HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nema potrebe za kažnjavanjem ako emanicpacija nenasilno padne. To bi se moglo desit u Švedskoj tj da se ljudi dogovore i nađu neku sredinu al u Njemačkoj ....e tu je problem jer i liberali znaju da je NJemačka kljucna zemlja Evrope pa ce uložit sve napore da blokiraju konzervativce koji su ono neka ravnoteža pa da onda to ispadne ok ....dakle ta stavka ce dovest do nedogovora i onda nasilni pad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
frakcija wrote:Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
Tebe bi Ray Mabus trebao bacit kroz verandu.
Guest- Guest
neš mu ti dirigirat šta će on s menon.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
2016-03-09
frakcija wrote:neš mu ti dirigirat šta će on s menon.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
Ala, neka te tendi. Ja bi te ulovio za nožice i zviiiz priko verande na plot.
Guest- Guest
a viš..ta ekipa suvremenih svejeba-nejeba koji nisu spremni na tradicionalan brak, koja podržava emancipaciju uzajamno vode računa jedni o drugima. Kad si odsječen od obitelji , stvaraš drugačije jezgre utočišta.RayMabus wrote:Nema potrebe za kažnjavanjem ako emanicpacija nenasilno padne. To bi se moglo desit u Švedskoj tj da se ljudi dogovore i nađu neku sredinu al u Njemačkoj ....e tu je problem jer i liberali znaju da je NJemačka kljucna zemlja Evrope pa ce uložit sve napore da blokiraju konzervativce koji su ono neka ravnoteža pa da onda to ispadne ok ....dakle ta stavka ce dovest do nedogovora i onda nasilni pad.
2016-03-09
OK al nema održivog nataliteta. Sve to izgleda nromalno super samo krahira. To je taj nasilan pad.frakcija wrote:a viš..ta ekipa suvremenih svejeba-nejeba koji nisu spremni na tradicionalan brak, koja podržava emancipaciju uzajamno vode računa jedni o drugima. Kad si odsječen od obitelji , stvaraš drugačije jezgre utočišta.RayMabus wrote:Nema potrebe za kažnjavanjem ako emanicpacija nenasilno padne. To bi se moglo desit u Švedskoj tj da se ljudi dogovore i nađu neku sredinu al u Njemačkoj ....e tu je problem jer i liberali znaju da je NJemačka kljucna zemlja Evrope pa ce uložit sve napore da blokiraju konzervativce koji su ono neka ravnoteža pa da onda to ispadne ok ....dakle ta stavka ce dovest do nedogovora i onda nasilni pad.
2014-04-11
prvo..tribala bi ti dizalica i viljuškar..Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:neš mu ti dirigirat šta će on s menon.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
2016-03-09
frakcija wrote:prvo..tribala bi ti dizalica i viljuškar..Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:neš mu ti dirigirat šta će on s menon.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:Kazni me ko ženu nevoljku griješnicu. (sanja trumbić)
Dobro, ima li koja žena na forumu a da ima manje od 100 kg????
Guest- Guest
Švedska , Norveška , Irska , Britanija ....tu bi se mogao desiti nenasilni pad emanicpacije il barem nešto u tom stilu al generalno nenasilni pad. To je moj idealni scenarijo. Vamo u samoj Europi .....a negdje ce doci do konzervatizma bez otpora a negdje ce bit jak otpor i ono to je taj nasilni pad emanicpacije.
Meni je bitno da to padne , preferiram nenasilni al ako ne može taj daj šta daš.
Hrvatska više spada u kategoriju konzervatizam bez otpora tj slabog otpora nego u nasilni pad emanicpacije.
Jedini je problem šta granicimo prakticki za zemljama u kojima je velika vjerovatnost od nasilnog pada emanicpacije .....Austrija ,Njemačka.
Oni ce tražit brutalno iskorijenjivanje iste gdje god to mogu tražiti.
Meni je bitno da to padne , preferiram nenasilni al ako ne može taj daj šta daš.
Hrvatska više spada u kategoriju konzervatizam bez otpora tj slabog otpora nego u nasilni pad emanicpacije.
Jedini je problem šta granicimo prakticki za zemljama u kojima je velika vjerovatnost od nasilnog pada emanicpacije .....Austrija ,Njemačka.
