Ustašoidni vandalizam nema granica
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustašoidni vandalizam nema granica
sta su bile tebe u kamenom dobu?
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Winter is coming wrote:sta su bile tebe u kamenom dobu?
Pa evo ti ih na prvoj stranici žvačete već tisuću puta prežvakane teme koje uvijek imaju mantru partizani, ustaše, četnici, hrvati, srbi onda ulete trolovi poput Era i nastane flame war, usput se pridruže forumske kvočke i počne letit perje. To je šema za psihijatriju a ne za forum.
Guest- Guest
ma ja sam samo na siriji i temi na rusofilima a za psihijatriju nemamo para
2014-04-14
tebi je svaka shema za psihijatriju.... a što se tiče mantranja o WW2 i neustrašivim herojima iz redova antifašista i kvaziantifašista tu ste ti i tebi slični nenadjebivi....Usne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:sta su bile tebe u kamenom dobu?
Pa evo ti ih na prvoj stranici žvačete već tisuću puta prežvakane teme koje uvijek imaju mantru partizani, ustaše, četnici, hrvati, srbi onda ulete trolovi poput Era i nastane flame war, usput se pridruže forumske kvočke i počne letit perje. To je šema za psihijatriju a ne za forum.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Gnječu, stoko nepismena, moj je jezik suvremeni hrvatski s tri pravopisne sastavnice koje smatram boljima od postojećih rješenjah. Da imaš imalo jezikoslovnoga obrazovanja, shvatio bi to i sam.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» „Humanizam“ elite nema granica
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
» stav nemacke, nema promene granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» Za ovakvu bolest nema granica ni lijeka!Ibrahimovic velica ustastvo sram te bilo
» Gnjusni ustašoidni grafit u Karlovcu
Page 7 of 7