The Voice (chat)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: The Voice (chat)
Laku noc..cuvaj se..:)))dijagram wrote:ajmo mi zajedno, laku noc svima, a ne samo njimamaggie13 wrote:Bit ce ovdje svEga,bolje meni bjezat 8-•dijagram wrote:prvo procitaj za sikumaggie13 wrote:jesam ;Dwfrakcija wrote:megi reci tome tvome da me ne čapaje za seku.
pa reko,...nisam ja takav
onda vidjeh seku
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ovaj je totalno drugačiji od drugihmaggie13 wrote:Ja saM naviklA da se TRude oko meNe..B-)tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:Wtre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:
sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)
trta ga doć čut odgovor na prosidbu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ajme što ne znaš što je fora..poblesavila si skrozNoor wrote:frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:
za pokoru idem potražit pionirsku kapu i maramu, pa si namontirat malo....
on će iz ormara izvuć onu ustašku...ne brini
ma, on bi pionirsku stavio samo zbog tebe...go ahead
Guest- Guest
ma di je onaj kupusfrakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
Guest- Guest
Niije...samo Jos ne Zna KaKo bi ;Dfrakcija wrote:ovaj je totalno drugačiji od drugihmaggie13 wrote:Ja saM naviklA da se TRude oko meNe..B-)tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:Wtre911 wrote:
Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!
2014-04-12
Niije...samo Jos ne Zna KaKo bi ;Dfrakcija wrote:ovaj je totalno drugačiji od drugihmaggie13 wrote:Ja saM naviklA da se TRude oko meNe..B-)tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:Wtre911 wrote:
Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!
2014-04-12
sta sam propustio, tako mi I treba kad zvirljam okolo
2014-04-19
tre911 wrote:hehehe, podlo, pizdonu ima da oči ispadnuNoor wrote:tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:
Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujna
čekat ću dok mi pizzon ne otvori temu koju je obećao, pa ću tamo lijepit sličice
očekujem pp od njega i žicanje fotki
Guest- Guest
tre911 wrote:ma di je onaj kupusfrakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:
ja ga porezala...nema višeeee
Guest- Guest
E to je već neštoNoor wrote:frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
bećaruprckov wrote:sta sam propustio, tako mi I treba kad zvirljam okolo
ja sam plela
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja mislio ti spavas becaricefrakcija wrote:bećaruprckov wrote:sta sam propustio, tako mi I treba kad zvirljam okolo
ja sam plela
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
ma megi ga isplašila nemoš to ni lasom ulovit, ima vrag onu kućicu na traktoru da ga nemoš iščupat!frakcija wrote:a ja brže dok je to napisao tražila emotikon s lasom da ga vežemo..al počeo ručak dimit..poslije zaboravila.tre911 wrote:Nije ga vezala na vrijeme a ovaj šmugnio u kupus ekspresno!Noor wrote:tre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:
sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)
Guest- Guest
prckov wrote:sta sam propustio, tako mi I treba kad zvirljam okolo
Prci...uživaj
Guest- Guest
tre911 wrote:E to je već neštoNoor wrote:frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:
a ovo?
Guest- Guest
Ma i kelj je dobar, mrkva, celer bilo štoNoor wrote:tre911 wrote:ma di je onaj kupusfrakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:
ja ga porezala...nema višeeee
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:sta sam propustio, tako mi I treba kad zvirljam okolo
Prci...uživaj
2014-04-19
Previše robe ko da joj je zma!Noor wrote:tre911 wrote:E to je već neštoNoor wrote:frakcija wrote:norči bila bi ti bolja nagrada kad bi nagovorila trea da se slika u takvom outfitu i to postavi za profilnu.tre911 wrote:
Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođaj
a ovo?
Guest- Guest
kakvog becarcafrakcija wrote:jebem ti crnjake nakon bećarca.. iju ju
2014-04-19
tre911 wrote:[
Previše robe ko da joj je zma!
čekaj dok si drugom rukom ne krene namještat kapu