ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Page 10 of 41 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Next

Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 10 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by n_razbojnik Thu 18 Aug - 5:31

michaellcmacha wrote:Realno gledano, bar oni koji se kuze u kosarku, srbija je dobila utakmicu zbog onih 10 skokova u napadu. I zaista neshvatljive 3 cetvrtine i nekoliko kako bojan nije htio u eter reći idiotskih tranzicija koje su vodili centri. I na sve to jos ona tehnicka i to je to.
djelomično točno...18 izgubljenih lopti je ipak presudilo...od toga je mislim 17 bilo do 4/4

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 10 Empty Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija

Post by Guest Thu 18 Aug - 5:34

U 3-oj smo se digli, prvo poluvreme nam je bilo katastrofa, kao protiv australijanaca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 18 Aug - 5:38

To kako vas je kenjalo u 3/4 je c/p naše utakmice sa Litvom, istu smo stvar napravili njima u istom trenutku...ali mislim da su tada Litvanci bolju obranu igrali, mi jednostavno nismo mogli trojku promašiti, ovdje je pak izuzev trica Bogdana bilo šetnje po našem reketu, prolazi je kako je tko htio

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 18 Aug - 5:40

Pa kad ti centri prenose loptu onda je i za ocekivati gubitak lopti

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 6:04

n_razbojnik wrote:To kako vas je kenjalo u 3/4 je c/p naše utakmice sa Litvom, istu smo stvar napravili njima u istom trenutku...ali mislim da su tada Litvanci bolju obranu igrali, mi jednostavno nismo mogli trojku promašiti, ovdje je pak izuzev trica Bogdana bilo šetnje po našem reketu, prolazi je kako je tko htio

osim trojki teodosica pod faulom i trojke jovica-cela cetvrtina skolski odigrana, brz protok lopte, jaka odbrana, savrsen pick 'n roll dosta utrcavanja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 6:07

kosarkaska klinika...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 6:54

ma lako za kosarku..mene je ubio rukomet...kojeg krelca mi imamo za trenera majko moja...kaze lik 'dacu ostavku nisam psihicki pripremio momcad'..pa sto ej koji quratz radio..isao u kapelicu 24 sata....jebote odi u svecenike ako ne mo's iz svoje koze....ja sam vjernik ali bog te dragi ovakvog cirkusanta od trenera dugo nismo imali..lik viose govori o bogu nego o utakmicama..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 7:41

šaric je pravi hrvat, original.
gurnuo naseg igraca, onako, 
iz zadovljstva.  
pravi ustaški potez !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 7:47

....no dojma sam da su tu treneri najmanje krivi...postavljaju ih savezi..a ocito nekom u rukometnom savezu odgovara nered..da moze lovit u mutnom...u kosarkaskom savezu su napokon neki postali svjesni da se nesto radikalno mora mjenjati...u rukometu su nas do sad izvlacili igraci...do kad jos vidjet cemo..ali da se i u rukometnom savezu nesto treba mjenjat treba...imali smo na lageru veselina vujovica....jos je trener rk zagreb..a oni dovedu ovog koji misli da cemu samo bog i gospa donjet medalje i trofeje..da nije smijesno bilo bi za plakat.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 7:49

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 10 Q0ik9kqTURBXy84YjNhZjRhNjY5Mjc0ZDEwMjRlNTllODA1YWUxZDhmZi5qcGVnlZUDAEvNBkDNAymTBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDoGhMQI
Zakucavanje koje će Hrvati još dugo sanjati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 7:51

..mislim lika ne treba osuđivat..on je trener u svecenickoj kozi....promasio profesiju...no tko ga je postavio znao je da je lik takav...pa prema tome taj i treba odgovarati najvise
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 7:51

Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija - Page 10 Rio-2016-srbija-hrvatska-foto-reuters-1471487813-972607
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Thu 18 Aug - 7:53

Da budem iskren,nisam se ni nadao da ćemo pobijediti Srbiju,ali nisam očekivao da će ispasti rukometaši.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 7:55

sa kime igramo u p.finalu ? 
vucko, da li cujes sta te pitam :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 7:57

jastreb wrote:Da budem iskren,nisam se ni nadao da ćemo pobijediti Srbiju,ali nisam očekivao da će ispasti rukometaši.

ali ste bili bolji od svog proseka.
aca je bio malo, kako da kazem,
previse flegma !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 7:58

pizzon wrote:sa kime igramo u p.finalu ? 
sa austarlijom i tu ste pusiona
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 18 Aug - 8:01

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:sa kime igramo u p.finalu ? 
sa austarlijom i tu ste pusiona
videcemo, ok !?
he
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 8:03

jastreb wrote:Da budem iskren,nisam se ni nadao da ćemo pobijediti Srbiju,ali nisam očekivao da će ispasti rukometaši.
..ma ovo sa kosarkasima je jos odlicno..tko nas je vidio prije OI u 1/4 finalu cak i na OI....aco ej to dobro poslozio na zalost kostala nas je tanki roster ili klupa..jer u 3/4 dogodio se pad ponajprije u fizickom smislu...jer citav turnir kao i onaj kvalifikacijski na leđima nosi 6,7 igraca...a zamjene nisu te kvalitete ili su neki jos mladi poput arapovica...za rukometni poraz najvecu krivicu snosi trener-papa...i gobac-jajajapaja....jebote imao je vujovica na lageru..pa i cervar je bio tu...metlicic..a opn izabere popa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 8:06

michaellcmacha wrote:Realno gledano, bar oni koji se kuze u kosarku, srbija je dobila utakmicu zbog onih 10 skokova u napadu. I zaista neshvatljive 3 cetvrtine i nekoliko kako bojan nije htio u eter reći idiotskih tranzicija koje su vodili centri. I na sve to jos ona tehnicka i to je to.
Srbija je dobila zahvaljujući Teu. Trojka i asistencije u zadnjoj četvrtini su izvukli tekmu. I Jokić sa 4 os 4 iz slobodnih na samom kraju. Muda za medalju.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Thu 18 Aug - 8:08

Ispali? Naši 4 od 4 za polufinale u ekipnim sportovima. Alal im vera. Noćas 2 medalje. Štefanek sve preokrenuo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 18 Aug - 8:12

realno nemamo pravu zamjenu za bogdanovica...kad mu dođe kriza nema ga tko koliko toliko na priblizno tom nivou zamjeniti...mislio sam da hezonja moze biti taj ali mali mora jos jesti puno zganaca...u 3/4 se vidio evidentno zamor kod igraca...klupa tanka...i to ej to..ma ovo je ok..i da smo prosli srbiju tesko bi do medalje..kao sto ce mozda i srbija tesko..ovi australci ko ludi igraju...spanjolci su se evidentno digli..tako da i ovo je uspjeh...kao i za srbiju...jbg..kosrkaska karta se promjenila....kazem zao mi ej rukometasa da je bio drugi kvalitetniji i 100% rukometno orjentiran trener igrali bi u 1/2 finalu i medalja bi najvjerojatnije u đepu bila
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 41 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics