirati
jer si odabrao pogrešne riječi
pogrešnu sliku..sam si odgovoran za svoju komunikaciju s okolinom..
i opustš se malo..paf..linč..
"Da bi se sve konačno završilo i da se ne bi osjećao toliko usamljen, ostalo mi je poželjeti da na dan moga pogubljenja bude mnogo gledaoca i da me oni dočekaju s povicima mržnje."
Savjetujem ti poradiš na samokontroli, uvježbaš neke tehnike opuštanja, i naučiš postići stanje povišene svijesti kad to poželiš. Dobro raspoloženje onda dođe samo od sebe.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hmmm,o ovome smo jednom davno vec pricali na starom forumu,pdf psihologija.crvenkasti wrote:frakcija wrote:a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
"Da bi se sve konačno završilo i da se ne bi osjećao toliko usamljen, ostalo mi je poželjeti da na dan moga pogubljenja bude mnogo gledaoca i da me oni dočekaju s povicima mržnje."
Savjetujem ti poradiš na samokontroli, uvježbaš neke tehnike opuštanja, i naučiš postići stanje povišene svijesti kad to poželiš. Dobro raspoloženje onda dođe samo od sebe.
2014-04-12
frakcija wrote:pa dobro sam raspoložena već odavno..nego instant kava red eclipse sa akcije u lidla je otrovna..točno razaznajem trovanje kofeinom.. to ono kad po pljusku u klompama šećeš po rubu ograde..crvenkasti wrote:frakcija wrote:a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
Razumijem. Grgur Ninski djeluje moćno i markantno. Moraš ga slušati, oćeš-nećeš.
crvenkasti-
2014-04-17
uzela paracetamol maloprije,tko zna kakva je moja mreza sad.frakcija wrote:
2014-04-12
crvenkasti wrote:Našao sam ga:
Jesi ga ikad vidio uzivo?
2014-04-12
ne mogu nijednu nit sad povezat s njimcrvenkasti wrote:Našao sam ga:
2016-03-09
Cvjetovi od celofana, žuti i zeleni
visoko iznad tvoje glave
potražiš djevojku sa suncem u očima
i ode ona.
visoko iznad tvoje glave
potražiš djevojku sa suncem u očima
i ode ona.
crvenkasti-
2014-04-17
Zamisli sebe u čamcu
sa stablima mandarina i nebom od marmelade
Netko te zove, odgovaraš prilično sporo
djevojka ima kaleidoskop u očima.
sa stablima mandarina i nebom od marmelade
Netko te zove, odgovaraš prilično sporo
djevojka ima kaleidoskop u očima.
crvenkasti-
2014-04-17
Bas si mi lijepe stihove posvetio ;))
I like it..;@
I like it..;@
2014-04-12
evo najbolji lijek protiv glavoboljemaggie13 wrote:Mene boli glava :S
Winter is coming-
2014-04-14
Jadni ljudi...:℅
2014-04-12
meni pomaže isto izvlačiti pogrešne zaključke iz klasične mehanike..to mi super idecrvenkasti wrote:Lucy in the Sky with Diamonds - LSD trip.
...
When logic and proportion
Have fallen sloppy dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's off with her head
Remember what the dormouse said
Feed your head
Feed your head
2016-03-09
frakcija wrote:ne mogu nijednu nit sad povezat s njimcrvenkasti wrote:Našao sam ga:
Životu je niz slučajnih i nepovezanih pojava.
Ljudi su previše opterećeni traženjem smisla.
Glavni uzrok depresije.
crvenkasti-
2014-04-17
a operacije mozga, otklanjanje tjemena bez infekcija..slonovo govno i lišće banane ko gaza i gips..maggie13 wrote:Jadni ljudi...:℅
2016-03-09
sta fali onom "veterinaru"maggie13 wrote:Jadni ljudi...:℅
Winter is coming-
2014-04-14
neko kaže da su depresivci analitičniji..što uzrok, što posljedica..crvenkasti wrote:frakcija wrote:ne mogu nijednu nit sad povezat s njimcrvenkasti wrote:Našao sam ga:
Životu je niz slučajnih i nepovezanih pojava.
Ljudi su previše opterećeni traženjem smisla.
Glavni uzrok depresije.
2016-03-09
u japanu ce jos malo jesti govnafrakcija wrote:a operacije mozga, otklanjanje tjemena bez infekcija..slonovo govno i lišće banane ko gaza i gips..maggie13 wrote:Jadni ljudi...:℅
Winter is coming-
2014-04-14
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50