HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
dobro.,..na startu sam i ja bio dobrica i neuk u prakticnom djelu posla..i eto,vec njia 5-6 sam ispratio..lose rezoniras Longi..RayMabus wrote:Loše rezoniraš.
Ja bi tebi dao otkaz.
Guest- Guest
Samo sam izrezonirao da si prwi počeo o nečemu da nju isporwočiraš i da joj daš otkaz iako si prwi počeo o tome a nema weze s poslom.
Jel ti prošlo na pamet da si oduzeo duhownu lekčiju ostalim zaposleničima koji se moraju naučit sami sukobit sa takwima ?
Imam ja takwe na poslu i samo se smiješkam kad takwi napadnu owe jadnike okolo.
SAMO GAZI.
Jel ti prošlo na pamet da si oduzeo duhownu lekčiju ostalim zaposleničima koji se moraju naučit sami sukobit sa takwima ?
Imam ja takwe na poslu i samo se smiješkam kad takwi napadnu owe jadnike okolo.
SAMO GAZI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trebao si je ostawit jer ona u biti napada druge :
- jer su manje sposobni pa ih wjerowatno kritizira a owima to smeta
- jer napada jer woli pa di widi da može toga če pojist za doručak
U oba ta dwa slučaja oduzeo si onome koga napada mogučnost da se sam čeliči jer u biti ako si sposban i ako nedaš na sebe owa ne napada.
- jer su manje sposobni pa ih wjerowatno kritizira a owima to smeta
- jer napada jer woli pa di widi da može toga če pojist za doručak
U oba ta dwa slučaja oduzeo si onome koga napada mogučnost da se sam čeliči jer u biti ako si sposban i ako nedaš na sebe owa ne napada.
2014-04-11
frakcija wrote:a ne znam.. ja svoju dicu ne uspijem zajebat.uvik dobiju šta oće...krvopije su žešće..na grobu će mi tancat..RayMabus wrote:Otac me nikad nije zahebao. Ova je i to gadno.
Nije problem šta te netko zahebe jer mu vjeruješ na rijec nego je problem šta si ti taj koji je 100% kriv.
Jednom kad se to desi ja ponavljanje te situacije više ne želim.
Zato takvi ljudi kad oce obnovit nekakvi odnos s menom i ne odustaju dobiju šakama i nogama po tijelu.
Ne želim opet biti kriv.
Radije cu te udaljit od sebe pa i silom da se svaki kontakt i mogucnost da opet budem kriv ponovi.
Manje me boli svijesna krivnja ( fizicko nasilje ) nego ova koju nisam sam prouzrocio svjesno a kriv sam 100%
ja sam jutros uspio. Ostavio sam ženu da se zajebava s ultimativnim zahtjevima i zgibao na posao
Svetac nikad od tebe pravog furera.
Trebao si je ostavit a ljudima kojima ta smeta reci samo : tko te hebe.
Snađi se.
Ne znaju je afrontirat nego bježe od nje.
Ma puši kuraz hebi malter neka te gaz i treba da te gazi kad si jadnik koji se ne zna suprostavit.
Mene zanima samo necija sposobnost a to šta je netko napadac a dragi i draga moja život je takvi .....stvar je u tebi : afrontiraj problem i gotovo.
Trebao si je ostavit a ljudima kojima ta smeta reci samo : tko te hebe.
Snađi se.
Ne znaju je afrontirat nego bježe od nje.
Ma puši kuraz hebi malter neka te gaz i treba da te gazi kad si jadnik koji se ne zna suprostavit.
Mene zanima samo necija sposobnost a to šta je netko napadac a dragi i draga moja život je takvi .....stvar je u tebi : afrontiraj problem i gotovo.
2014-04-11
marcellus wrote:frakcija wrote:a ne znam.. ja svoju dicu ne uspijem zajebat.uvik dobiju šta oće...krvopije su žešće..na grobu će mi tancat..RayMabus wrote:Otac me nikad nije zahebao. Ova je i to gadno.
Nije problem šta te netko zahebe jer mu vjeruješ na rijec nego je problem šta si ti taj koji je 100% kriv.
Jednom kad se to desi ja ponavljanje te situacije više ne želim.
Zato takvi ljudi kad oce obnovit nekakvi odnos s menom i ne odustaju dobiju šakama i nogama po tijelu.
Ne želim opet biti kriv.
Radije cu te udaljit od sebe pa i silom da se svaki kontakt i mogucnost da opet budem kriv ponovi.
