The Voice (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: The Voice (chat)
pomazio bih ja i nju al ona to nece:)maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
dijagram- Posts : 18875
2015-08-09
sad ce on..rekao je da zbog emocija prema meni ne moze izdrzat da ne ostavlja stihove ovdje.. 8-)frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
ja bi da crveni priča kako je on torta na plavom tanjuriću..
to mi nekako pomaže baš baš.
2014-04-12
jel online?maggie13 wrote:sad ce on..rekao je da zbog emocija prema meni ne moze izdrzat da ne ostavlja stihove ovdje.. 8-)frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
jel bed ako ga odem zamolit na neku temu da razgovara samnom?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne diraj je :Ddijagram wrote:pomazio bih ja i nju al ona to nece:)maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
2014-04-12
samo ti..sve da se bolje osjecas;))frakcija wrote:jel online?maggie13 wrote:sad ce on..rekao je da zbog emocija prema meni ne moze izdrzat da ne ostavlja stihove ovdje.. 8-)frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
jel bed ako ga odem zamolit na neku temu da razgovara samnom?
2014-04-12
frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
Jednom sam stavio različite kotače, jedan veći, a drugi manji. Mislio sam, šta, glavno da su okrugli, i da se okreću.
A jesam bio glup ...
crvenkasti-
2014-04-17
ne diranmaggie13 wrote:ne diraj je :Ddijagram wrote:pomazio bih ja i nju al ona to nece:)maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
dijagram-
2015-08-09
dobro je sto vjerujes u moje procjene:@dijagram wrote:ne diranmaggie13 wrote:ne diraj je :Ddijagram wrote:pomazio bih ja i nju al ona to nece:)maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
2014-04-12
a kako to..jel bliže osovini rotira sporije..ili brže jer je malecki presjek pa mora puno.crvenkasti wrote:frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
Jednom sam stavio različite kotače, jedan veći, a drugi manji. Mislio sam, šta, glavno da su okrugli, i da se okreću.
A jesam bio glup ...
2016-03-09
Mog bratića ugrizla osa, oteklo i zatvorilo mu se oko. I budala, ide on voziti moped po polju, da mu puše vjetar i rashlađuje lice.
crvenkasti-
2014-04-17
frakcija wrote:a kako to..jel bliže osovini rotira sporije..ili brže jer je malecki presjek pa mora puno.crvenkasti wrote:frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
A jesam bio glup ...
Stipe me gurao, i išlo je u krug.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:frakcija wrote:a kako to..jel bliže osovini rotira sporije..ili brže jer je malecki presjek pa mora puno.crvenkasti wrote:frakcija wrote:nisam u depri, nego predozirana kofeinom valjda..maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
A jesam bio glup ...
Stipe me gurao, i išlo je u krug.
eto sad sam sretna.
2016-03-09
pa kad su iste ko mojemaggie13 wrote:dobro je sto vjerujes u moje procjene:@dijagram wrote:ne diranmaggie13 wrote:ne diraj je :Ddijagram wrote:pomazio bih ja i nju al ona to nece:)maggie13 wrote:Frakcija mi je u depri..:-'
al ako bas oces,evo vjerujem u tvoje:)
dijagram-
2015-08-09
Viš kakvi su ljudi. Sretni su kad netko jadan ispadne glup.
crvenkasti-
2014-04-17
pa lakše nekako bude..lako je nekome oprostit glupost pogotovo ako je smiješna.. i tako onda sto puta..i onda smiješ i sebi malo oprostit glupost.crvenkasti wrote:Viš kakvi su ljudi. Sretni su kad netko jadan ispadne glup.
2016-03-09
kako bilo,samo neka pali :Ddijagram wrote:pa kad su iste ko mojemaggie13 wrote:dobro je sto vjerujes u moje procjene:@dijagram wrote:ne diranmaggie13 wrote:ne diraj je :Ddijagram wrote:
pomazio bih ja i nju al ona to nece:)
al ako bas oces,evo vjerujem u tvoje:)
2014-04-12
lijepo od tebe sto si oraspolozio frakciju B-)crvenkasti wrote:Viš kakvi su ljudi. Sretni su kad netko jadan ispadne glup.
2014-04-12
Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
crvenkasti-
2014-04-17
a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
obično krene linč jer se nitko s tobom ne može identificirati
jer si odabrao pogrešne riječi
pogrešnu sliku..sam si odgovoran za svoju komunikaciju s okolinom..
i opustš se malo..paf..linč..
"Da bi se sve konačno završilo i da se ne bi osjećao toliko usamljen, ostalo mi je poželjeti da na dan moga pogubljenja bude mnogo gledaoca i da me oni dočekaju s povicima mržnje."
2016-03-09
frakcija wrote:a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
"Da bi se sve konačno završilo i da se ne bi osjećao toliko usamljen, ostalo mi je poželjeti da na dan moga pogubljenja bude mnogo gledaoca i da me oni dočekaju s povicima mržnje."
Savjetujem ti poradiš na samokontroli, uvježbaš neke tehnike opuštanja, i naučiš postići stanje povišene svijesti kad to poželiš. Dobro raspoloženje onda dođe samo od sebe.
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro sam raspoložena već odavno..nego instant kava red eclipse sa akcije u lidla je otrovna..točno razaznajem trovanje kofeinom.. to ono kad po pljusku u klompama šećeš po rubu ograde..crvenkasti wrote:frakcija wrote:a i kad kažeš da si pohabani lancun..znaš što se dogodi obično? ha? znaš?..crvenkasti wrote:Zato ja glasujem uvijek za njih. Gledaš ih i slušaš non stop na televiziji i nekako ti lakše.
Savjetujem ti poradiš na samokontroli, uvježbaš neke tehnike opuštanja, i naučiš postići stanje povišene svijesti kad to poželiš. Dobro raspoloženje onda dođe samo od sebe.
2016-03-09
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50