ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Page 17 of 41 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Next

Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by Stanojko Thu 18 Aug - 15:13

kolerik wrote:
Stanojko wrote:
kolerik wrote:
dzango wrote:
Stanojko wrote:Nego, hocemo li da karamo ove kengure? Trebalo bi istuci Delavedovu i Milsa ko volove...
Što bi Miša rekao: Ima da ih karrrraamo.

Cekaj, serbinho ce vam sloziti taktiku, nema da fali.

Ja bih samo isao na to da ih se maksimalno uspori, jako su brzi. Treba paziti i na tricu. Srbija je vec izgubila i primila 95 koseva, pa ce morati otvoriti sa idejom da nema lakih koseva, i paziti na skok i zagradjivanje, narocito u fazi obrane. Australcima se ne smije pustiti njihova kontra i treba ici na njihovu ruku kod suta za tricu. Iskustvo i autoritet kod sudaca su na strani Srbije, bas kao i sa nama. Ali Australija igra stvarno dobro i brzo, malo mi vuce na klasicnu NCAA ekipu.
Mora samo da se pazi pik. Nista drugo...

Da, ali dobar pick se ne moze braniti, koliko god jednostavan i star bio. Svejedno, Australija igra malo vise od picka. Zona od 40 minuta, prekrsaji kod polaganja u kos bez poena, da ih se isfrustrira.

Cini mi se da imaju slabiji postotak inace sa slobodnih bacanja, u polufinalu bi se to moglo raspasti.
Pik igra im je 80%. Slazem se da nema lakih koseva, sikirica pa nek sutiraju bacanja, imamo dovoljno "materijala" za potrosnju...

Stanojko

2014-05-05

Back to top Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by Guest Thu 18 Aug - 15:14

Serbinho-3 wrote:Basket se igra na glavu.
Neki to ne kapiraju, misle da je sve u misicima ili visini.
Recimo u Cikagu sam igrao street ball sa Crncima, nabildovani, istetovirani, linija urezana na frizuri, kucanje, ovo, ono.
Kad sam hteo da igram, jedan se valjao od smeha kod drugog Crnca, tipa,"Vidi belca, hoce da igra basket na njegovom nivou."
Krenuli mi, snimam camugu, ne zna levom rukom da igra, poklopio mu desnu stranu, gledam ga, ne moze ni da krene  na levu, tapse ko dete, blamira se i odustane.
Dignes ruku kad hoce da sutne, blokiras ga posle suta i drzis stranu.
Odvalio ko od sale 21:13.

Igrao sam sa njima isto kad sam bio u SAD-u. Nemaju fundamente, a jos se i cirkusiraju. I ja sam igrao sa NCAA ekipama i to rangiranima. Svaka cast na atleticizmu, spremi i brzini, ali to danas ima svatko. Lakse utakmice u mom zivotu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 15:22

Serbinho-3 wrote:@Kolerik, ja sam ti imao tri NCAA stipendije, trenirao me Kokoskov, kod kojeg sam prosao na odbranu, Kecman koji vas je u mozak, grejao je klupu, dok sam ka igrao.
Kod mene je basket odes na najvisi nivo ili ides dalje u zivotu i radis nesto konkretno.

Ja sam imao takodjer NCAA stipendije, pa i od Duke-a i Georgetowna. Snimke Prajinog skok-suta sam inace dobio od Radje, a on je sve sa amblemom Cibone mrzio.

Na kraju sam se odlucio za skolu, nisam imao nikakvog materijalnog motiva da se bavim sportom, a bio sam dobar djak. A kad je tako, zasto da gledam gore i motiviranije od mene kako me preskacu?

Slazem se sa tobom, ili vidis da mozes i u tome si 100% ili ti to nije izlaz iz prosjecnosti ili bijede, nego zdravlje i zabava. I nisam pozalio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Brain32 Thu 18 Aug - 15:27

kolerik wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:a kosarka ej ono ili odbojka bas 'mačo' sport...
Jesi li ti kojote nekad igrao basket kad tako lupetas?
..ne..jert me ta igra za pickice nije privlacila..covjek se en moze ni posteno ozljediti da ne izbiva vise od dva dana
Ok, ocigledno nemas pojma o cemu pricas... Pa jebote, ja palim svecu kad se posle basketa svi vratimo kuci u jednom komadu, a sve matore guzonje...Modrice i ne brojim vise posle svakog basketa...
Jedini "kontaktniji" sport je rukomet...