Manje me boli svijesna krivnja ( fizicko nasilje ) nego ova koju nisam sam prouzrocio svjesno a kriv sam 100%
ja sam jutros uspio. Ostavio sam ženu da se zajebava s ultimativnim zahtjevima i zgibao na posao
E al to je jos....to be continued :)
Guest- Guest
SVetac loš si vodnik ( to bi bio tvoj cin u vojsci buduci da si nekakvi nadglednik )
Imam ja takve na poslu i onda im se lijepo namjestim sprijeda afrontiram ih i rečem i otvoreno u oci neke stvari.
Iduca scena taj mene zaobilazi u širokom luku ja sa njime il njom nemam problema al sve ove okolo gazi.
Smijeh ha ha ha hahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Onda se meni ovi ostali žale a ja im lijepo kažem : da ste svi kao i ja u glavi tj moj mentalitet onda bi takvi samo toj osobi rekli iduce : pojavi se sutra na poslu i ubit čemo te.
Međutim nisu kao ja i onda ušute.
E jbi se onda . pati i trpi ga.
Imam ja takve na poslu i onda im se lijepo namjestim sprijeda afrontiram ih i rečem i otvoreno u oci neke stvari.
Iduca scena taj mene zaobilazi u širokom luku ja sa njime il njom nemam problema al sve ove okolo gazi.
Onda se meni ovi ostali žale a ja im lijepo kažem : da ste svi kao i ja u glavi tj moj mentalitet onda bi takvi samo toj osobi rekli iduce : pojavi se sutra na poslu i ubit čemo te.
2014-04-11
I znaš šta ti je trik ?RayMabus wrote:SVetac loš si vodnik ( to bi bio tvoj cin u vojsci buduci da si nekakvi nadglednik )
Da su svi ka ja nebi uopce imao problema sa tom osobom.
Ko šta ja uopce nemam nego se smijem kad ova počme rafalnu po drugim jadnicima.
I u pravu je.
Ma tko ti hebe malter.
SAMO GAZI.
2014-04-11
Koje ste vi pichke jbte ...pa šta bi vi da imate pedesetak desperadosa ispod sebe i onda jedan vam se dođe požalit da ga drugi maltrerira.
Pa znaš šta cu mu ja rec ?
Pa ubij ga.
Prođi me se.
NIsu moja posla.
Red Dead Redemption - Launch Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=3gBctl1h_2o
Nemam ja vremena za kretene kojima smeta napadac a smeta im jer ga nemogu afrontirat.
Izvuci pištolj i ucmekaj ga kao psa i riješena stvar.
Samo ti trebaš biti takvi a to ovaj drugi kuži jer nije baš toliko glup.
Zato mene ovaj izbjegava u širokom luku i ne napada mene.
Opasan.
Zaobiđi.
Pa znaš šta cu mu ja rec ?
Pa ubij ga.
Prođi me se.
NIsu moja posla.
Red Dead Redemption - Launch Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=3gBctl1h_2o
Nemam ja vremena za kretene kojima smeta napadac a smeta im jer ga nemogu afrontirat.
Izvuci pištolj i ucmekaj ga kao psa i riješena stvar.
Samo ti trebaš biti takvi a to ovaj drugi kuži jer nije baš toliko glup.
Zato mene ovaj izbjegava u širokom luku i ne napada mene.
Opasan.
Zaobiđi.
2014-04-11
Svetac majmume propustija si odlicnu priliku da uživaš kako ti ta Turkinja gazi jadnike u poduzecu.
Glupane.
Moga si se smijat od srca svemu tome ha ha ha ha
Glupane.
2014-04-11
bogomdani wrote:..zene treba ebat..
Ajde molim te koliko vremena traje seks? Šta ćeš raditi u ostalih 23h?
Guest- Guest
Ebi se Longi..da nije toliko vec Turaca u pogonima doli,pa hajde..no doslovno su preuzeli i nivoe predradnika,kapoa,i sitnih poslovodja..RayMabus wrote:Svetac majmume propustija si odlicnu priliku da uživaš kako ti ta Turkinja gazi jadnike u poduzecu.
Glupane.
uza to,vec jednu umotanu sam upoznao,udala se za Svabu,nekog inzenjera,kojeg mota oko prsta,ali i preko njega ubacuje svoju rodbinu,susjede,kurce-palce...a jok Longi,to treba cistiti..
Guest- Guest
hmmmmm...zaebavat se...sto drugo...godisnji je..Usne Stjepana Gnječa wrote:bogomdani wrote:..zene treba ebat..
Ajde molim te koliko vremena traje seks? Šta ćeš raditi u ostalih 23h?
Guest- Guest
Pa nek Švabe to ciste. Šta tebe uopce boli kuraz za to ako njih nije ?!?!?!?bogomdani wrote:Ebi se Longi..da nije toliko vec Turaca u pogonima doli,pa hajde..no doslovno su preuzeli i nivoe predradnika,kapoa,i sitnih poslovodja..RayMabus wrote:Svetac majmume propustija si odlicnu priliku da uživaš kako ti ta Turkinja gazi jadnike u poduzecu.
Glupane.
uza to,vec jednu umotanu sam upoznao,udala se za Svabu,nekog inzenjera,kojeg mota oko prsta,ali i preko njega ubacuje svoju rodbinu,susjede,kurce-palce...a jok Longi,to treba cistiti..
Pa jes ti bolestan u glavi ono koji je tebi kuaz ?!?!?!?
2014-04-11
Longi,ta je pocela da se ponasa nametljivo,bahato arogantno,kao da caruje..neke stvari su joj oprostene,no vise nije islo,jer je ona mislila da je zacarovala..osim toga,necu gori da bude netko u ekipi od Khozoepa,pa niti Khozoepki...cistim ja to polako..doli oni nek dirindžaju,kako im i treba...RayMabus wrote:Pa nek Švabe to ciste. Šta tebe uopce boli kuraz za to ako njih nije ?!?!?!?bogomdani wrote:Ebi se Longi..da nije toliko vec Turaca u pogonima doli,pa hajde..no doslovno su preuzeli i nivoe predradnika,kapoa,i sitnih poslovodja..RayMabus wrote:Svetac majmume propustija si odlicnu priliku da uživaš kako ti ta Turkinja gazi jadnike u poduzecu.
Glupane.
Pa jes ti bolestan u glavi ono koji je tebi kuaz ?!?!?!?
bila je i ona doli,pa su je njeni turci guzlacili,jedan sihtlajter pogotovo,pa je knjacila i molila da je maknemo negdje..pomogli smo joj,a ona se đubretara islamska pocela ponasati na taj nacin...neka je opet njenima pa nek je guzlace i nabijaju joj pitone medj one malecke usne..
Guest- Guest
Mene bi boli kuraz. Ja bi joj reka nešto u cetri oka i onda bi me zaobilazila u širokom luku a ove druge gazi koliko oceš.
Znaš kako je završilo s ovim likom šta sam ti prica ?
Potuka se sa jednim kojem je puka film pa ih obojicu premijestilo na druga mjesta daleko od moga.
AJ BOG.
Potuka se sa jednim kojem je puka film pa ih obojicu premijestilo na druga mjesta daleko od moga.
AJ BOG.
2014-04-11
I opet ja s tim likom uopce nisam u lošim odnosima dapaće boli me kuaz jer meni nije smetao.....smetao je njima.RayMabus wrote:Mene bi boli kuraz. Ja bi joj reka nešto u cetri oka i onda bi me zaobilazila u širokom luku a ove druge gazi koliko oceš.
AJ BOG.
Mene boli kuraz i boli me i danas.
Hebe me se.
2014-04-11
U kurzu ste ....ako je osoba dobar radnik a zla ( tako je vi percepirate ) to je vaš problem jer joj puštate da vas maltetira.
To je cijla filozofija.
Lijepo razgovor u četri oka : ostat ceš bez glave.
Nakon toga on tebe ne napada nego ostale i ti uživaš u tome jer ovi jadnici su na aparatima.
Pa tko vas hebe coice.
To je cijla filozofija.
Lijepo razgovor u četri oka : ostat ceš bez glave.
Nakon toga on tebe ne napada nego ostale i ti uživaš u tome jer ovi jadnici su na aparatima.
Pa tko vas hebe coice.
2014-04-11
Takva osoba ( dobar radnik a maltretira jadnike ) dođe negdje i onda jadnici pocmu kukat : ajme maltretira me.
Pa boli me kuraz.
Odhebi.
Pa boli me kuraz.
Odhebi.
2014-04-11
dobro, Longi,kod vas su Pičkići kojima mos zaprijetiti..
U svabiji to tako ne ide sa Turcima..makar u 4 oka..
kasnije te sacekaju 4 noža....
ak je neces odmah mrknuti,ona ce preko nekog tebe...
U svabiji to tako ne ide sa Turcima..makar u 4 oka..
kasnije te sacekaju 4 noža....
ak je neces odmah mrknuti,ona ce preko nekog tebe...
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» JUNAKINJA PROSVJEDA:Pogledajte poruke ove hrabre žene
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
Page 9 of 14