Ustašoidni vandalizam nema granica
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustašoidni vandalizam nema granica
Ne brini se Gnječe, tebi je osigurano Kraljevstvo Nebesko.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:
tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;D
Svađam se sa ženama prema tome tako i nastupam moram uć u ženski mot.
Mentalna sirotinjo i Bogu si teška.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Najbolja taktika za Gnječa je fojba, koju je nekim čudom izbjegao 45.
Pa nije toliko star.;D
2014-04-12
megi jel bi ti bila kadra pripitomit gnječa? ako bi, prepuštam ti svoje pehare.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
100%..no,danas sam luda i bez opreme jos,sto me mudro distancira od obvezivanja ;Dfrakcija wrote:megi jel bi ti bila kadra pripitomit gnječa? ako bi, prepuštam ti svoje pehare.
2014-04-12
maggie13 wrote:ima..meni urodjena,al'nemam volje B-"Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:
ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;D
Samnom nema taktike.
Nema. Tvoja radna taktika je da isprovociraš ban i to je sva tvoja taktika viđena već sto puta. Smisli neku novu taktiku.
Guest- Guest
ica čelinđUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:ima..meni urodjena,al'nemam volje B-"Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:
Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.
Samnom nema taktike.
Nema. Tvoja radna taktika je da isprovociraš ban i to je sva tvoja taktika viđena već sto puta. Smisli neku novu taktiku.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ah,izludjujem te bez po muke..sto bi tek bilo da se trudim B-)Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:ima..meni urodjena,al'nemam volje B-"Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:
Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.
Samnom nema taktike.
2014-04-12
Je bas je to pametno na pozar nabaciti malo kerozina, to uvijek dobro zavrsi.
darla- Admin
2015-10-22
Gnječu gnječavi, tebi nitko ne treba isprovocirati ban, samom svojom pojavom ih zaslužuješ.
Sta ga plašiš..bas si neka ;)frakcija wrote:ica čelinđUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:ima..meni urodjena,al'nemam volje B-"Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:
s njim su bolje druge taktike..:D
Samnom nema taktike.
Eo...sad odmah ode
Guest- Guest
Što kaže milicija?? Netko koristi gužvu na političkom planu pa razbija "mermerne" memorabilije. Stariji će se sjetiti operacija Opera i Labrador. Svastika na Poljudu još nije razriješena?
Guest- Guest
darla wrote:Je bas je to pametno na pozar nabaciti malo kerozina, to uvijek dobro zavrsi.
Pa bude interesantno za gledanje...Esco eksplodira svaki put na drukčiji način... zanimljivo nadasve, pogotovo kad izljevanje krene i na bezazlenost koju onda on protumači na sebi svojstven način...ja ga osobno ne bih banirao, znam se izvrnuti od smijeha čak...
darth_vader-
2014-04-17
Da, pustiš ga da laje pa kad mu uzvratiš, piše prijave.
"Mi jedini znamo svaku muku živu, sramotu i tugu, prezir, šutnju sivu, borbu bez nade, juriš bez daha, bez stupa i sidra, gnani amo-tamo, gnječeni, smrvljeni, oh mi jošte znamo poput šume opet niknuti iz praha".
prrrrrprovocator wrote: "Mi jedini znamo svaku muku živu, sramotu i tugu, prezir, šutnju sivu, borbu bez nade, juriš bez daha, bez stupa i sidra, gnani amo-tamo, gnječeni, smrvljeni, oh mi jošte znamo poput šume opet niknuti iz praha".
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a jebote.... ni manje ni više nego istražno povjerenstvo da se osnuje... jel ima crvenu zvijezdu petokraku, ima... šta se koji kurac čekalo do današnjih dana...
2015-08-08
e bem vas...veliki hrvat ,na veliku Gospu,dolazi mi po pare,a nije mogao sacekati sutra....
Guest- Guest
ti si inače zadovoljan....Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Jasteb i Gnječ dokazani velikosrbski fašisti.
Ja sam zadovoljan kad me ustaško govno poput tebe naziva velikosrbskim fašistom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ustašoidi pizde kad im antifašistička mularija malo sprejom naškraba spomenik HOSovcima,a kad oni bagerima,i to institucionalno,genocidišu antifašističku kulturnu baštinu,onda je to po njima opravdano.Koji su to licemjeri,antifašisti bi trebali osvetu,recimo,danas bi bilo prikladno zašarati spomenike tobožnje djevice Marije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» „Humanizam“ elite nema granica
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
Page 5 of 7