Bome, i meni je drago. Inace, ovi od oko 30-40 godina na haklu su najgori, to nije normalno. Dok se ne ozlijede :D
Haha svugdje isto, ali hakl je doduše drugi sport to je tučnjava ali eto imamo i loptu da se nađe...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 16:47

Ivana Spanovic:'Djokovic i Sandra Perkovic su najbolji sportisti svih vremena sa ovih prostora'....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 18 Aug - 17:25

sve NCAA igračine po forumu, 'ko bi rek'o

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:12

n_razbojnik wrote:sve NCAA igračine po forumu, 'ko bi rek'o

Sa 17 godina 203 cm, 95 kg, drzim loptu u jednoj ruci bez problema, proveo sam par godina driblajuci loptu posvuda, svugdje je isla sa mnom. I zbilja istesan skok-sut, gledao sam Praju, Birda, Drazena...Igrao sam i za Cibonu i mladu reprezentaciju. Odustao sam jer sam shvatio da ne grizem, a ne grizem jer mi je egzistencija bila rijesena za razliku od momaka koji su sa mnom igrali, i koje danas gledam na TV-u, i neka je tako.  

Mozemo pricati o cemu god hoces, ali ja sam u kosarku ipak dao dosta, to mi je uz struku nesto o cemu mogu kompetentno pisati. O ostalome nemam sto da se hvalim, imam 23 godine, u zivotu nisam jos nista ozbiljno napravio, osim sto sam zavrsio fakultet, ali i to je nekakva osnova, a ne postignuce samo po sebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:40

Ja nisam dobio stipendiju za nista i nisam bio dobar ni u cemu.....cak stovise kad bih napustio kucu neciju govore mi ljudi da su znali neki tamjan paliti u prostoriji u kojoj sam bio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:52

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nisam dobio stipendiju za nista i nisam bio dobar ni u cemu.....cak stovise kad bih napustio kucu neciju govore mi ljudi da su znali neki tamjan paliti u prostoriji u kojoj sam bio.
Maxo ne seri. Tebe cak i postujem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:57

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 CqHCVWYWYAAXR5N
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:58

pizzon wrote:Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 CqHCVWYWYAAXR5N

Vecina je ljudi uz sliku vezala mahom neke plemenite recenice danas. Od portala do portala....poznavajuci tebe takvo nesto se nemoze ocekivati u ovome slucaju. Stoga....da cujem :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 18:59

ppaaaa, sta znam, mozda bih napisao, verovatno:

svet (zapad)  smeje nam se  tajno !
a javno nas svadjaju !

Last edited by pizzon on Thu 18 Aug - 19:04; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Thu 18 Aug - 19:01

kolerik wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nisam dobio stipendiju za nista i nisam bio dobar ni u cemu.....cak stovise kad bih napustio kucu neciju govore mi ljudi da su znali neki tamjan paliti u prostoriji u kojoj sam bio.

ne poznaješ ti maksonju vidim :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 19:04

pizzon wrote:ppaaaa, sta znam, mozda bih napisao:

a javno nas svadjaju !

Ma ajde ne svadaju nas. Vi niste normalni pa se radi toga svadimo :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 19:07

MaximusDecimusMiridije wrote:

a javno nas svadjaju !

ja sam svoje napisao.... ono u sta verujem... sve ostalo je nesto gore.
eto, sad si me podsetio na Mileta.. dabome, Mile JaWohl :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Thu 18 Aug - 19:10

MaximusDecimusMiridije wrote:

a javno nas svadjaju !

:D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 21:23

Djiksi...izgleda da vam ne ginu drvene medalje u kosarci...zene pusiona...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 21:28

.. wrote:
kolerik wrote:

ne poznaješ ti maksonju vidim :D

A moguce...po postovima bi se reklo da je solidan forumas, kad ono post a la crvenkasti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 21:35

BRAVO LAVICE!!! PETA MEDALJA JE U DŽEPU! Odbojkašice Srbije čudesnim preokretom srušile Ameriku - 3:2
Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je u polufinalu Olimpijskih igara selekciju SAD sa 3:2 (20:25, 25:17, 25:21, 16:25, 15:13) i boriće se za titulu olimpijskog šampiona
Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 103421_srbija01_f

Herojski podvig srpskih odbojkašica! Najpre su u četvrtfinalu pobedile evropske prvakinje, selekciju Rusije, a potom su pale i Amerikanke, svetske šampinke.

herojski, šta nego herojski, ej, rusiju i ameriku
smo pobedili !
Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 Sp-obojkasice-pobeda_620x0
Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 103424_rasic_f
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 21:42

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 17 Mkilica%20i%20ana%20dabivuc_1000x0

Ovako je Milica Dabović čestitala Ani rođendan (FOTO)

Ana Dabović će na svoj divan dan igrati utakmicu života! Srpske košarkašice pokušaće da se plasiraju u finale Olimpijskih igara posle 28 godina, a od toga ih deli večerašnja utakmica sa Španijom.
tesko !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 21:46

Jos zaostajete za nama..mi 8 medalja..od cega 4 zlatne...a jos imamo ohoho aduta za medalje i to cak zlatne...vi uz vaterpolo i odbojku sta ste osvojili osvojili ste se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 41 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics