Port Royal (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Port Royal (chat)
jel misliš da bi to crveni napisao?..on sigurno misli da je to glupo.prckov wrote:ajd evo, megi ljubavi, stalno mislim na tebe otkako sam te upoznao
(moram pisat upoznAO jer vise nisam prcko)
možda bi se okušao nekim nagovještajem u rimi?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nema veze šta znači..a ne znamo ni pali li se megi na onomatopeju ko i ja. hm.prckov wrote:mmmmm.... megice moja sta ti znaci ecolamaggie14 wrote:ecola.
kis kis
2016-03-09
di si otisla srce moje...
znas...nikad ti nisam reko....volim kako kuvas
znas...nikad ti nisam reko....volim kako kuvas
2014-04-19
suti ludice moja...odi da ti zacepim usta jednim poljupcem...mmmmmaggie14 wrote:nema veze šta znači..a ne znamo ni pali li se megi na onomatopeju ko i ja. hm.prckov wrote:mmmmm.... megice moja sta ti znaci ecolamaggie14 wrote:ecola.
kis kis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dobro ajde, idemo ponovo....megi, joj jesam danas glup ....na ir,,,krompir, nemir
ajd sad ti
ajd sad ti
2014-04-19
hahaha kako sad dovoljno, tek smo poceli a ti nisi nista reklafrakcija wrote:to bi bilo dovoljno.
2014-04-19
neću..budimo ti i ja. pričaj kako me voliš, a mene će bit sramota.prckov wrote:dobro ajde, idemo ponovo....megi, joj jesam danas glup ....na ir,,,krompir, nemir
ajd sad ti
2016-03-09
volim te puno, uzasno puno, volim kako razmisljas I kako si pouzdana. Volim tvoj humor I to sto si crna, volim sto imam povjerenja u tebe, tvoje ruke...mozda bi sad trebo prikocitfrakcija wrote:neću..budimo ti i ja. pričaj kako me voliš, a mene će bit sramota.prckov wrote:dobro ajde, idemo ponovo....megi, joj jesam danas glup ....na ir,,,krompir, nemir
ajd sad ti
2014-04-19
daj si oduška.prckov wrote:volim te puno, uzasno puno, volim kako razmisljas I kako si pouzdana. Volim tvoj humor I to sto si crna, volim sto imam povjerenja u tebe, tvoje ruke...mozda bi sad trebo prikocitfrakcija wrote:neću..budimo ti i ja. pričaj kako me voliš, a mene će bit sramota.prckov wrote:dobro ajde, idemo ponovo....megi, joj jesam danas glup ....na ir,,,krompir, nemir
ajd sad ti
2016-03-09
volim kad nesto pricas, volim tvoju kosu I osmjeh, volim kad si sretna u mom zagrljaju...I volim kako si pozitivna I nepatvorena...
Last edited by prckov on 15/8/2016, 17:13; edited 1 time in total
2014-04-19
volim tvoj miris I pogled, svaki mali slatki detalj na tebi volim da ne znam odakle da pocnem I kako da se izrazim..prckov wrote:volim da ljubim tvoje usne kad nesto pricas, volim tvoju kosu I osmjeh, volim kad si sretna u mom zagrljaju...I volim kako si pozitivna I nepatvorena...
2014-04-19
točno sam se prepoznala..prepoznatljiv vonj, markantan pogled..totalno si me skenirao.prckov wrote:volim tvoj miris I pogled, svaki mali slatki detalj na tebi volim da ne znam odakle da pocnem I kako da se izrazim..prckov wrote:volim da ljubim tvoje usne kad nesto pricas, volim tvoju kosu I osmjeh, volim kad si sretna u mom zagrljaju...I volim kako si pozitivna I nepatvorena...
2016-03-09
haha, jesam li stvarnofrakcija wrote:točno sam se prepoznala..prepoznatljiv vonj, markantan pogled..totalno si me skenirao.prckov wrote:volim tvoj miris I pogled, svaki mali slatki detalj na tebi volim da ne znam odakle da pocnem I kako da se izrazim..prckov wrote:volim kad nesto pricas, volim tvoju kosu I osmjeh, volim kad si sretna u mom zagrljaju...I volim kako si pozitivna I nepatvorena...
Last edited by prckov on 15/8/2016, 17:33; edited 1 time in total
2014-04-19
najbolje da kažeš da ne znaš ni zašto ni kako, nego da te pogodila amorova strelicaprckov wrote:haha, jesam li stvarnofrakcija wrote:točno sam se prepoznala..prepoznatljiv vonj, markantan pogled..totalno si me skenirao.prckov wrote:volim tvoj miris I pogled, svaki mali slatki detalj na tebi volim da ne znam odakle da pocnem I kako da se izrazim..prckov wrote:volim da ljubim tvoje usne kad nesto pricas, volim tvoju kosu I osmjeh, volim kad si sretna u mom zagrljaju...I volim kako si pozitivna I nepatvorena...
2016-03-09
Hahahahahahahahq
2014-04-12
vidi megice, tinejdzerske bubice
vuci vukodlaci ili sto vec jesu ovi klinci
vuci vukodlaci ili sto vec jesu ovi klinci
dijagram-
2015-08-09
Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
2014-04-12
Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
dijagram-
2015-08-09
...i načekat se :Dfrakcija wrote:kad će crveni skupit hrabrosi ko i prcko da voli obezglavljeno po čitavom forumu uzduž i poprijeko?
čekat ćemo.
Guest- Guest
dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
Sad ne samo da te čitam...ja te sad i čujem ;)
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 13 of 50