Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Jbga to košta ...ima smisla ako su naselja tik uz autocestu i to al evo ti mapa gustoce naseljenosti pa sad ono :Serbinho-3 wrote:Nebitno jel ima potreba, poenta je sta stavljas i da li postoji neko ko prati trendove.
To u ZG je stavljeno kao u fazonu, eto, pratimo trendove, iako potrebe za tim nema.
Kuca okolo nema, nebitno.
Ako vec stavis, stavi pravu stvar.
Ista prica BGD, stavili na ulazak neki zeleni nosac za display sto upozorava, ista prica.
Gledam ove po Italiji i onaj, izgleda mi kao da se trese tepih preko njega.
Balkanci nemaju nikakav osecaj za stil, ukus, Kaji to objasniti, koja nije iz sela izasla...
KUžim ja tebe al pajdo to košta a vidiš gustocu naseljenosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bas si Kaja, naravno da je bitno, estetski gledano.
Taj vas od tri tone betona ni tornado ne moze oboriti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Današnji Vlasi, pojam je nekad obuhvaćao puno veće razmjere. Rumunji su također potomci romaniziranih Geta i Dačana.Eroo wrote:I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Kod nas nema niti u naznakama onog govora s tri padeža...Hint: ikavica je reper!
Guest- Guest
Ono su sigurnosne i ne protizvučne ograde. Toliko o tome.Serbinho-3 wrote:Bas si Kaja, naravno da je bitno, estetski gledano.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Da al to košta. To ti je isto ko da kažeš u LIbiji su autoceste nikave jer nema zvucne izolacije. Pa šta ce im to koji kuaz nema nigdje nikoga naoklo.Serbinho-3 wrote:Bas si Kaja, naravno da je bitno, estetski gledano.
Gleda se asfalt ...e sad kakve su cesete gore na sjeveru Hr al znam kakvi je auto put kroz Srbiju ...od hr granice do Bg kako tako a od Bg do NIša ....pa cuj meni je bilo zabavno......cross road jbte ,,,,baš sam uživao.
Svako malo zakrpa od nato bombardiranja il tako šta a u biti sama autocesta je ok profilirana u bivšoj jugi kao profil staze tj blage okuke pa malo pravca i tako .....cista uživancija ....160 - 180 prosjek ne skidaš nogu s gasa ....ludilo brale.
Last edited by RayMabus on 17/8/2016, 17:27; edited 1 time in total
2014-04-11
a sta ces ti meni objašnjavati jado jedan. Prodaješ cipele po Italiji pa se tu provozaš po nekom selu i zaključiš da smo propali jer si pronašao jednu od tri inine benzinske koje jos nisu zatvorili. I kukas zbog cestarine pritom.Serbinho-3 wrote:
Gledam ove po Italiji i onaj, izgleda mi kao da se trese tepih preko njega.
Balkanci nemaju nikakav osecaj za stil, ukus, Kaji to objasniti, koja nije iz sela izasla...
Pa u Mont Blanu ti je cestarina 50 eura za 15 kilometara.
Dakle da se mene pita ja bi jedino nama odavde stavila neku godišnju ili mjesečnu koja bi bila puno niza a vama strancima bi ju digla za 200%.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dan.srbijanci su miks vlaha,cigana,cincara,bugara,arbanasa.turaka i pitaj boga.seselj i najveci dio b-ercegovackih i crnogorskih pravoslavaca su etnicki Hrvati..
Last edited by max123 on 17/8/2016, 17:28; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Krasno. Jos je i glup a pametuje.Eroo wrote:Ono su sigurnosne i ne protizvučne ograde. Toliko o tome.Serbinho-3 wrote:Bas si Kaja, naravno da je bitno, estetski gledano.
2015-08-15
Dinarci nisu nikakvi Vlasi, već autohtono stanovništvo. Ikavica je odraz jezičkog utjecaja Slavena na njihov jezik i veoma malo genetskog miješanja. Usostlom, ne izmišljam ja ništa, znanost tako kaže.Starhemberg wrote:Današnji Vlasi, pojam je nekad obuhvaćao puno veće razmjere. Rumunji su također potomci romaniziranih Geta i Dačana.Eroo wrote:I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Kod nas nema niti u naznakama onog govora s tri padeža...Hint: ikavica je reper!
Iam nekakvih naznaka da bi im prastari jezik mogao biti sličan etrušćanskom. No ja ne bih o tome, jer nisam stručan za takva pitanja.
2016-07-22
Samo egzotične teorije. Očuvano je premalo jezičnih elemenata iliro-dačko-tračkih plemena da bi se moglo utvrditi kojem ogranku pripadaju. Osim toga, etrušćanski jezik i pismo još uvijek čekaju dešifriranje.Eroo wrote:Dinarci nisu nikakvi Vlasi, već autohtono stanovništvo. Ikavica je odraz jezičkog utjecaja Slavena na njihov jezik i veoma malo genetskog miješanja. Usostlom, ne izmišljam aj ništa, znanost tako kaže.Starhemberg wrote:Današnji Vlasi, pojam je nekad obuhvaćao puno veće razmjere. Rumunji su također potomci romaniziranih Geta i Dačana.Eroo wrote:I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Iam nekakvih naznaka da bi im prastari jezik mogao biti sličan etrušćanskom. No ja ne bih o tome, jer nisam stručan za takva pitanja.
Guest- Guest
Sigurnosna ograda na mariborskoj obilaznici. Niđe kuća, naravno...
2016-07-22
Najbolji dio je kad naletiš na zakrpu a to je svako malo i onda pri ovakvim brzinama auto se odvoji od asflata i onda opet ide slijetanje i onda ne smiješ zakocit nego još moraš nabit gasa da bolje prioneš.RayMabus wrote: a od Bg do NIša ....pa cuj meni je bilo zabavno......cross road jbte ,,,,baš sam uživao.
Svako malo zakrpa od nato bombardiranja il tako šta a u biti sama autocesta je ok profilirana u bivšoj jugi kao profil staze tj blage okuke pa malo pravca i tako .....cista uživancija ....160 - 180 prosjek ne skidaš nogu s gasa ....ludilo brale.
Ma čista uživancija ....staza stvorena za utrke.
2014-04-11
E vidis da si glup i da ti je bolje šutiš. To su zaštitne ograde.Serbinho-3 wrote:Bas si Kaja, naravno da je bitno, estetski gledano.
2015-08-15
ČIsti volare.RayMabus wrote:Najbolji dio je kad naletiš na zakrpu a to je svako malo i onda pri ovakvim brzinama auto se odvoji od asflata i onda opet ide slijetanje i onda ne smiješ zakocit nego još moraš nabit gasa da bolje prioneš.RayMabus wrote: a od Bg do NIša ....pa cuj meni je bilo zabavno......cross road jbte ,,,,baš sam uživao.
Ma čista uživancija ....staza stvorena za utrke.
Odlična staza .....za utrke.
Samo letiš al doslovno.
2014-04-11
Slikaj da, kad dođeš u sumu.Serbinho-3 wrote:Ero, lokalni patriota.
Slikam sve sledeci put, ukljucujuci i Srbiju, ne prastam nikome i ovde cu postirati.
2015-08-15
Nešto malo je, baš kao i kod I1b*... krhotine od krhotina...Plus toga haplotip I1b* je samo jedan i ne tri, kao što sugeriraš.Starhemberg wrote:Samo egzotične teorije. Očuvano je premalo jezičnih elemenata iliro-dačko-tračkih plemena da bi se moglo utvrditi kojem ogranku pripadaju. Osim toga, etrušćanski jezik i pismo još uvijek čekaju dešifriranje.Eroo wrote:Dinarci nisu nikakvi Vlasi, već autohtono stanovništvo. Ikavica je odraz jezičkog utjecaja Slavena na njihov jezik i veoma malo genetskog miješanja. Usostlom, ne izmišljam aj ništa, znanost tako kaže.Starhemberg wrote:Današnji Vlasi, pojam je nekad obuhvaćao puno veće razmjere. Rumunji su također potomci romaniziranih Geta i Dačana.Eroo wrote:I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:
Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.
2016-07-22
Genetička istraživanja su vrijedan doprinos istraživanju etnogeneze i drugih povijesnih procesa, no nisu jedina i ne mogu biti. Povijesničari , da bi došli do što kvalitetnijih i preciznijih rezultata,nužno moraju imati interdisciplinarni pristup i u svoja istraživanjauključiti i etnologiju, lingvistiku, antropologiju, geografiju, itd. Nadam se da si toga svjestan
Guest- Guest
Avo desno je kombinacija sigurnosne i protizvučne zaštite...a prije bih rekao protižarometne zaštite.--> Talijani je često imaju na autocestama.
2016-07-22
Starhemberg wrote:Genetička istraživanja su vrijedan doprinos istraživanju etnogeneze i drugih povijesnih procesa, no nisu jedina i ne mogu biti. Povijesničari , da bi došli do što kvalitetnijih i preciznijih rezultata,nužno moraju imati interdisciplinarni pristup i u svoja istraživanjauključiti i etnologiju, lingvistiku, antropologiju, geografiju, itd. Nadam se da si toga svjestan
Po mogiućnosti ideoloških, kao nekada u Jugi. Naučni socijalizam, brajo moj...
2016-07-22
Sve su to Vlasi. Vlasi i jesu autohtono stanovništvo koje je ovdje zatečeno dolaskom Slavena.Eroo wrote:Dinarci nisu nikakvi Vlasi, već autohtono stanovništvo. Ikavica je odraz jezičkog utjecaja Slavena na njihov jezik i veoma malo genetskog miješanja. Usostlom, ne izmišljam ja ništa, znanost tako kaže.Starhemberg wrote:Današnji Vlasi, pojam je nekad obuhvaćao puno veće razmjere. Rumunji su također potomci romaniziranih Geta i Dačana.Eroo wrote:I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Kasnije su se potpuno slavenizirali,a poznato je da su do 19.st. neki čak i u 20. po Istri, Bosni,Dalmaciji i otocima govorili vlaškim jezikom.
U Istri,na Žejanama i okolini vlaški se divani i danas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Šešelj potupno pomahnitao,opet divljao u Skupštini:'Je..u vam majku ustašku!Dok mi budeš pušila!
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
Page 4 of 8