The Voice (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: The Voice (chat)
UjnaNoor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:
Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))
Guest- Guest
neka, nemoj,nek se prvo naucitre911 wrote:hahaha reći ću mu, nego zbavio je mob. napokon nakon sto godina, ako želiš daću ti ga pa ga cimaj dok ne skužidijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:fino, pozdravi gatre911 wrote:
Pa da, on bi me odma župniku prijavio kakav je munjen :D usput idem sutra kod njega na krstitke, dobio trećeg unuka(ima i unučicu a čeka još jednog unuka) pa će mo se malo keriti :)))))))
brzo ce on to, do bozica 2020-te
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:UjnaNoor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:
fino, pozdravi ga
mene bolje da dolje više nema, ko tko to čita
Guest- Guest
Prilično si optimističan :Ddijagram wrote:neka, nemoj,nek se prvo naucitre911 wrote:hahaha reći ću mu, nego zbavio je mob. napokon nakon sto godina, ako želiš daću ti ga pa ga cimaj dok ne skužidijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav načindijagram wrote:
fino, pozdravi ga
brzo ce on to, do bozica 2020-te
Guest- Guest
ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:tre911 wrote:UjnaNoor wrote:dijagram wrote:Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)tre911 wrote:
Oću, pita on često za tebe jer zna da se čujemo barem na ovakav način
Guest- Guest
Di je frakcija?:)
2014-04-12
E, našo se klokan prigovarati za lokanje. Pa vi Bosanci se rađate s nul sedam u krvi.
Regoč-
2015-08-21
tre911 wrote:ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:tre911 wrote:UjnaNoor wrote:dijagram wrote:
Kazi da i dalje djelujemo, prevodimo zabludjele ljevicare preko bare:)
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
Guest- Guest
Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
Guest- Guest
Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
zato što swingaš okolo, umjest da pratiš nastavu
Guest- Guest
a,di je meni?! ;@Regoč wrote:Frakci kod mene klopa kolač.
2014-04-12
Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Nekako cu podnijeti taj teret.
dijagram-
2015-08-09
aha..swingala sam poslove..8-)Noor wrote:maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
zato što swingaš okolo, umjest da pratiš nastavu
2014-04-12
Nego što, evo i regoč je tu i više te neće zvati drugarica ujnaNoor wrote:tre911 wrote:ma sve ćemo ih rasturiti ko cigo veš mašinu ako te samo krivo pogledajuNoor wrote:tre911 wrote:UjnaNoor wrote:
ako voljet svoju zemlju znači bit ujna..ma jebemese..nek sam..ja sam UJNA..UJNAAAA
al, za svaki slučaj budi uvijek u blizini
Guest- Guest
sto nudis slatko? Imam PMS :Ddijagram wrote:Uvijek se mozes osloniti na moje slabasne kosti.maggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Nekako cu podnijeti taj teret.
2014-04-12
Sad cu ja, samo da sibu uberem,valja u sumutre911 wrote:Prsko taman malo zaboravio i ti odma sol na živu ranu!! Dijagrame kazni seku!!maggie13 wrote:Di je frakcija?:)
dijagram-
2015-08-09
Previše se sa crvenim družiš a onda indukcija i tu si gdje jesi, de malo ti širi indukciju na njega a ne on na tebemaggie13 wrote:Zasto se osjecam k'o padobranac..nista ne kuzimn;S 8-)
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50