Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Page 3 of 31
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
asilovski wrote:Pripremali su se na invaziju krša i goleti jer gdje su dosli u vecem broju i zavladali sve se pretvara u njihovu postojbinu, ko pustinja Gobi guta i tjera život...Usne Stjepana Gnječa wrote:kolerik wrote:Budaletino jel ti znas kako je bosanskohercegovackim Hrvatima?asilovski wrote:Jbg svi Hrvati koji nisu iz herceg bosanskih vukojebina nemaju puno šanse u vlastitoj državi, mozda Istra, zagorje, međimurje i primirje ostatak je zarazen štetočinama marićima, glavašima i bandićima
Da ti je Bog dao da si se radio na tom kamenu i ledja polomio najprije doma, pa u tudjini, jer tamo kruga nema.
Ne zive svi od poljoprivrednih poticaja usred ravnice koja bi Europu mogla hraniti, jebem te glupog, sovinisticka krvopijo.
Pa zašto ste na tom kršu ostali 24.000 godina kako Ero kaže a i eminentni stručnjaci na koje se Ero poziva? Valjda postoji neki racionalan razlog ili ste mazohisti?
Istina. Kad zbrojiš koliko je političara u RH iz ili porijeklom iz Hercegovine sve bude jasno, pretvorili su Hrvatsku u pustinju poharali sve ko ona najezda skakavaca u Egiptu.
Guest- Guest
To su barem standardni poslovi u pravosudju i upravi. Ti si se pripremao da ljude maltene usred njihovog (dojucerasnjeg) doma svlacis i ispipavas pa kad se to ukinulo psovao si vlast i drzavu.asilovski wrote:Eo svi suci, porezna, drž. uprava, mafijaši, policija, drz odv je ili iz Bosne ili Hercegovine i to sto je doslo u roku 30 godina, osim toga poticaje uzme Pipunić ( derventa) ili Todoric toliko o šovinističkoj krvopiji...kolerik wrote:Budaletino jel ti znas kako je bosanskohercegovackim Hrvatima?asilovski wrote:Jbg svi Hrvati koji nisu iz herceg bosanskih vukojebina nemaju puno šanse u vlastitoj državi, mozda Istra, zagorje, međimurje i primirje ostatak je zarazen štetočinama marićima, glavašima i bandićima
Da ti je Bog dao da si se radio na tom kamenu i ledja polomio najprije doma, pa u tudjini, jer tamo kruga nema.
Ne zive svi od poljoprivrednih poticaja usred ravnice koja bi Europu mogla hraniti, jebem te glupog, sovinisticka krvopijo.
I sad su oni mafija a ti si cist, posten i u redu.
Ja bi prije bio kruha gladan nego proklet. I sad su mu krivi Hercegovci, covjek postao strucnjak za porijeklo po prezimenu.
Valjda su Hrvatin, Bajic i Cvitan isto Hercegovci.Ili onaj Vrenk.
Guest- Guest
Ovisi koja struka, gdje i da li priznaju diplome iz SRB.dzango wrote:Možda master napolju. Od njih zavisi. Inače, može se i sa tim diplomama i sa znanjem.kolerik wrote:A sto ce napolju sa tim diplomama?dzango wrote:To je pitanje za političare a ne za mlade. I moja deca kada završe škle idu napolje. Neće valjda neka budala poput Vučića da im kroji sudbinu.RayMabus wrote:Na pitanje o tome tko će davati to nešto hrvatskom društvu i tko će ga činiti, ako svi mladi odu u „bijeli svijet“
Tjeraj to sada napolje, neka zavrse skole i sveucilista vani, lakse ce kasnije naci i posao
Tjeraj to van cim prije.
Guest- Guest
Čim dobiju diplomu u ruke. Ako uzmu neku stipendiju, onda i pre.kolerik wrote:Ovisi koja struka, gdje i da li priznaju diplome iz SRB.dzango wrote:Možda master napolju. Od njih zavisi. Inače, može se i sa tim diplomama i sa znanjem.kolerik wrote:A sto ce napolju sa tim diplomama?dzango wrote:To je pitanje za političare a ne za mlade. I moja deca kada završe škle idu napolje. Neće valjda neka budala poput Vučića da im kroji sudbinu.RayMabus wrote:Na pitanje o tome tko će davati to nešto hrvatskom društvu i tko će ga činiti, ako svi mladi odu u „bijeli svijet“
Tjeraj to sada napolje, neka zavrse skole i sveucilista vani, lakse ce kasnije naci i posao
Tjeraj to van cim prije.
Političari, mafijaši, poduzetnici ko Klica ili Marić jednostavno to je plemenski sustav gdje mjesta ljudima koji nisu iz klana jednostavno nema, zatvoreni plemenski kastinski sustav gdje su oni brahmani, kšatrije, vajišije ili ina kasta, a svi ostali parije.Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:Pripremali su se na invaziju krša i goleti jer gdje su dosli u vecem broju i zavladali sve se pretvara u njihovu postojbinu, ko pustinja Gobi guta i tjera život...Usne Stjepana Gnječa wrote:kolerik wrote:Budaletino jel ti znas kako je bosanskohercegovackim Hrvatima?asilovski wrote:Jbg svi Hrvati koji nisu iz herceg bosanskih vukojebina nemaju puno šanse u vlastitoj državi, mozda Istra, zagorje, međimurje i primirje ostatak je zarazen štetočinama marićima, glavašima i bandićima
Pa zašto ste na tom kršu ostali 24.000 godina kako Ero kaže a i eminentni stručnjaci na koje se Ero poziva? Valjda postoji neki racionalan razlog ili ste mazohisti?
Istina. Kad zbrojiš koliko je političara u RH iz ili porijeklom iz Hercegovine sve bude jasno, pretvorili su Hrvatsku u pustinju poharali sve ko ona najezda skakavaca u Egiptu.
Kermit-
2014-04-17
Standardni poslivi u pravosuđu a 8 sudaca iz istog sela a porezna uprava niti jedan koji nije iz Bih pa hehe da govorim o glavasu i mafijasima koji su iz dva do tri ista sela, a dovoljno je vidjeti u koje stanje su doveli Osijek. Istina Bog to njima odgovara jer ce otici autohton živalj a doci ce jos krša i makije a i opcenito oni mrze drustvo...kolerik wrote:To su barem standardni poslovi u pravosudju i upravi. Ti si se pripremao da ljude maltene usred njihovog (dojucerasnjeg) doma svlacis i ispipavas pa kad se to ukinulo psovao si vlast i drzavu.asilovski wrote:Eo svi suci, porezna, drž. uprava, mafijaši, policija, drz odv je ili iz Bosne ili Hercegovine i to sto je doslo u roku 30 godina, osim toga poticaje uzme Pipunić ( derventa) ili Todoric toliko o šovinističkoj krvopiji...kolerik wrote:Budaletino jel ti znas kako je bosanskohercegovackim Hrvatima?asilovski wrote:Jbg svi Hrvati koji nisu iz herceg bosanskih vukojebina nemaju puno šanse u vlastitoj državi, mozda Istra, zagorje, međimurje i primirje ostatak je zarazen štetočinama marićima, glavašima i bandićima
I sad su oni mafija a ti si cist, posten i u redu.
Ja bi prije bio kruha gladan nego proklet. I sad su mu krivi Hercegovci, covjek postao strucnjak za porijeklo po prezimenu.
Valjda su Hrvatin, Bajic i Cvitan isto Hercegovci.Ili onaj Vrenk.
Kermit-
2014-04-17
Da i nisam se ja školovao za ispipavanje nego krš i makija a sto rade i danas...
Kermit-
2014-04-17
Ma pa zbrojite koliko ih je bilo iz Hercegovine, evo samo u dva zadnja sastava Vlade i Sabora, a koliko iz Slavonije, Zagreba, Dalmacije ili cak samo Metkovica.
