Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šešelj u Skupštini objašnjava srpsko porijeklo...OJ-XA...:)
Bileća je po njemu i dobila ime.Starhemberg wrote:
Ne, no bili su rođaci. Vuković je nešto malo bio u bici, on je Turke tukao prethodne godine kod Bileće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izgleda da je on dobio godišnji u dućanu, provozo se nekim drumom i zaključio da smo načisto propali.Starhemberg wrote:Da, prošao sam tuda prije godinu-dvije, jedan od najuređenijih krajeva u Hrvatskoj. Neka priča te priče nekom drugom.kaja_333 wrote:Očito laže, jer da je nesreća i izbila na Samobor to je lijepi mali gradić sa setnicama, izletistima, kavanicama, restorancicima . On je oduvijek bio simpatičan i uređen, tamo su obrtnici uglavnom bili, znaci nije neko siromaštvo sa benzinskom ko u Mad maxu :)Starhemberg wrote:Ma laže. Nek opiše malo stanje u Srbiji...kaja_333 wrote:Jel ti znas gdje je avijatičar zalutao , meni evo ne pada pamet..Starhemberg wrote:Srbija autoput ni nema, to je malo bolji drum, za cestarinu vise od 200 dinara dati bi i bio zlocin. Sela neuredna, nigdje pokoseno, to je valjda do osobne kulture, semafori iz doba prve Pašićeve vlade, jedino se uz manastire u Srbiji odrzava nesto sto podsjeća na park. Sve drugo jad i tuga, osim dobre i jeftine hrane i pića.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ae, obogatili se na vinjetama i na tvojih 50€...Bez toga bi propali, što jes jes.Serbinho-3 wrote:Imate, kada otimate po putevima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Od čega izolacija?Serbinho-3 wrote:Zvucna izolacija u ZG od betona, to jos nigde nisam video i izgleda socijalno kao i sve ostalo.
Treba vam stilista, sminker da to dotera u red.
2015-08-15
Vidiš, to nisam znao...jastreb wrote:Bileća je po njemu i dobila ime.Starhemberg wrote:
Ne, no bili su rođaci. Vuković je nešto malo bio u bici, on je Turke tukao prethodne godine kod Bileće.
Guest- Guest
Tako kaže legenda. Kažu da je Vuković protutnjao tim krajem i kad je neki njegov drugar pitao nekog mještanina viđe li vojvodu Vukovića,ovaj mu je odgovorio "Vojvoda bi i leće".Starhemberg wrote:Vidiš, to nisam znao...jastreb wrote:Bileća je po njemu i dobila ime.Starhemberg wrote:
I tako je nastala Bileća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
2016-07-22
Ero, prvo ste kao drumski razbojnici cerupali na putarini, EU reagovala, vratili na dve nedelje vinjetu i kasnije ajde po starom drpenzi kikiriki everi dej, jes aj krk, cim se malo zaboravilo.
Da ne zivite od toga, ne bi konstantno drpisali.
Kad sam video i kasirku da samara bez blama, ladno 10€ riba sebi, rekoh ovoj sa kojom sam isao,"Ovde moras staviti ruku na zadnjicu dok ides, cim je sklonis, odmah ti ga zavuku."
Onaj mi ocistio pult, natrpao ono smece u kafu i evo kapucino.
Usput i usporeni, nema elana u njima, bas sam se pitao ko tu uopste nesto radi.
Ja ih onako usporene i opustene, svakako ne bih zaposlio.
Da ne zivite od toga, ne bi konstantno drpisali.
Kad sam video i kasirku da samara bez blama, ladno 10€ riba sebi, rekoh ovoj sa kojom sam isao,"Ovde moras staviti ruku na zadnjicu dok ides, cim je sklonis, odmah ti ga zavuku."
Onaj mi ocistio pult, natrpao ono smece u kafu i evo kapucino.
Usput i usporeni, nema elana u njima, bas sam se pitao ko tu uopste nesto radi.
Ja ih onako usporene i opustene, svakako ne bih zaposlio.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zvucna izolacija Kajo od betonskih stubova, izmedju kojih su ubacene betonske pregrade.
2014-08-25
A to ....a nema potrebe ovdje to ....sjeverna Italija je naseljena pa su kuce i naselja odma uz autocestu ....zato ti oni to imaju tamo.Serbinho-3 wrote:Zvucna izolacija Kajo od betonskih stubova, izmedju kojih su ubacene betonske pregrade.
Last edited by RayMabus on 17/8/2016, 17:12; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longie, Madjarski avion neki, kontraktor, slabo odrzavanje ovog 737-400 i produzio van piste.
Ovde barem putevi su 3 veka ispred Balkanskih kozjih staza.
2014-08-25
Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Guest- Guest
? Nemam ja pojma o čemu ti pričaš i u sto si ti piljio. Kada nam vec tajnovito ne želiš reci gdje si bio.Serbinho-3 wrote:Zvucna izolacija Kajo od betonskih stubova, izmedju kojih su ubacene betonske pregrade.
2015-08-15
Balkanskih možda, ali hr i slovenskih ...daleko od toga. U HR imaš najmodernije i najsigurnije autoceste u Europi. Imaš europske službene ocjene u svezi stim, ako se potrudiš i pronaći ćeš ih...Serbinho-3 wrote:Longie, Madjarski avion neki, kontraktor, slabo odrzavanje ovog 737-400 i produzio van piste.
2016-07-22
Priča ti o zvucnoj izolaciji sa vanjske strane autocesta.kaja_333 wrote:? Nemam ja pojma o čemu ti pričaš i u sto si ti piljio. Kada nam vec tajnovito ne želiš reci gdje si bio.Serbinho-3 wrote:Zvucna izolacija Kajo od betonskih stubova, izmedju kojih su ubacene betonske pregrade.
O ovome :
2014-04-11
Nebitno jel ima potreba, poenta je sta stavljas i da li postoji neko ko prati trendove.
To u ZG je stavljeno kao u fazonu, eto, pratimo trendove, iako potrebe za tim nema.
Kuca okolo nema, nebitno.
Ako vec stavis, stavi pravu stvar.
Ista prica BGD, stavili na ulazak neki zeleni nosac za display sto upozorava, ista prica.
Gledam ove po Italiji i onaj, izgleda mi kao da se trese tepih preko njega.
Balkanci nemaju nikakav osecaj za stil, ukus, Kaji to objasniti, koja nije iz sela izasla...
To u ZG je stavljeno kao u fazonu, eto, pratimo trendove, iako potrebe za tim nema.
Ista prica BGD, stavili na ulazak neki zeleni nosac za display sto upozorava, ista prica.
Balkanci nemaju nikakav osecaj za stil, ukus, Kaji to objasniti, koja nije iz sela izasla...
2014-08-25
Aha. Uff, jako bitno. Znaci to je taj balkanski drum?RayMabus wrote:Priča ti o zvucnoj izolaciji sa vanjske strane autocesta.kaja_333 wrote:? Nemam ja pojma o čemu ti pričaš i u sto si ti piljio. Kada nam vec tajnovito ne želiš reci gdje si bio.Serbinho-3 wrote:Zvucna izolacija Kajo od betonskih stubova, izmedju kojih su ubacene betonske pregrade.
O ovome :
2015-08-15
Ero, lokalni patriota.
Slikam sve sledeci put, ukljucujuci i Srbiju, ne prastam nikome i ovde cu postirati.
Slikam sve sledeci put, ukljucujuci i Srbiju, ne prastam nikome i ovde cu postirati.
2014-08-25
I1b* nisu nikakvi Vlasi, pobogu. Vlasi su rumunjskog porijekla.Starhemberg wrote:Nešto kao fantomi? Vlasi i jest jedan od naziva za romanizirano autohtono stanovništvo koje su Slaveni zatekli pri dolasku i s njima se stopili.Eroo wrote:Zanimljivo je da Šešelj ne spominje I1b* (31% ), a oni nisu nikakvi "Vlasi" već autohtoni, koji su u pohodima oplođavali okolno vlaško i slavensko stanovništvo.
Kod nas nema niti u naznakama onog govora s tri padeža...Hint: ikavica je reper!
2016-07-22
Jbga to košta ...ima smisla ako su naselja tik uz autocestu i to al evo ti mapa gustoce naseljenosti pa sad ono :Serbinho-3 wrote:Nebitno jel ima potreba, poenta je sta stavljas i da li postoji neko ko prati trendove.
KUžim ja tebe al pajdo to košta a vidiš gustocu naseljenosti.
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Šešelj potupno pomahnitao,opet divljao u Skupštini:'Je..u vam majku ustašku!Dok mi budeš pušila!
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Svako četvrti Nijemac ima migrantsko porijeklo
» Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
» Jastrebov ljubimac BMKnindja objasnjava u cemu se razlikuju Hrvati i Srbi..
Page 3 of 8