Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Gdje je ovaj nesretnik bio? :)Serbinho-3 wrote:
Prosao sada kroz HR, onaj deo iz SLO u HR kad se udje, najbolje prikazuje situaciju.
Zardjale bandere na autoputu, iskrivile se od vetra, INA pumpe raspad, korov na betonu izmedju dve kolovozne trake.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Sledeci put sve slikam.
Cim se udje u HR, raspad, tu je Samobor, ZG...
INA pumpe neke sto sam video, nema ni po Srpskim selima da vidis, treba sve slikati.
Srbija, ista prica, ulazak u Srbiju, raspad, Ruski rulet, bandere zardjale i nakrivile se.
Putarina kao iz filma Apokalipsa, dovoljno prefarbati, ali koga zabole da se dohvati cetke, lakse tapsati Vucicu i klimati ko raskliman glavom.
Put na ulasku kao da jases bika u Teksasu, skaces po sedistu.
Pumpe Mol i ostale su dobre, ljubazni, castio onog sto mi sipao, zasluzio.
Slavonija je ok, takodje i u Srbiji kad se ode malo napred, valjda na pocetku hoce da preplase one, koji misle slucajno useliti se i ziveti u raskosu.
stvarno gdje si ti bio auto ceste u hr su klasu bolje od onih u francuskoj i italiji
prošao, pa znam
njemačke su možda bolje a na austrijskima je ograničenje ono sto na sat pa zaspiš
Raspad u Zagrebu, a gdje si ti to bio jadan nebio, na kozari boku?Serbinho-3 wrote:Sledeci put sve slikam.
2015-08-15
Za. A 1 kažu da je najbolja u Europi, a i najnovija je pa logično.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Sledeci put sve slikam.
INA pumpe neke sto sam video, nema ni po Srpskim selima da vidis, treba sve slikati.
Srbija, ista prica, ulazak u Srbiju, raspad, Ruski rulet, bandere zardjale i nakrivile se.
Putarina kao iz filma Apokalipsa, dovoljno prefarbati, ali koga zabole da se dohvati cetke, lakse tapsati Vucicu i klimati ko raskliman glavom.
Put na ulasku kao da jases bika u Teksasu, skaces po sedistu.
Pumpe Mol i ostale su dobre, ljubazni, castio onog sto mi sipao, zasluzio.
Slavonija je ok, takodje i u Srbiji kad se ode malo napred, valjda na pocetku hoce da preplase one, koji misle slucajno useliti se i ziveti u raskosu.
stvarno gdje si ti bio auto ceste u hr su klasu bolje od onih u francuskoj i italiji
prošao, pa znam
njemačke su možda bolje a na austrijskima je ograničenje ono sto na sat pa zaspiš
2015-08-15
Nesretnik se nekim drumom izgleda vozio i došao u neko selo .
2015-08-15
Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
Guest- Guest
Pitaj boga, čim je vidio INA pumpe, njih ima tri i pol u Hrvatskoj dok i njih ne ugase. Sve su Tifon, Crodux, Petrol.
2015-08-15
Jel ti znas gdje je avijatičar zalutao , meni evo ne pada pamet..Starhemberg wrote:Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
2015-08-15
Ma laže. Nek opiše malo stanje u Srbiji...kaja_333 wrote:Jel ti znas gdje je avijatičar zalutao , meni evo ne pada pamet..Starhemberg wrote:Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
Guest- Guest
Autocesta od hr granice do BG kako tako a ono od Bg prema Nišu .....a ono cros staza.
A ono ....ako je auto renta car onda te boli kuraz ....svako malo letiš po zraku jer je svako malo zakrpa od nato bombardiranja ili tako nešto pa sad .....uglavnom vrlo zabavna auto cesta.
A ono ....ako je auto renta car onda te boli kuraz ....svako malo letiš po zraku jer je svako malo zakrpa od nato bombardiranja ili tako nešto pa sad .....uglavnom vrlo zabavna auto cesta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Starhenberže,pitao bih te kao jednog ozbiljnog proučavatelja povijesti,da mi odgovoriš.
Zanima me jesu li Hrvati učestvovali u Kosovskom boju.
Gledam malo po netu i podaci su kontradiktorni. Jedni vele da jesu,drugi da nisu.
Kakva su tvoja saznanja u vezi istog?
Gledam malo po netu i podaci su kontradiktorni. Jedni vele da jesu,drugi da nisu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Teško je reći, izvori su škrti. Postoji teorija da je neke hrvatske odrede u Kosovskoj bici vodio Ivan Paližna.jastreb wrote:Starhenberže,pitao bih te kao jednog ozbiljnog proučavatelja povijesti,da mi odgovoriš.
Guest- Guest
Očito laže, jer da je nesreća i izbila na Samobor to je lijepi mali gradić sa setnicama, izletistima, kavanicama, restorancicima . On je oduvijek bio simpatičan i uređen, tamo su obrtnici uglavnom bili, znaci nije neko siromaštvo sa benzinskom ko u Mad maxu :)Starhemberg wrote:Ma laže. Nek opiše malo stanje u Srbiji...kaja_333 wrote:Jel ti znas gdje je avijatičar zalutao , meni evo ne pada pamet..Starhemberg wrote:Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
2015-08-15
Jeli to Ivaniš Horvat? I spominje se vojvoda Vlatko Vuković,kao komandant vojske bosanskog kralja Kotromanovića.Starhemberg wrote:Teško je reći, izvori su škrti. Postoji teorija da je neke hrvatske odrede u Kosovskoj bici vodio Ivan Paližna.jastreb wrote:Starhenberže,pitao bih te kao jednog ozbiljnog proučavatelja povijesti,da mi odgovoriš.
2014-04-22
Kajo, nisam ja kriv sto zivis u tom okruzenju a bas sam realan.
Slovenija je takodje opala, vidi se lova da ne curi a ranije su izgleda iz EU fondova se razbacivali.
Italiju ne racunam, ovde ka Bergamu u cetiri trake, zvucna izolacija, izgleda kao za Formulu 1, nije za poredjenje sa Balkanom.
HR, ulazak iz Slovenije kako rekoh, korov, neki plavi valjda kamionce u procesu reciklaze, korov ga polako ali sigurno okruzuje.
Bandere raspad, zardjalo, krive.
Korov izmedju dva kolovozna pravca.
Plave neke ograde po mostovima, gde se vide zice ispod betona, vreme ucinilo svoje a niko ne odrzava,
Neka firma sa desne strane u pravcu BGD, KBK Grupa ili kako vec, daje svetlo u tom mraku depresije, bave se staklom.
Generalno, neko treba to da sredi, izgleda bas kao da su pali u depresiju i izgubili volju za zivotom.
Slavonija, ocekivao lose, mada je tamo OK, kuce ne racunam.
Prateci objekti uz put, ugostiteljski, ko to tamo peva.
Sledeci put pravim izvestaj kompletan, otvaram ovde i temu.
Slovenija je takodje opala, vidi se lova da ne curi a ranije su izgleda iz EU fondova se razbacivali.
Italiju ne racunam, ovde ka Bergamu u cetiri trake, zvucna izolacija, izgleda kao za Formulu 1, nije za poredjenje sa Balkanom.
HR, ulazak iz Slovenije kako rekoh, korov, neki plavi valjda kamionce u procesu reciklaze, korov ga polako ali sigurno okruzuje.
Bandere raspad, zardjalo, krive.
Korov izmedju dva kolovozna pravca.
Plave neke ograde po mostovima, gde se vide zice ispod betona, vreme ucinilo svoje a niko ne odrzava,
Neka firma sa desne strane u pravcu BGD, KBK Grupa ili kako vec, daje svetlo u tom mraku depresije, bave se staklom.
Generalno, neko treba to da sredi, izgleda bas kao da su pali u depresiju i izgubili volju za zivotom.
Slavonija, ocekivao lose, mada je tamo OK, kuce ne racunam.
Prateci objekti uz put, ugostiteljski, ko to tamo peva.
Sledeci put pravim izvestaj kompletan, otvaram ovde i temu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Da, prošao sam tuda prije godinu-dvije, jedan od najuređenijih krajeva u Hrvatskoj. Neka priča te priče nekom drugom.kaja_333 wrote:Očito laže, jer da je nesreća i izbila na Samobor to je lijepi mali gradić sa setnicama, izletistima, kavanicama, restorancicima . On je oduvijek bio simpatičan i uređen, tamo su obrtnici uglavnom bili, znaci nije neko siromaštvo sa benzinskom ko u Mad maxu :)Starhemberg wrote:Ma laže. Nek opiše malo stanje u Srbiji...kaja_333 wrote:Jel ti znas gdje je avijatičar zalutao , meni evo ne pada pamet..Starhemberg wrote:Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
Guest- Guest
Zvucna izolacija u ZG od betona, to jos nigde nisam video i izgleda socijalno kao i sve ostalo.
Treba vam stilista, sminker da to dotera u red.
Treba vam stilista, sminker da to dotera u red.
2014-08-25
Radio je jedino OK, Antena se zove, dobrih pesama sam se naslusao, bilo mi zao kad je signal nestao.
2014-08-25
Bergamo he he he tri godine sam živio tamo , rodica mi je jedna tamo a druga u Paviji.Serbinho-3 wrote:
Šta se bija avion sheba na Oriju prije par dana ?
VOZAČI U ŠOKU
FOTO: NESREĆA U ITALIJI Teretni zrakoplov promašio pistu i zabio se u prometnu autocestu!
- Jutarnji.hr
AUTOR:
OBJAVLJENO:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-nesreca-u-italiji-teretni-zrakoplov-promasio-pistu-i-zabio-se-u-prometnu-autocestu/4588328/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne, no bili su rođaci. Vuković je nešto malo bio u bici, on je Turke tukao prethodne godine kod Bileće.jastreb wrote:Jeli to Ivaniš Horvat? I spominje se vojvoda Vlatko Vuković,kao komandant vojske bosanskog kralja Kotromanovića.Starhemberg wrote:Teško je reći, izvori su škrti. Postoji teorija da je neke hrvatske odrede u Kosovskoj bici vodio Ivan Paližna.jastreb wrote:Starhenberže,pitao bih te kao jednog ozbiljnog proučavatelja povijesti,da mi odgovoriš.
Guest- Guest
Bileća je po njemu i dobila ime.Starhemberg wrote:
Ne, no bili su rođaci. Vuković je nešto malo bio u bici, on je Turke tukao prethodne godine kod Bileće.
2014-04-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Šešelj potupno pomahnitao,opet divljao u Skupštini:'Je..u vam majku ustašku!Dok mi budeš pušila!
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
Page 2 of 8