Muslimani marširalii centrom Beča
Page 1 of 1
Muslimani marširalii centrom Beča
Marš muslimana kroz centar Beča u čast imama Huseina, centralne ličnosti šiitske vere, izazvao je danas veliku pažnju prolaznika.
U čast mučeniku imamu Huseinu brojni vernici su mirno prošetali centralnom bečkom ulicom - Kerntnerštrase.
Povorku su predvodile dve patrole policije, a okupljani žene, deca i muškarci nosili su plakate u čast mučenika Huseina.
Nećak proroka, Husein, ubijen je 10. oktobra 680 u borbi za Kalifat u Kerbeli.
Husein je posle te borbe ušao u istoriju kao mučenik i na njega se gleda kao na trećeg imama, a njegova smrt je započatila podelu između šiita i sunita.
http://www.blic.rs/vesti/svet/muslimani-marsiralii-centrom-beca/kxfdr89
U čast mučeniku imamu Huseinu brojni vernici su mirno prošetali centralnom bečkom ulicom - Kerntnerštrase.
Povorku su predvodile dve patrole policije, a okupljani žene, deca i muškarci nosili su plakate u čast mučenika Huseina.
Nećak proroka, Husein, ubijen je 10. oktobra 680 u borbi za Kalifat u Kerbeli.
Husein je posle te borbe ušao u istoriju kao mučenik i na njega se gleda kao na trećeg imama, a njegova smrt je započatila podelu između šiita i sunita.
http://www.blic.rs/vesti/svet/muslimani-marsiralii-centrom-beca/kxfdr89
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Muslimani marširalii centrom Beča
to nije vise kuul..sada ce opaliti po europljanima..
Guest- Guest
Re: Muslimani marširalii centrom Beča
da jesu,rekao bih i Kurdi,nekoliko sam ih upoznao licno,e ali Suni,to je totalno druga pricajastreb wrote:Šiiti su OK.
2014-04-14
Similar topics
» Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
» Etnička mapa Beča
» CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča
» Etnička mapa Beča
» CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Afganistanac čakijom ordinirao po ulicama Beča
Page 1 of 1