Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 18 of 41
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Jos zaostajete za nama..mi 8 medalja..od cega 4 zlatne...a jos imamo ohoho aduta za medalje i to cak zlatne...vi uz vaterpolo i odbojku sta ste osvojili osvojili ste se
vuksadinare- Posts : 100115
2015-09-08
Zvezda nas blamira...
Serbinho-3- Posts : 27597
2014-08-25
Kraj snova o finalu, sledi borba za bronzu: Košarkašice Srbije poražene od Španije
nema veze, ako bude medalja, sve ok ! ovako je isto super, jos ako bude
bronza, !?
bronza, !?
Guest- Guest
pizzon wrote:BRAVO LAVICE!!! PETA MEDALJA JE U DŽEPU! Odbojkašice Srbije čudesnim preokretom srušile Ameriku - 3:2
Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je u polufinalu Olimpijskih igara selekciju SAD sa 3:2 (20:25, 25:17, 25:21, 16:25, 15:13) i boriće se za titulu olimpijskog šampiona
Herojski podvig srpskih odbojkašica! Najpre su u četvrtfinalu pobedile evropske prvakinje, selekciju Rusije, a potom su pale i Amerikanke, svetske šampinke.
herojski, šta nego herojski, ej, rusiju i ameriku
smo pobedili !
Lijepo, cestitam.
Odbojka je krasan sport, to uvijek preporucujem, posebno na pijesku.
A najbolje mi je kad gledam odbojkasice na parketu, ima vrhunskih komada.
P.S. Igramo li mi vaterpolo finale?
Guest- Guest
ZVEZDA NE ZNA GDE BIJE: Sasuolo vodi sa 2:0, a moglo je biti i ubedljivije!
Guest- Guest
...prognozirao sam vam danas drvene medalje u kosarci..kosarkasice su sad to dijelom pokazale..rekoh danas i da ce te od momcadskih sportova osvojit medalje u odbojci i vaterpolu...pizzon wrote:[size=45]Kraj snova o finalu, sledi borba za bronzu: Košarkašice Srbije poražene od Španije[/size]
bronza, !?
2015-09-08
kolerik wrote:pizzon wrote:BRAVO LAVICE!!! PETA MEDALJA JE U DŽEPU! Odbojkašice Srbije čudesnim preokretom srušile Ameriku - 3:2
Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je u polufinalu Olimpijskih igara selekciju SAD sa 3:2 (20:25, 25:17, 25:21, 16:25, 15:13) i boriće se za titulu olimpijskog šampiona
Herojski podvig srpskih odbojkašica! Najpre su u četvrtfinalu pobedile evropske prvakinje, selekciju Rusije, a potom su pale i Amerikanke, svetske šampinke.
herojski, šta nego herojski, ej, rusiju i ameriku
smo pobedili !
Lijepo, cestitam.
Odbojka je krasan sport, to uvijek preporucujem, posebno na pijesku.
A najbolje mi je kad gledam odbojkasice na parketu, ima vrhunskih komada.
P.S. Igramo li mi vaterpolo finale?
21.50 - GOOOL! Filipović pogađa za 4:0.
srbija-italija
Guest- Guest
Sassuolo: Crvena Zvezda dobro se vidi
https://m.youtube.com/watch?v=9kNWMCChC8Q
https://m.youtube.com/watch?v=9kNWMCChC8Q
Serbinho-3- Posts : 27597
2014-08-25
Ja ću si žile zrezat ako nas Srbi preteknu u medaljama.vuksadinare wrote:Jos zaostajete za nama..mi 8 medalja..od cega 4 zlatne...a jos imamo ohoho aduta za medalje i to cak zlatne...vi uz vaterpolo i odbojku sta ste osvojili osvojili ste se
...ma nedam slobistima gusta....vidim da su im mediji puni provocirajucih i uvredljivih tonova na racun hrvatske nakon njihove pobjede u kosarci...i onda se bune kad im se kaze da su idioti...zato im ne dam gusta..nek se udaveprovocator wrote:Ja ću si žile zrezat ako nas Srbi preteknu u medaljama.vuksadinare wrote:Jos zaostajete za nama..mi 8 medalja..od cega 4 zlatne...a jos imamo ohoho aduta za medalje i to cak zlatne...vi uz vaterpolo i odbojku sta ste osvojili osvojili ste se
2015-09-08
IZVOR: B92 | ĐN ČETVRTAK 18.08.2016. | 22:23
Uživo: 'Delfini' na pragu finala
Vaterpolisti Srbije igraju polufinalni meč Olimpijskih igara u Riju protiv Italije. Srbija – Italija 8:3
Vaterpolisti Srbije igraju polufinalni meč Olimpijskih igara u Riju protiv Italije. Srbija – Italija 8:3
Guest- Guest
SRBIJA - ITALIJA 9:3! Finale na vidiku! Dominacija "delfina" protiv "azura"
Guest- Guest
po završetku meča usledilo je veliko slavlje na terenu, a organizatori su našim devojkama sa razglasa pustile "Marš na Drinu" i "Đurđevdan".
http://www.kurir.rs/sport/rio-2016/ludnica-u-riju-srpkinje-srusile-amerikanke-uz-mars-na-drinu-i-durdevdan-clanak-2404523
[ltr]
[/ltr]
http://www.kurir.rs/sport/rio-2016/ludnica-u-riju-srpkinje-srusile-amerikanke-uz-mars-na-drinu-i-durdevdan-clanak-2404523
[ltr]
[/ltr]
Guest- Guest
pizzon wrote:IZVOR: B92 | ĐN ČETVRTAK 18.08.2016. | 22:23
Ljudi sta je sa vama, delfini su morski sisavci, vi mora nemate.
Ajde da ste stavili ''somovi'' ili tako nesto...Ozbiljno, moram priznati da se bas ne veselim Srbiji u finalu, iako je finale uvijek finale.
Prodjite vi lijep Australiju u kosarci, nisam siguran u ovu reprezentaciju SAD-a, cujem da ima svega, ponavljam da zlato nije nemoguce.
Ali bi zato volio da obranimo vaterpolo zlato iz Londona, u sportskom nadigravanju.
Guest- Guest
Vaterpolisti Srbije igraju polufinalni meč Olimpijskih igara u Riju protiv Italije. Srbija – Italija 9:5
Guest- Guest
Kog boli kiki za ovo? I zašto galamiš jebote??pizzon wrote:Vaterpolisti Srbije igraju polufinalni meč Olimpijskih igara u Riju protiv Italije. Srbija – Italija 9:5
Guest- Guest
Srbija - Italija 10:7, 7. minut (četvrta četvrtina)
Guest- Guest
Delfini u finalu sa Hrvatskom!
Vaterpolisti Srbije nastavili su da dižu formu i plasirali su se u finale Olimpijskih igara, impresivnom pobedom nad Italijom.
Vaterpolisti Srbije nastavili su da dižu formu i plasirali su se u finale Olimpijskih igara, impresivnom pobedom nad Italijom.
Guest- Guest
Što je tu impresivno kod 10:8 ?? Dobili ste poprilično golova da bi bilo išta impresivno u pobjedi od 2 razlikepizzon wrote:Delfini u finalu sa Hrvatskom!
Guest- Guest
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 18 of 41