Oni ce tražit brutalno iskorijenjivanje iste gdje god to mogu tražiti.
Last edited by RayMabus on 14/8/2016, 23:41; edited 1 time in total
2014-04-11
pa u otkrivenju piše o padu populacije i tisuću godina mira ..nije li naj nenasilnije da se to dogodi nerađanjem?RayMabus wrote:Švedska , Norveška , Irska , Britanija ....tu bi se mogao desiti nenasilni pad emanicpacije il barem nešto u tom stilu al generalno nenasilni pad. To je moj idealni scenarijo. Vamo u samoj Europi .....a negdje ce doci do konzervatizma bez otpora a negdje ce bit jak otpor i ono to je taj nasilni pad emanicpacije.
2016-03-09
Ne može se desit nerađanjem kad nerađanje znaci pad ekonomije ako nema radne snage koja pokrece ekonomiju. Može se desit održivim natalitetom il barem približno al vidiš da to nije ta situacija.frakcija wrote:pa u otkrivenju piše o padu populacije i tisuću godina mira ..nije li naj nenasilnije da se to dogodi nerađanjem?RayMabus wrote:Švedska , Norveška , Irska , Britanija ....tu bi se mogao desiti nenasilni pad emanicpacije il barem nešto u tom stilu al generalno nenasilni pad. To je moj idealni scenarijo. Vamo u samoj Europi .....a negdje ce doci do konzervatizma bez otpora a negdje ce bit jak otpor i ono to je taj nasilni pad emanicpacije.
2014-04-11
a sve razvijene civilizacije kolapsaju..neolit je jedina konstanta..jedan period ćemo imati brigu oko mnogo staraca...uz ovce i sadnice..to su baby boomeri iz pedesetih.RayMabus wrote:Ne može se desit nerađanjem kad nerađanje znaci pad ekonomije ako nema radne snage koja pokrece ekonomiju. Može se desit održivim natalitetom il barem približno al vidiš da to nije ta situacija.frakcija wrote:pa u otkrivenju piše o padu populacije i tisuću godina mira ..nije li naj nenasilnije da se to dogodi nerađanjem?RayMabus wrote:Švedska , Norveška , Irska , Britanija ....tu bi se mogao desiti nenasilni pad emanicpacije il barem nešto u tom stilu al generalno nenasilni pad. To je moj idealni scenarijo. Vamo u samoj Europi .....a negdje ce doci do konzervatizma bez otpora a negdje ce bit jak otpor i ono to je taj nasilni pad emanicpacije.
2016-03-09
Bejbe boomeri su nebitni. Njima ce ovi frustriani mladi muškarci jednostavno dekretom ukinit penzije i to je to. Moc jednostavnosti. To je isto jedna od metoda brutalnog pokolja jer se tu radi o generacijama koje su ove mlade frustriane maltretirale desetljecima prije. Tako ce pobit puno tih za koje smatraju da snose krivicu. Oduzet ce im penzije tj sredstva za život.
U scenariju nasilnog pada jelte. Zato sam i rekao da je to tj taj scenarij scenarij masovnog pokolja puno veceg nego šta netko može zamisliti.
U scenariju nasilnog pada jelte. Zato sam i rekao da je to tj taj scenarij scenarij masovnog pokolja puno veceg nego šta netko može zamisliti.
2014-04-11
ko to ostavi starčad da sama konta kud će i kako sa sebon, taj je pjezda i dočekat će ga ista sudba..RayMabus wrote:Bejbe boomeri su nebitni. Njima ce ovi frustriani mladi muškarci jednostavno dekretom ukinit penzije i to je to. Moc jednostavnosti. To je isto jedna od metoda brutalnog pokolja jer se tu radi o generacijama koje su ove mlade frustriane maltretirale desetljecima prije. Tako ce pobit puno tih za koje smatraju da snose krivicu. Oduzet ce im penzije tj sredstva za život.
u mom selu starčad ima prilagođene radne zadatke dok kod može micat udovima pridonosi.
2016-03-09
U tvom selu ....pa jesam ti ja objasnio razliku između Njemačke , Belgije itd itd itd od ovih plemenskih malih naroda tj zajednica ?frakcija wrote:ko to ostavi starčad da sama konta kud će i kako sa sebon, taj je pjezda i dočekat će ga ista sudba..RayMabus wrote:Bejbe boomeri su nebitni. Njima ce ovi frustriani mladi muškarci jednostavno dekretom ukinit penzije i to je to. Moc jednostavnosti. To je isto jedna od metoda brutalnog pokolja jer se tu radi o generacijama koje su ove mlade frustriane maltretirale desetljecima prije. Tako ce pobit puno tih za koje smatraju da snose krivicu. Oduzet ce im penzije tj sredstva za život.
u mom selu starčad ima prilagođene radne zadatke dok kod može micat udovima pridonosi.
Prestani razmišljat sa metodom : u mom selu.
2014-04-11
U mom selu u mom selu u mom selu.
Hebalo te selo ....ima vec dva dana zaredom staroga vodam po bolnicama i sutra ujutro opet na previjanje i kupujem spizu i brinem se ja za njega jer se spizdija nešto ( pa je pa se stuka , noge i kolina plus dobro izgreba ).
Hebalo te selo ....ima vec dva dana zaredom staroga vodam po bolnicama i sutra ujutro opet na previjanje i kupujem spizu i brinem se ja za njega jer se spizdija nešto ( pa je pa se stuka , noge i kolina plus dobro izgreba ).
2014-04-11
ne znan ti ja to nać ni na karti.RayMabus wrote:U tvom selu ....pa jesam ti ja objasnio razliku između Njemačke , Belgije itd itd itd od ovih plemenskih malih naroda tj zajednica ?frakcija wrote:ko to ostavi starčad da sama konta kud će i kako sa sebon, taj je pjezda i dočekat će ga ista sudba..RayMabus wrote:Bejbe boomeri su nebitni. Njima ce ovi frustriani mladi muškarci jednostavno dekretom ukinit penzije i to je to. Moc jednostavnosti. To je isto jedna od metoda brutalnog pokolja jer se tu radi o generacijama koje su ove mlade frustriane maltretirale desetljecima prije. Tako ce pobit puno tih za koje smatraju da snose krivicu. Oduzet ce im penzije tj sredstva za život.
Prestani razmišljat sa metodom : u mom selu.
2016-03-09
Ne možeš uspoređivat Hrvatsku di više manje svak svakoga zna , plemenska je zajednica ( bar sigurno više nego neka zapadnoeuropska ) i ono dica nisu izbacena iz kuce sa 18 da se sami snalaze.
Od covika do covika je to drukcije al generalno nemaš tu kriticu masu totalnih samotnjaka mužijaka frustriranih.
U Njemačkoj i tamo to baš imaš.
Od covika do covika je to drukcije al generalno nemaš tu kriticu masu totalnih samotnjaka mužijaka frustriranih.
U Njemačkoj i tamo to baš imaš.
2014-04-11
Nemoš ti nas uspoređivat. Dođem doma stari leži šta je pa sam ...rana na nozi da nije ništa ajmo u doktora necu a ja oceš jer lito je stariji si necu da priko noci se to zakomplicira i da ti se gangrena napravi ....ukrca ga i cili dan po bolnicama , prekjucer pa jucer opet na previjanje sutra opet ...ne može maknit kupujem spizu kuvam ....sve radim.
Kuraz ce ti Švabo tamo tj ono imaš para unajmi neku da te cuva i odhebi.
To ti je zapadna evropa.
To ti je zapadna evropa.
2014-04-11
Frakci, nikoga ja ne isključujem, uviek sam za inkluziju.RayMabus wrote:Nemoš ti nas uspoređivat. DOđem doma stari leži šta je pa sam ...rana na nozi da nije ništa ajmo u doktora necu a ja oceš jer lito je stariji si necu da priko noci se to zakomplicira i da ti se gangrena napravi ....ukrca ga i cili dan po bolnicama , prekjucer pa jucer opet na previjanje sutra opet ...ne može maknit kupujem spizu kuvam ....sve radim.
To ti je zapadna evropa.
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» JUNAKINJA PROSVJEDA:Pogledajte poruke ove hrabre žene
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
Page 5 of 14