The Voice (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: The Voice (chat)
prckov wrote:ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:
imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)
stoje barem tri godine nitko ne pije:)
Kako i bi kad je i Zvonkec bio tu.
Nismo smjeli ni psovati:)
a inače rakijaš?
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Ae, i onda se poslje više ne bojišNoor wrote:tre911 wrote:Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješavaNoor wrote:dijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:
ti si totalni antitalent za alkohol
nemoj me plašit
onako?
Guest- Guest
dijagram wrote:ne, al tu ni tre nije smio, bila je cudoredna policija:)Noor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:
a inače rakijaš?
ima i takve?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ae, i onda se poslje više ne bojišNoor wrote:tre911 wrote:Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješavaNoor wrote:dijagram wrote:
zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)
nemoj me plašit
onako?
to smo dogovorili, al moram oprezno
Guest- Guest
ima ima:)Noor wrote:dijagram wrote:ne, al tu ni tre nije smio, bila je cudoredna policija:)Noor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:
Zar se toliko dugo nismo vidjeli
a inače rakijaš?
ima i takve?
dijagram-
2015-08-09
Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:
zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)
Guest- Guest
Zagorci i prigorci su gori od nas, oni ti piju vino ko mi rakiju!!prckov wrote:ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:
a inače rakijaš?
Guest- Guest
tre911 wrote:Zagorci i prigorci su gori od nas, oni ti piju vino ko mi rakiju!!prckov wrote:ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:
a inače rakijaš?
Guest- Guest
fino, pozdravi gatre911 wrote:Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:
I u rakiji je, provjerio sam
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:tre911 wrote:Ae, i onda se poslje više ne bojišNoor wrote:tre911 wrote:Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješavaNoor wrote:
nemoj me plašit
onako?
Guest- Guest
tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ae, i onda se poslje više ne bojišNoor wrote:tre911 wrote:
Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješava
onako?
naravno
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Zagorci i prigorci su gori od nas, oni ti piju vino ko mi rakiju!!prckov wrote:ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:
A ne, jesmo al nismo rakijali.
a inače rakijaš?
Guest- Guest
Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:
Guest- Guest
Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ae, i onda se poslje više ne bojišNoor wrote:
onako?
naravno
Guest- Guest
dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:
Guest- Guest
Noor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:
Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))
dijagram-
2015-08-09
hahaha reći ću mu, nego zbavio je mob. napokon nakon sto godina, ako želiš daću ti ga pa ga cimaj dok ne skužidijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))dijagram wrote:
Guest- Guest
dijagram wrote:Noor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:
fino, pozdravi ga
ne bojim se ja zanemaljca
tak je vanzemaljce moj sinak prekrstio dok je bio mali
Guest- Guest
izvanzemljanin, kakav crni zemaljac,sto je to:)Noor wrote:dijagram wrote:Noor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:
Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav način
ne bojim se ja zanemaljca
tak je vanzemaljce moj sinak prekrstio dok je bio mali
dijagram-
2015-08-09
UjnaNoor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:
Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50