Port Royal (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Port Royal (chat)
sutra ciklona ;PNoor wrote:Ovdje je neko čudno zatišje...sprema li se bura?! ;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pa tu sam, uglavno :)frakcija wrote:nije se pojavljivao..kao što i norči i tre naizmjenično nestajumaggie13 wrote:Frakci,jesi mi vidila zarucnika? B-)frakcija wrote:di si norčić? cmokićNoor wrote:Ovdje je neko čudno zatišje...sprema li se bura?! ;)
Guest- Guest
Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2014-04-12
Razmislja ;@frakcija wrote:nije se pojavljivao..kao što i norči i tre naizmjenično nestajumaggie13 wrote:Frakci,jesi mi vidila zarucnika? B-)frakcija wrote:di si norčić? cmokićNoor wrote:Ovdje je neko čudno zatišje...sprema li se bura?! ;)ra
2014-04-12
on ope oflajn..uletila zakonita u kadar?Noor wrote:Pa tu sam, uglavno :)frakcija wrote:nije se pojavljivao..kao što i norči i tre naizmjenično nestajumaggie13 wrote:Frakci,jesi mi vidila zarucnika? B-)frakcija wrote:di si norčić? cmokićNoor wrote:Ovdje je neko čudno zatišje...sprema li se bura?! ;)
bižmo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:Pa...u stvari sigurna sam bila da stiže tsunamifrakcija wrote:norči je slutila anticiklonutre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.tre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2016-03-09
Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2014-04-12
mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.frakcija wrote:i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.tre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2016-03-09
Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
esko banirat.. mrze ga admini navodno.tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2016-03-09
Misle da smo mi veslo sisale;@frakcija wrote:a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2014-04-12
Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
2014-04-12
E..a sad se ti vratio, a ja opet idemtre911 wrote:mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.frakcija wrote:i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.tre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
frakcija wrote:a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:Di si ti,tre..norci te iskala ;Dtre911 wrote:dobro veče
Guest- Guest
maggie13 wrote:Misle da smo mi veslo sisale;@frakcija wrote:a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:
Di si ti,tre..norci te iskala ;D
O vještice male :D
Ja sam na mobu...to dobro znate
Guest- Guest
E to me je sad baš rastužilofrakcija wrote:esko banirat.. mrze ga admini navodno.tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:E to me je sad baš rastužilofrakcija wrote:esko banirat.. mrze ga admini navodno.tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:
Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditi
U..opet je divljao forumom :D
Guest- Guest
Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 21 of 50