Jel Vidosevic Hercegovac? Sabo? Linic? Merzel? Sanader? Kalmeta? Seks, koji ti je asila iskadrovirao pravosudje.
Vi ste samo sposobni lezati, brati rentu, drmati Zuju i kukati. Ponavljam, da imate hercegovacke radne navike i da ne koljete prvo svog sunarodnjaka kad ga vidite vani, nego da se drzite skupa i ne date na sebe i svoje, mozda bi nesto od vas i bilo.
Jel Vidosevic Hercegovac? Sabo? Linic? Merzel? Sanader? Kalmeta? Seks, koji ti je asila iskadrovirao pravosudje.
Vi ste samo sposobni lezati, brati rentu, drmati Zuju i kukati. Ponavljam, da imate hercegovacke radne navike i da ne koljete prvo svog sunarodnjaka kad ga vidite vani, nego da se drzite skupa i ne date na sebe i svoje, mozda bi nesto od vas i bilo.
Guest- Guest
Budite egzaktni kad vec prozivate, u Vladi, Saboru, tko su sefovi Porezne, koliko je u postotku sudaca iz Hercegovine, itd. Brojke na stol.
Ali kmetovima ionako netko mora biti kriv sto nisu uspjeli, pa da jamraju...
I najkvalitetniji radnici sa ovih prostora dolaze iz Hercegovine, valjda drmaju i u Njemackoj, Americi i Australiji.
Dajme najme:)
I najkvalitetniji radnici sa ovih prostora dolaze iz Hercegovine, valjda drmaju i u Njemackoj, Americi i Australiji.
Guest- Guest
Pa niste vi dosli u Mongoliju nego jedan od najrazvijenijih geadova u Jugi iz najvece zabiti koji ste u 20 godina pretvorili u Prnjavor, pa toliko o radnim navikama, žuji i sl. papazjanijama
Kermit-
2014-04-17
Uzmi samo da u krajevima gdje nema krša i makije vlada red, zakon i postoji društvo., a tamo gdje vladaju je kosovo..pametnom dostakolerik wrote:Budite egzaktni kad vec prozivate, u Vladi, Saboru, tko su sefovi Porezne, koliko je u postotku sudaca iz Hercegovine, itd. Brojke na stol.
Kermit-
2014-04-17
E i sto se tice plemensko-klanovskog itd. to se zove zajednica. Imaju je svi narodi i sredine koji imaju jake zajednicke vrijednosti, od Zidova do Iraca.
Socijalni ljudozderi se u konacnici pretvaraju u frustrirane pojedince.
Ovo je svijet za timske igrace, a vi uzmite Zuju, jamrajte i cekajte poticaje. Cijela Slavonija vec tri godine ne zna ispuniti obrasce za projekte EU fondova.
Kockoglavi Ercegovci po Njemackoj izvlace iz EU fondova (a probaj tamo aplicirati pa ces vidjeti sto je tesko) i kao kooperanti i kao izvodjaci.
Vi ne znate sto vam je na traktoru registracija, sto serijski broj sasije a sto motora, pa je lakse cekati poticaje od drzave za polja na kojima samo sijete drac. I onda je kriv Todoric kad uvozi paprike iz Kine.
Ovo je svijet za timske igrace, a vi uzmite Zuju, jamrajte i cekajte poticaje. Cijela Slavonija vec tri godine ne zna ispuniti obrasce za projekte EU fondova.
Kockoglavi Ercegovci po Njemackoj izvlace iz EU fondova (a probaj tamo aplicirati pa ces vidjeti sto je tesko) i kao kooperanti i kao izvodjaci.
Vi ne znate sto vam je na traktoru registracija, sto serijski broj sasije a sto motora, pa je lakse cekati poticaje od drzave za polja na kojima samo sijete drac. I onda je kriv Todoric kad uvozi paprike iz Kine.
Guest- Guest
kolerik wrote:Ma pa zbrojite koliko ih je bilo iz Hercegovine, evo samo u dva zadnja sastava Vlade i Sabora, a koliko iz Slavonije, Zagreba, Dalmacije ili cak samo Metkovica.
