Port Royal (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
ne vjerujem...ne...8-)frakcija wrote:blaženi prci..taj se pali na sve šta mu pokažeš..nevjerojatno. makar bio pregaženi štakor u kolovozu.maggie13 wrote:ah,onda bi se tu srecu zivo ticalo za takvu sitnicu kao sto je celulit..prci,npr,ne bi ni primijetio ; Dfrakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:
mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.
2014-04-12
Ha? ;O
Regoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
2014-04-12
maggie13 wrote:taman htjela za tebe pitat ;)Noor wrote:NNNI i dalje živi ;)frakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:
mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.
Tu sam...gnjec me dolje gnjeci, a ne da mi se na taj nivo ....odvikla sam biti aždaja.
Guest- Guest
Kako indiskretan? Nudila si prostor između frižidera i stola, ja pristao, čak sam i keksiće za ćuću kupio da ne reži na me, a na kraju s tvoje strane muk. No, idući put se javim na PP da On (!) ne sazna.frakcija wrote:kad si bio indiskretanRegoč wrote:Nije Sinj jedino marijansko svetište, a i kad nisam uspio osigurati madrac u te, reko, ima i bližih oltarah.
Regoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
A ne...ja sam bas danas uživala u njezi tiela svoga ;)
Guest- Guest
Pa kore vake, kore nake, ima li i jedna s normalnom kožom?maggie13 wrote:Ha? ;ORegoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
Noor wrote:maggie13 wrote:taman htjela za tebe pitat ;)Noor wrote:NNNI i dalje živi ;)frakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:
kome li bedra pokazujes ×°}
Tu sam...gnjec me dolje gnjeci, a ne da mi se na taj nivo ....odvikla sam biti aždaja.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Znam, malo maženja uviek dobro dođe. Drago mi je da sam te opustio nakon Gnječevih gnjusobah.Noor wrote:Regoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
pu**y gnjec ;)Noor wrote:maggie13 wrote:taman htjela za tebe pitat ;)Noor wrote:NNNI i dalje živi ;)frakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:
kome li bedra pokazujes ×°}
2014-04-12
Bome i branio, hvalaRegoč wrote:Znam, malo maženja uviek dobro dođe. Drago mi je da sam te opustio nakon Gnječevih gnjusobah.Noor wrote:Regoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
Prica on o motovima....ne skine li mi se s grbe, ode ja u alhambra mot...a on zna kakav je to!
Guest- Guest
mi pricamo o receptima za kolace B-)Regoč wrote:Pa kore vake, kore nake, ima li i jedna s normalnom kožom?maggie13 wrote:Ha? ;ORegoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
2014-04-12
darlaaaadarla wrote:Za dom! Da se pospremi
majk lav vid mi, nau hijr.
2016-03-09
frakcija wrote:
darlaaaa
O srce moje toliko si mi falila da cu te obljubiti odmah, sad, nema predigre!
darla- Admin
2015-10-22
nema..sve je predigra..to je za malu djecu..darla wrote:frakcija wrote:
darlaaaa
O srce moje toliko si mi falila da cu te obljubiti odmah, sad, nema predigre!
2016-03-09
Ajd onda, kad smo već kod korah, ispecite mađaricu pa da se pogostimo.maggie13 wrote:mi pricamo o receptima za kolace B-)Regoč wrote:Pa kore vake, kore nake, ima li i jedna s normalnom kožom?maggie13 wrote:Ha? ;ORegoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
frakcija wrote:
nema..sve je predigra..to je za malu djecu..
Lav mi tender, lav mi svit ...
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Za dom! Da se pospremi
Ko nam je to banuo...na sveopće veselje
Guest- Guest
i bijelu i medenu pitu..moze i medjimursku..sad cemo mi,cim podijelimo zaduzenja...;PRegoč wrote:Ajd onda, kad smo već kod korah, ispecite mađaricu pa da se pogostimo.maggie13 wrote:mi pricamo o receptima za kolace B-)Regoč wrote:Pa kore vake, kore nake, ima li i jedna s normalnom kožom?maggie13 wrote:Ha? ;ORegoč wrote:Bome, cure, vi ko neke oranice, a ne liepo njegovane dame.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 5 of 50