Ustašoidni vandalizam nema granica
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustašoidni vandalizam nema granica
frakcija wrote:moš srićo..malo ću te mazit po ramenu da se opustiš i sa ovaj stres zaboraviš.Noor wrote:frakcija wrote:dođi ti meni norči da te pomazim. žena najbolje razumije ženu.
Mogu leć do tebe? :/
Uh...satralo me ovo, moram popit normabel, zamisli, Reko mi da ce me kroz flajsmasinu, ajmeeee
Guest- Guest
ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Da si čitao ne bi napadao...ni ponavljao ono sto sam već napisala.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Nemam pojma majkemi ne čitam ni 1/1000 postova, može bit da si nešto napisala ali nisam prepisao evo što bih prepisivao ako već ima napisano.
Ponekad si brzopotezan...a bez osnove.
I onda jos ides nisko prema ženi....ah
Nije to ništa. Kako i koliko može ići nisko žena prema ženi to je već za ekspertizu.
Svađam se sa ženama prema tome tako i nastupam moram uć u ženski mot.
Last edited by maggie13 on 14/8/2016, 23:25; edited 1 time in total
2014-04-12
Kaže da ubrzo stiže, a mi da krenemo bez njega. Ajmo se mazit!frakcija wrote:ako nagovoriš i gnječa.Regoč wrote:I ja se pridružujem maženju.frakcija wrote:dođi ti meni norči da te pomazim. žena najbolje razumije ženu.
maggie13 wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
Da si čitao ne bi napadao...ni ponavljao ono sto sam već napisala.
Nije to ništa. Kako i koliko može ići nisko žena prema ženi to je već za ekspertizu.
ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" iboptuzujes za podmetanje..;D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:frakcija wrote:moš srićo..malo ću te mazit po ramenu da se opustiš i sa ovaj stres zaboraviš.Noor wrote:frakcija wrote:dođi ti meni norči da te pomazim. žena najbolje razumije ženu.
Uh...satralo me ovo, moram popit normabel, zamisli, Reko mi da ce me kroz flajsmasinu, ajmeeee
Pa flajsmasinen je tvoj izum. Popij rađe nešto krepko kao wiski.
Guest- Guest
ko nagovori gnječa da se mazi s nama, pobjednik!
2016-03-09
frakcija wrote:maggie13 wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:
ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" iboptuzujes za podmetanje..;D
U jebote koliko kvotanja table tr nobr i etc.
Guest- Guest
Ovo što ustašoidni katolibani rade u Hrvatskoj,isto su radili i njihovi muslimanski ekvivalenti u Afganistanu koji su porušili tisućljetne spomenike Bude i drugu neprocjenjivu kulturnu baštinu.
I ovi misle da mogu izbrisati našu,tisućljetnu antifašističku kulturnu baštinu,hebem li im ono što sutra slave.
I ovi misle da mogu izbrisati našu,tisućljetnu antifašističku kulturnu baštinu,hebem li im ono što sutra slave.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
Da si čitao ne bi napadao...ni ponavljao ono sto sam već napisala.
dobro je rekla..svaka joj piza.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:maggie13 wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:
tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;D
U jebote koliko kvotanja table tr nobr i etc.
2016-03-09
frakcija wrote:ko nagovori gnječa da se mazi s nama, pobjednik!
No way. Forget.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:
Mentalna sirotinjo i Bogu si teška.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:frakcija wrote:moš srićo..malo ću te mazit po ramenu da se opustiš i sa ovaj stres zaboraviš.Noor wrote:frakcija wrote:dođi ti meni norči da te pomazim. žena najbolje razumije ženu.
Uf, to ne mogu....al mogu campari...dupli i bez leda.
Guest- Guest
hard to getUsne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:ko nagovori gnječa da se mazi s nama, pobjednik!
No way. Forget.
2016-03-09
s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:tocno,ti se bas svadjas k'o zena ;DUsne Stjepana Gnječa wrote:
2014-04-12
Ja preferiram Irish Car Bomb, ali to je previše vastaško piće :DNoor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:frakcija wrote:moš srićo..malo ću te mazit po ramenu da se opustiš i sa ovaj stres zaboraviš.Noor wrote:
Riplex wrote:Ja preferiram Irish Car Bomb, ali to je previše vastaško piće :DNoor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:frakcija wrote:
moš srićo..malo ću te mazit po ramenu da se opustiš i sa ovaj stres zaboraviš.
Najvažnije je da je dobro....manje vise za porijeklo ;)
Guest- Guest
frakcija wrote:hard to getUsne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:ko nagovori gnječa da se mazi s nama, pobjednik!
No way. Forget.
Hard to forget
Guest- Guest
maggie13 wrote:s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:
Samnom nema taktike.
Guest- Guest
ima..meni urodjena,al'nemam volje B-"Usne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:s njim su bolje druge taktike..:DRegoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:
Samnom nema taktike.
2014-04-12
Ne brini se Gnječe, tebi je osigurano Kraljevstvo Nebesko.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Ma kreten neuravnoteženi, svakakve odvratnosti izvaljuje svaki dan. Da sam kao on sad bih mu napisao "da Bog te boškarin na kurac nabio i rogovima usmrtio", ali sam bolji od njega pa to neću napisati.maggie13 wrote:ah,isprazne izlike..napadas iz svih oruzja,ne biras rjecnik,ni uvrede..kad ti se samo lagano uzvrati,grebes noktima,cupas kosu,vices "drs'te lopova" i optuzujes za podmetanje..;DUsne Stjepana Gnječa wrote:maggie13 wrote:
Mentalna sirotinjo i Bogu si teška.
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» „Humanizam“ elite nema granica
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
Page 4 of 7