The Voice (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: The Voice (chat)
Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:
mene bolje da dolje više nema, ko tko to čita
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
za pokoru idem potražit pionirsku kapu i maramu, pa si namontirat malo....
Guest- Guest
pa nas dvije rum plocicu napola..bojim se da ces morat trazit druge seke ;Pdijagram wrote:pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova seka, morate podijeliti sto ima emaggie13 wrote:meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"dijagram wrote:rum plocicamaggie13 wrote:znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;Ddijagram wrote:
paaa, hmmmm
to je mislim najjeftinije:)
skromno ali od srca
2014-04-12
tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:
ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledaju
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
čekat ću dok mi pizzon ne otvori temu koju je obećao, pa ću tamo lijepit sličice
Guest- Guest
mislim da su tamo dvije tanke plocice,svakoj po jednamaggie13 wrote:pa nas dvije rum plocicu napola..bojim se da ces morat trazit druge seke ;Pdijagram wrote:pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova seka, morate podijeliti sto ima emaggie13 wrote:meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"dijagram wrote:rum plocicamaggie13 wrote:
znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;D
skromno ali od srca
pazi doduse da ti stemerica ne otme sve
ostalo joj iz mladosti
dijagram-
2015-08-09
jesam ;Dfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
2014-04-12
Pa sad kad to tako kažeš i izgleda nekako sumorno, de oraspoloži ekipufrakcija wrote:nemoj mi te patike..to me čini kazivat sise da dignem atmosferu.tre911 wrote:Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
Guest- Guest
norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:
ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledaju
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne volite se,razidjite se ;)dijagram wrote:mislim da su tamo dvije tanke plocice,svakoj po jednamaggie13 wrote:pa nas dvije rum plocicu napola..bojim se da ces morat trazit druge seke ;Pdijagram wrote:pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova sekar, morate podijeliti sto ima emaggie13 wrote:meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"dijagram wrote:
rum plocica
skromno ali od srca
ostalo joj iz mladosti
2014-04-12
prvo procitaj za sikumaggie13 wrote:jesam ;Dfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
pa reko,...nisam ja takav
onda vidjeh seku
dijagram-
2015-08-09
ja sve volim:)maggie13 wrote:ne volite se,razidjite se ;)dijagram wrote:mislim da su tamo dvije tanke plocice,svakoj po jednamaggie13 wrote:pa nas dvije rum plocicu napola..bojim se da ces morat trazit druge seke ;Pdijagram wrote:pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova sekar, morate podijeliti sto ima emaggie13 wrote:
meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"
skromno ali od srca
ostalo joj iz mladosti
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:
on će iz ormara izvuć onu ustašku...ne brini
Guest- Guest
Bit ce ovdje svEga,bolje meni bjezat 8-•dijagram wrote:prvo procitaj za sikumaggie13 wrote:jesam ;Dwfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
onda vidjeh seku
2014-04-12
Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:tre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
trta ga doć čut odgovor na prosidbu
Guest- Guest
ajme što ne znaš što je fora..poblesavila si skrozNoor wrote:frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:
Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujna
on će iz ormara izvuć onu ustašku...ne brini
2016-03-09
Ona tebe Ne..;@dijagram wrote:ja sve volim:)maggie13 wrote:ne volite se,razidjite se ;)dijagram wrote:mislim da su tamo dvije tanke plocice,svakoj po jednamaggie13 wrote:pa nas dvije rum plocicu napola..bojim se da ces morat trazit druge seke ;Pdijagram wrote:
pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova sekar, morate podijeliti sto ima e
skromno ali od srca
ostalo joj iz mladosti
2014-04-12
ajmo mi zajedno, laku noc svima, a ne samo njimamaggie13 wrote:Bit ce ovdje svEga,bolje meni bjezat 8-•dijagram wrote:prvo procitaj za sikumaggie13 wrote:jesam ;Dwfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
onda vidjeh seku
dijagram-
2015-08-09
a ja brže dok je to napisao tražila emotikon s lasom da ga vežemo..al počeo ručak dimit..poslije zaboravila.tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:tre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:
Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebe
2016-03-09
hehehe, podlo, pizdonu ima da oči ispadnuNoor wrote:tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:
čekat ću dok mi pizzon ne otvori temu koju je obećao, pa ću tamo lijepit sličice
Guest- Guest
Ja saM naviklA da se TRude oko meNe..B-)tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:Wtre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:
Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebe
2014-04-12
Laku noc..cuvaj se..:)))dijagram wrote:ajmo mi zajedno, laku noc svima, a ne samo njimamaggie13 wrote:Bit ce ovdje svEga,bolje meni bjezat 8-•dijagram wrote:prvo procitaj za sikumaggie13 wrote:jesam ;Dwfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
onda vidjeh seku
2014-04-12
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50