Etnička mapa Beča
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Etnička mapa Beča
e moj đenerale...sad krojis i mapu beča...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ti bi đenerale da je drugi svjetski rat bio četnik uz epija i tetrijeba....bilo je dosta hrvata u četnicima...
2015-09-08
ma jebo beč...domacih jos ima u dvije,tri ulice u strogom centru beca...davno sam ja bec prekrizio kao omiljenu destinaciju...radije odem u graz ili salzburg...narocito salzburg gdje jos mozes vidjeti podosta autohtonih austrijanaca...
2015-09-08
..za onaj bec od prije 20,30 godina me jos veze serija inspektor rex...
2015-09-08
Balkan počinje u Beču a Beograd su vrata Azije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba gledat i gustoću naseljenosti jer ove periferije imaju manje stranaca a to su izgleda neke šume i vikendice i nije gusto naseljeno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
od beckih hrvata sve vise bira za mjesto zivljenja neke druge austrijske gradove po mogucnosti manje..bec okupirali srbi,migranti,turci,albanci...znm nekoliko hrvata iz bosne tj posavine koji su zivjeli u becu do prije koju godinu odlucili su otic iz beca u neke druge austrijske gradove ili otic u svicu,njemacku narocito oni mlađi koj nisu ozenjeni i nemaju djece pa ih nista ne veze..od zene rođak sa obitelji koji je zivio u beču do prije dvije godine preselili u Kapfenberg...veli nekad u ulici mu bili vecinom austrijanci danas muslimani,srbi,turci,kurdi
2015-09-08
vuksadinare wrote:od beckih hrvata sve vise bira za mjesto zivljenja neke druge austrijske gradove po mogucnosti manje..bec okupirali srbi,migranti,turci,albanci...znm nekoliko hrvata iz bosne tj posavine koji su zivjeli u becu do prije koju godinu odlucili su otic iz beca u neke druge austrijske gradove ili otic u svicu,njemacku narocito oni mlađi koj nisu ozenjeni i nemaju djece pa ih nista ne veze..od zene rođak sa obitelji koji je zivio u beču do prije dvije godine preselili u Kapfenberg...veli nekad u ulici mu bili vecinom austrijanci danas muslimani,srbi,turci,kurdi
Ima dosta u Tirolu.
Imao sam nekog ženskinja Kitzbuelu i Kirshbergu, pa sam zalazio gore :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ima ali najveca koncentracija hrvata u austriji ako izizmemo bec..je srednja austrija od salzburga do graza..uglavnom veci broj ih je u mjestima blizu granice sa slovenijom...valjda zbog blizine hrvatskoj,bosni...meni rodica u wolfsbergu za oko dvije cuke je u zagrebu...svaki vikend je tu...nekad s ezaleti i na jedan dan...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:od beckih hrvata sve vise bira za mjesto zivljenja neke druge austrijske gradove po mogucnosti manje..bec okupirali srbi,migranti,turci,albanci...znm nekoliko hrvata iz bosne tj posavine koji su zivjeli u becu do prije koju godinu odlucili su otic iz beca u neke druge austrijske gradove ili otic u svicu,njemacku narocito oni mlađi koj nisu ozenjeni i nemaju djece pa ih nista ne veze..od zene rođak sa obitelji koji je zivio u beču do prije dvije godine preselili u Kapfenberg...veli nekad u ulici mu bili vecinom austrijanci danas muslimani,srbi,turci,kurdi
Ima dosta u Tirolu.
Imao sam nekog ženskinja Kitzbuelu i Kirshbergu, pa sam zalazio gore :)
2015-09-08
Malo je ovo. Triba trpat još. To će doć na 50% jer sama Austrija ima slom nataliteta.RayMabus wrote:Udio rođenih u inozemstvu.
2014-04-11
Meni taj Beč nije uopće zanimljiv. Nisan nisan nikad bija u Austriji al iskreno ti prostroi gore me ni ne zanimaju tako da to jedino turistički posjetit al nije mi to napeto toliko. Austrija mi općenito nije zanimljiva osim šta je pratin radi geostrategije.
Beč živi na staroj slavi. Nemaju Austrijanci natalitet , moraju useljavat radnu snagu. To će napučit istok Evrope.
Beč živi na staroj slavi. Nemaju Austrijanci natalitet , moraju useljavat radnu snagu. To će napučit istok Evrope.
2014-04-11
Nisi bija u austriji,a niti u Beču,kaješ??RayMabus wrote:Meni taj Beč nije uopće zanimljiv. Nisan nisan nikad bija u Austriji al iskreno ti prostroi gore me ni ne zanimaju tako da to jedino turistički posjetit al nije mi to napeto toliko. Austrija mi općenito nije zanimljiva osim šta je pratin radi geostrategije.
Pa reci cu ti samo jedno..35-40 godina curik,prekrasan grad kulture,boemskih dusa i umjetnosti kao takvbe..
Kulturnog nasljedja na tone i tone..samo u gradu postoji 30 muzeja punog formata,koji,svaki ako ces detaljno obici i pogledati izlozeno,trazi ti 8-10 sati vremena..staro jezgro grada je prelijepo,ljudi za razliku od svabija,puno topliji i ljuckiji..
Zadnje st omi teta pricala jest da Kozojebi u grupama bauljaju gradom i ostali im se moraju sklanjati sa puta..oni se ne micu..
bilo je takvih tod i kod menea,pa su letjeli kao čunjevi..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čović protiv trečeg?Etnička federalizacija ni u jednoj varijanti nije rješenje za BiH
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Muslimani marširalii centrom Beča
» Mercedes kao statusni simbol juzno od Beca
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Muslimani marširalii centrom Beča
» Mercedes kao statusni simbol juzno od Beca
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča
Page 1 of 4