Arapi u akciji: silovali Švabicu usred Beča
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Arapi u akciji: silovali Švabicu usred Beča
RayMabus wrote:Tko je hebe .....da je imala momka zaštitnika nebi ovih devet obrisalao kuraz o nju.
Sama pala sama se ubila.
MI smo društveno niš korisni , ona je sama sebi dovoljna pa ono ok kad je tako a sad odhebi.
Guest- Guest
Ma tko ih hebe ....glume emanicpirane dame ....same sebi dovoljne ....muški su im društveno niš korisni ....gleda skupe izloge po bečkim ulicama ....ima najmoderniji iphone ....zagazi u neku malo mracniju ulicu ovi joj prvo zgrabe taj iphone da ne može zvat policiju a onda se lijepo svi izredaju na njoj jer nemaju flate rate internet i svoju sobicu pa ne mogu dhrkat tj ispraznit se drukcije nego ovako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opet će ispasti da smo mi ovdje na ovim prostorima stoljećima pred Zapadom.
Ono što smo mi činili od 17-19 stoljeća,njima tek predstoji.
Spomenut ću samo gubu iz torine.
Ono što smo mi činili od 17-19 stoljeća,njima tek predstoji.
Spomenut ću samo gubu iz torine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ineče,neki dan je bila godišnjica muškog ubojstva našeg zemljaka Tomice salopeka.
Nije mi znano da li se ijedan mediji njega sjetio spomenuti.
A čitam i NL i Jutarnji i Večernjak.
O njemu ovih dana nisam čuo ili pročitao ni riječ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da,da..dnevna prejebavanja maloumnih i jos maloumnijih su bitnijanego spomen odati covjeku koji je prvi iskusio islamsku dobronamjeru...ebi ga..kilo mozga 2 centa..jastreb wrote:Ineče,neki dan je bila godišnjica muškog ubojstva našeg zemljaka Tomice salopeka.
Guest- Guest
i kako se Svabica sada osjeca..neke novosti??
Guest- Guest
Samo ti nisi uhvatio nista, dok kod ovih Islamskih avlijanera nema trte mrte, 'oces, neces ili neke spike, oni to odmah odrade konkretno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa ljudi moraju nešto jebat... U čemu je problem.
Kad Zapad već jebe njih onda će oni malo za promjenu da karaju plavojke.
Sve se vraća i sve se plaća.
Yebena retorika, ako se ne daj Boze desi nesto takvo nekom iz tvoje obitelji ti ces je se vjerujem drzat cvrsto i objasnit unesrecenoj osobi razloge i posljedice a onda sjest u automobil i potrosit malo "arapskog" goriva.provocator wrote:Pa ljudi moraju nešto jebat... U čemu je problem.
omni-
2014-04-12
A što bi ti? Jebo a ne bio jeben? Ja sam davno, davno pisao kako će nas ovi yebati pa pitaj marcellusa što mi je odgovorio... Pitaj ga.omni wrote:Yebena retorika, ako se ne daj Boze desi nesto takvo nekom iz tvoje obitelji ti ces je se vjerujem drzat cvrsto i objasnit unesrecenoj osobi razloge i posljedice a onda sjest u automobil i potrosit malo "arapskog" goriva.provocator wrote:Pa ljudi moraju nešto jebat... U čemu je problem.
Ja sam jebao nekog kao i ti a sad ako ti mislis da je u redu da ti taj netko pojebe sestru, kcerku ili mater ti samo izvoli, ja ne dam, ja sam fasist a ti brate ponudi ljudima nemoj bit sad pizda.provocator wrote:A što bi ti? Jebo a ne bio jeben? Ja sam davno, davno pisao kako će nas ovi yebati pa pitaj marcellusa što mi je odgovorio... Pitaj ga.omni wrote:Yebena retorika, ako se ne daj Boze desi nesto takvo nekom iz tvoje obitelji ti ces je se vjerujem drzat cvrsto i objasnit unesrecenoj osobi razloge i posljedice a onda sjest u automobil i potrosit malo "arapskog" goriva.provocator wrote:Pa ljudi moraju nešto jebat... U čemu je problem.
omni-
2014-04-12
Nisam ja pizda nego vi trupine koji niste shvaćali što vam pišem kad sam pisao. A ti moreš biti nacist, fašist, curac ili palac... To ti ionako niš ne vrijedi.
RayMabus wrote:Tko je hebe .....da je imala momka zaštitnika nebi ovih devet obrisalao kuraz o nju.
Sama pala sama se ubila.
MI smo društveno niš korisni , ona je sama sebi dovoljna pa ono ok kad je tako a sad odhebi.
To što je njen gospodar nije vodio na uzici ko što ti vodiš svoju kozu ne znači da zato nema dečka ili muža.
mrincredible-
2014-04-16
Koji kurac je itko imao od tvog pisanja. Kad ti bude jasno da si iskoristavaa arape i afrikance u istoj mjeri kao i bilo tko s foruma ovdje onda saberi kockice.provocator wrote:Nisam ja pizda nego vi trupine koji niste shvaćali što vam pišem kad sam pisao. A ti moreš biti nacist, fašist, curac ili palac... To ti ionako niš ne vrijedi.
omni-
2014-04-12
Sabro sam ja kockice odavno... A to kaj si ti bio i ostao glup isključivo je tvoj problem.
Puno koristi imas od svoje "pameti", pripremi se na posljedice svog izrabljivanja drugih.provocator wrote:Sabro sam ja kockice odavno... A to kaj si ti bio i ostao glup isključivo je tvoj problem.
omni-
2014-04-12
Njen problem šta nema zaštitnika.mrincredible wrote:RayMabus wrote:Tko je hebe .....da je imala momka zaštitnika nebi ovih devet obrisalao kuraz o nju.
Sama pala sama se ubila.
To što je njen gospodar nije vodio na uzici ko što ti vodiš svoju kozu ne znači da zato nema dečka ili muža.
2014-04-11
RayMabus wrote:Njen problem šta nema zaštitnika.mrincredible wrote:RayMabus wrote:Tko je hebe .....da je imala momka zaštitnika nebi ovih devet obrisalao kuraz o nju.
Sama pala sama se ubila.
Tvoj problem je što si neku htio jebati ali te ovako jadnog kakav jesi odbila pa se sad izbacuješ frustracije preko tipkovnice.
Znam da je hrvatski zdravstveni sustav u kurcu ali, čovječe, daj odi na neku terapiju prije nego o tebi budemo čitali u crnoj kronici.
mrincredible-
2014-04-16
Čitat češ uskoro ww3 tako da ako i bude šta od mene u crnoj kronici vjeruj mi to če ti biti normalna pojava.
2014-04-11
omni wrote:Ja sam jebao nekog kao i ti a sad ako ti mislis da je u redu da ti taj netko pojebe sestru, kcerku ili mater ti samo izvoli, ja ne dam, ja sam fasist a ti brate ponudi ljudima nemoj bit sad pizda.provocator wrote:A što bi ti? Jebo a ne bio jeben? Ja sam davno, davno pisao kako će nas ovi yebati pa pitaj marcellusa što mi je odgovorio... Pitaj ga.omni wrote:Yebena retorika, ako se ne daj Boze desi nesto takvo nekom iz tvoje obitelji ti ces je se vjerujem drzat cvrsto i objasnit unesrecenoj osobi razloge i posljedice a onda sjest u automobil i potrosit malo "arapskog" goriva.provocator wrote:Pa ljudi moraju nešto jebat... U čemu je problem.
provocator se očito posvađa gadno sa djecom i ženom, kada mi bilo "ok" da mu netko izjebe dicu i ženu i odsiče im glavu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nevidljiva ruka ubrazava: Izbjeglice silovali Švabicu nasred trga
» Etnička mapa Beča
» Muslimani marširalii centrom Beča
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča
» Etnička mapa Beča
» Muslimani marširalii centrom Beča
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča