The Voice (chat)
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: The Voice (chat)
Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Guest- Guest
sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
2014-04-12
paaa, hmmmmmaggie13 wrote:sto nudis slatko? Imam PMS :Ddijagram wrote:Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Nekako cu podnijeti taj teret.
dijagram-
2015-08-09
sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
2014-04-12
tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:tre911 wrote:
Ujna
mene bolje da dolje više nema, ko tko to čita
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
za pokoru idem potražit pionirsku kapu i maramu, pa si namontirat malo....
Guest- Guest
Pazi malo da imaš zaliha, vidiš da je tu raspašoj kad te nema!dijagram wrote:Sad cu ja, samo da sibu uberem,valja u sumutre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
Guest- Guest
znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;Ddijagram wrote:paaa, hmmmmmaggie13 wrote:sto nudis slatko? Imam PMS :Ddijagram wrote:Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
2014-04-12
Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
Guest- Guest
ojebem vas sve sumanute. jel mora cili svit čitat naše kurbaluke? daj sakrijte sramotu malo..zakloni nas @kic
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
rum plocicamaggie13 wrote:znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;Ddijagram wrote:paaa, hmmmmmaggie13 wrote:sto nudis slatko? Imam PMS :Ddijagram wrote:Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
to je mislim najjeftinije:)
dijagram-
2015-08-09
nemoj mi te patike..to me čini kazivat sise da dignem atmosferu.tre911 wrote:Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
2016-03-09
izgleda da sam puno propustila :Stre911 wrote:Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
2014-04-12
i ja..ma doli sam longiju stavila scenu iz barbarelle..slutim da je to nepoćudno?maggie13 wrote:izgleda da sam puno propustila :Stre911 wrote:Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
2016-03-09
a,di si ti? Ovi poludili ;Dfrakcija wrote:ojebem vas sve sumanute. jel mora cili svit čitat naše kurbaluke? daj sakrijte sramotu malo..zakloni nas @kic
2014-04-12
Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Guest- Guest
meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"dijagram wrote:rum plocicamaggie13 wrote:znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;Ddijagram wrote:paaa, hmmmmmaggie13 wrote:sto nudis slatko? Imam PMS :Ddijagram wrote:
Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.
2014-04-12
divim ti se na zivcima ;))frakcija wrote:i ja..ma doli sam longiju stavila scenu iz barbarelle..slutim da je to nepoćudno?maggie13 wrote:izgleda da sam puno propustila :Stre911 wrote:Ne znam ali znam da prcko pati, evo pitaj ga kad dođe!maggie13 wrote:sto je bilo? :Otre911 wrote:
Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!
2014-04-12
bingo ;@tre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
2014-04-12
pa sad brinem i za frakciju,i ona kao nova seka, morate podijeliti sto ima emaggie13 wrote:meni najjeftinije? Ne znam kad je ovaj odnos spao na tako niske grane B-"dijagram wrote:rum plocicamaggie13 wrote:znaci,nista..zato ja frakciju trazim ;Ddijagram wrote:paaa, hmmmmmaggie13 wrote:
sto nudis slatko? Imam PMS :D
skromno ali od srca
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:Dobro si ga stisla u tom slučaju, nema ga ni za lijeka!maggie13 wrote:sve si pomijesao..ja drzim crvenog dalje od vas jer bjezi od mene B-)tre911 wrote:Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
trta ga doć čut odgovor na prosidbu
Guest- Guest
Al nemoj niš drugo obući da ne kvari ugođajNoor wrote:tre911 wrote:Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:
mene bolje da dolje više nema, ko tko to čita
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
za pokoru idem potražit pionirsku kapu i maramu, pa si namontirat malo....
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50