Znači priznaješ da su hercegovci predatori.
Guest- Guest
uvijek se doseljenici drže u čvršćim pokroviteljskim zajednicama.. ko imoćani u splitu..ko dalmoši u zgju npr..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pazi ovo, pa da nije bilo Hercegovaca najprije biste sami kucali table Ocek. Od Babica do Zadre, i sto da se lazemo i Glavasa.asilovski wrote:Pa niste vi dosli u Mongoliju nego jedan od najrazvijenijih geadova u Jugi iz najvece zabiti koji ste u 20 godina pretvorili u Prnjavor, pa toliko o radnim navikama, žuji i sl. papazjanijama
Mislim da sam zorno objasnio kako ste postali Prnjavor. Nisu vam krivi Hercegovci, dapace. U Yugi ste morali rintati za nerazvijene a sad ste vi nerazvijeni koji cekate doznake iz Zagreba.
Guest- Guest
Točno to se zove zajednica i to plemenska, ali to nije društvo jer je dizajnirana iskljucivo za Vas, a diskriminatorna je za sve ostale, osim toga ona samo imitira drustvo kao patvorina vino, a da se vratimo na temu zato ostali i odlaze van jer jednostavno za njih nema mjesta u Vašoj mafijaško-plemenskoj "zajednici" koja u biti propada isto tako kao sto parazit ubija domacina...kolerik wrote:E i sto se tice plemensko-klanovskog itd. to se zove zajednica. Imaju je svi narodi i sredine koji imaju jake zajednicke vrijednosti, od Zidova do Iraca.
Kermit-
2014-04-17
kolerik wrote:E i sto se tice plemensko-klanovskog itd. to se zove zajednica. Imaju je svi narodi i sredine koji imaju jake zajednicke vrijednosti, od Zidova do Iraca.
Ma šta si ti budala ili ti fali prednji režanj mozga?
Guest- Guest
frakcija wrote:uvijek se doseljenici drže u čvršćim pokroviteljskim zajednicama.. ko imoćani u splitu..ko dalmoši u zgju npr..
kameno doba.
Guest- Guest
civilizacije rastu i propadaju..plemenski neolit je jedina konstanta..s tim se treba pomiriti.. ako ne možeš pobijediti, pridruži se.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:uvijek se doseljenici drže u čvršćim pokroviteljskim zajednicama.. ko imoćani u splitu..ko dalmoši u zgju npr..
kameno doba.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
A u kojim to krajevima vlada red i zakon i nema pljacke na mrtvo ime, rente i nerada?asilovski wrote:Uzmi samo da u krajevima gdje nema krša i makije vlada red, zakon i postoji društvo., a tamo gdje vladaju je kosovo..pametnom dostakolerik wrote:Budite egzaktni kad vec prozivate, u Vladi, Saboru, tko su sefovi Porezne, koliko je u postotku sudaca iz Hercegovine, itd. Brojke na stol.
U Rijeci, gdje dva poduzetnika dijele Korzo?
U Istri, gdje ni livadu ne mozes kupiti bez IDS Cosa Nostra clanstva?
To je tebi ideja razvoja i napretka?
Guest- Guest
Pa naravno jer zivimo u Vašoj plemenskoj utopiji, odnosno za sve ostale distopiji...kolerik wrote:Pazi ovo, pa da nije bilo Hercegovaca najprije biste sami kucali table Ocek. Od Babica do Zadre, i sto da se lazemo i Glavasa.asilovski wrote:Pa niste vi dosli u Mongoliju nego jedan od najrazvijenijih geadova u Jugi iz najvece zabiti koji ste u 20 godina pretvorili u Prnjavor, pa toliko o radnim navikama, žuji i sl. papazjanijama
Mislim da sam zorno objasnio kako ste postali Prnjavor. Nisu vam krivi Hercegovci, dapace. U Yugi ste morali rintati za nerazvijene a sad ste vi nerazvijeni koji cekate doznake iz Zagreba.
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD