Port Royal (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Port Royal (chat)
betty.boop wrote:crvenkasti wrote:betty.boop wrote:pise ti : betty, prezime boop
Jel i ti imaš celulut, kao i sve ostale?
nemam celulut, imam celulit
i strije
da vidiš moju ženu, to su brda celulita
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
megi imas li ti celulit?
2014-04-14
maggie13 wrote:Jesi jos na GO,betice?:)))
jesam, na moru do cetvrtka, a pocinjem radit 22.08.
betty.boop-
2015-01-23
crvenkasti wrote:betty.boop wrote:crvenkasti wrote:betty.boop wrote:pise ti : betty, prezime boop
Jel i ti imaš celulut, kao i sve ostale?
nemam celulut, imam celulit
i strije
da vidiš moju ženu, to su brda celulita
zapustila se, a ?
betty.boop-
2015-01-23
crvenkasti ju je zapustio
2014-04-14
Ošlo društvo. Sad će se uskoro Prc probudit. Valjda ustaje s klokanima.
breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
2014-04-12
mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne trebam ni pitat jesi li se nauzivala ;)betty.boop wrote:maggie13 wrote:Jesi jos na GO,betice?:)))
2014-04-12
kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
2014-04-12
ja sam bila slobodna i provela sam godišnji tu s prckom..bilo je romantično.maggie13 wrote:ne trebam ni pitat jesi li se nauzivala ;)betty.boop wrote:maggie13 wrote:Jesi jos na GO,betice?:)))
2016-03-09
a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
2016-03-09
s tobom bih se vec mijenjala :Dfrakcija wrote:ja sam bila slobodna i provela sam godišnji tu s prckom..bilo je romantično.maggie13 wrote:ne trebam ni pitat jesi li se nauzivala ;)betty.boop wrote:maggie13 wrote:Jesi jos na GO,betice?:)))
2014-04-12
NNNI i dalje živi ;)frakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
Guest- Guest
ah,onda bi se tu srecu zivo ticalo za takvu sitnicu kao sto je celulit..prci,npr,ne bi ni primijetio ; Dfrakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:breskvinu koru :DWinter is coming wrote:megi imas li ti celulit?
2014-04-12
taman htjela za tebe pitat ;)Noor wrote:NNNI i dalje živi ;)frakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:
breskvinu koru :D
2014-04-12
blaženi prci..taj se pali na sve šta mu pokažeš..nevjerojatno. makar bio pregaženi štakor u kolovozu.maggie13 wrote:ah,onda bi se tu srecu zivo ticalo za takvu sitnicu kao sto je celulit..prci,npr,ne bi ni primijetio ; Dfrakcija wrote:a nikome :(..al ono nikad ne znaš di te srića čeka..maggie13 wrote:kome li bedra pokazujes ×°}frakcija wrote:mm bolje nego narančinu. ja imam celulit ko pljeve al uspijem to sebi sve mazohistički izgnječit kad imam simpatiju.maggie13 wrote:
breskvinu koru :D
2016-03-09
Nije Sinj jedino marijansko svetište, a i kad nisam uspio osigurati madrac u te, reko, ima i bližih oltarah.
kad si bio indiskretanRegoč wrote:Nije Sinj jedino marijansko svetište, a i kad nisam uspio osigurati madrac u te, reko, ima i bližih oltarah.
2016-03-09
Regoč-
2015-08-21
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 4 of 50