Nevidljiva ruka ubrazava: Izbjeglice silovali Švabicu nasred trga
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Nevidljiva ruka ubrazava: Izbjeglice silovali Švabicu nasred trga
http://www.liveleak.com/view?i=4e1_1452191052
Kermit-
2014-04-17
Re: Nevidljiva ruka ubrazava: Izbjeglice silovali Švabicu nasred trga
Samo trpaj!
Stradat će djeca liberala, bog će poštedjeti djecu konzervativaca.
Guest- Guest
ne znam ali meni krv uzavri na ovo, pa zapalio bih sve kampove uh-
Koliko će debilnim njemcima trebat vremena da shvate kako je Hitler bio u pravu i da se istinski borio za Njemačku i njemački narod?
Baš razmišljam i mislim se da sam Njemac i da je ovo npr. moja sestra. Bez razmišljanja bi uzeo pušku uletio u kamp i sve do jednog ubiokic wrote:ne znam ali meni krv uzavri na ovo, pa zapalio bih sve kampove uh-
ja ne bih , samo bi ih prenamjenio za kojekakve bezube vukove i vučiće... nisu nama problem ti fizičari i ginekolozi, nego oni koji im pružaju posvemašnji suport....kic wrote:ne znam ali meni krv uzavri na ovo, pa zapalio bih sve kampove uh-
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Upravo tako, petokolonasi i veleizdajnici su problem, sto se tice arapa to se moze sredit za par dana u rukavicama i to vjerujem bez krvoprolica i teskih incidenata..michaellcmacha wrote:ja ne bih , samo bi ih prenamjenio za kojekakve bezube vukove i vučiće... nisu nama problem ti fizičari i ginekolozi, nego oni koji im pružaju posvemašnji suport....kic wrote:ne znam ali meni krv uzavri na ovo, pa zapalio bih sve kampove uh-
Last edited by omni on 9/1/2016, 19:46; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
deda na aparatima wrote:Samo trpaj!
djeca konzervativaca neće biti izjebana i pobjeći će na vrime.... u neoliberalnu Ameriku ili neku BRICS vukojebinu gdje ima više ubojstava dnevno nego u Krajini početkom kolovoza 95
Guest- Guest
Šta su tražile to su i dobile.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je kao prije par godina na jednom drugom trgu,na jednom drugom kontinentu..:(
2014-04-12
Vidio bih da se radi o nekom tebi bližnjem, lako izdaleka pljuckati...RayMabus wrote:Šta su tražile to su i dobile.
Guest- Guest
mislim da je ova snimka montirana ali to vama nije ni vazno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ovo na viđeu malo baca na parenje žaba...
Danas na htv dnevniku jedna mlada ljevičarka sa belenđucima koji joj vire iz nozdrva i dalje na braniku ljudskih prava. Krivo je glupači za to što se dogodilo nesretnim ženama i pribojava se kako će to netko iskoristiti za antiimigracijsku kampanju. Mogla je otići pitati žrtve seksualnog nasilja što su mislili i što danas misle o imigrantima. Vjerojatno su i one bile glupe kada su se dovele u situaciju da ih okruži skupina napaljenih kozojeba, a koza nigdje u blizini...
Danas na htv dnevniku jedna mlada ljevičarka sa belenđucima koji joj vire iz nozdrva i dalje na braniku ljudskih prava. Krivo je glupači za to što se dogodilo nesretnim ženama i pribojava se kako će to netko iskoristiti za antiimigracijsku kampanju. Mogla je otići pitati žrtve seksualnog nasilja što su mislili i što danas misle o imigrantima. Vjerojatno su i one bile glupe kada su se dovele u situaciju da ih okruži skupina napaljenih kozojeba, a koza nigdje u blizini...
2014-04-11
U biti upropastio ih je, ono su sada ovakvi upravo zbog njega, paradoksalno ali shvatljivoscorpion wrote:Koliko će debilnim njemcima trebat vremena da shvate kako je Hitler bio u pravu i da se istinski borio za Njemačku i njemački narod?
Kermit-
2014-04-17
cili događaj je montirandebotoijusto wrote:mislim da je ova snimka montirana ali to vama nije ni vazno
Guest- Guest
Montirano su je hebali.....
2014-04-11
Pričao sam sa švabom kojemu je ćaća bio nacist. Čovjeka prati cijeli život osjećaj krivnje i ovo što radi frau Merkel sa oduševljenjem pozdravlja..... A možda je i glumioasilovski wrote:U biti upropastio ih je, ono su sada ovakvi upravo zbog njega, paradoksalno ali shvatljivoscorpion wrote:Koliko će debilnim njemcima trebat vremena da shvate kako je Hitler bio u pravu i da se istinski borio za Njemačku i njemački narod?
Sad će biti redalica po Njemackoj ....njih deset i onda hopa i na redalicu sa strane ....a Merkel još razmišlja šta će poduzet .....cuj ona RAZMIŠLJA AHHHA HAHAHAHAA HAHHA HAHHAHAAAHHHHAAAAAAAAAAAAAA A U PM HA HAH HAHHAHAAAAAAAAAA
2014-04-11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Arapi u akciji: silovali Švabicu usred Beča
» Silovali smo
» URINATOR S BRITANSKOG TRGA
» zaIGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE RUSIJE...OJXA...
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» Silovali smo
» URINATOR S BRITANSKOG TRGA
» zaIGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE RUSIJE...OJXA...
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
Page 1 of 11