ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 6 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by Regoč 15/8/2016, 00:04

RayMabus wrote:Nemoš ti nas uspoređivat. DOđem doma stari leži šta je pa sam ...rana na nozi da nije ništa ajmo u doktora necu a ja oceš jer lito je stariji si necu da priko noci se to zakomplicira i da ti se gangrena napravi ....ukrca ga i cili dan po bolnicama , prekjucer pa jucer opet na previjanje sutra opet ...ne može maknit kupujem spizu kuvam ....sve radim.

Kuraz ce ti Švabo tamo tj ono imaš para unajmi neku da te cuva i odhebi.

To ti je zapadna evropa.
Frakci, nikoga ja ne isključujem, uviek sam za inkluziju.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 6 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by frakcija 15/8/2016, 00:05

RayMabus wrote:Nemoš ti nas uspoređivat. Dođem doma stari leži šta je pa sam ...rana na nozi da nije ništa ajmo u doktora necu a ja oceš jer lito je stariji si necu da priko noci se to zakomplicira i da ti se gangrena napravi ....ukrca ga i cili dan po bolnicama , prekjucer pa jucer opet na previjanje sutra opet ...ne može maknit kupujem spizu kuvam ....sve radim.

To ti je zapadna evropa.
moraš ti dotrat nevistu i drčinju..ko će na te pogledat? nećaci?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:10

Zapadna Evropa nije Hrvatska il Balkan. Ovdje je drukcije društvo i odnosi. 

Em mali narod , em svak svakoga zna , em drukcije posloženo.

To šta neki od nas imaju roditelje koji nisu zaslužili da ih covik više pogleda u životu kao ja mater zbog svog ponašanja i guranja svugdje i uzimanja cetri kantuna kuce to je problem tih pojedinaca koji to rade pa poslije izlete iz te iste kuce razbijene glave i više u nju ne ulaze.

I opet nije izletila na ulicu kad ima stanova okolo a ja to znam pa sam je tamo i potra.

Samo šta ona debil pa nije shvatila da kad je jednom moje powjerenje izigrala da tu wiše nema powratka.

I to baš znači samo to tj da nije debil nebi bilo ničega nego mirni razlaz al pošto je debil onda je dobila batine tako da to stawimo točku na i jel je il nije tj jesam li ja s tobom raskristija ili nisma po pitanju zajedničkih kreiranja ičega.

Odhebiiiiiiii
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:11

frakcija wrote:
RayMabus wrote:Nemoš ti nas uspoređivat. Dođem doma stari leži šta je pa sam ...rana na nozi da nije ništa ajmo u doktora necu a ja oceš jer lito je stariji si necu da priko noci se to zakomplicira i da ti se gangrena napravi ....ukrca ga i cili dan po bolnicama , prekjucer pa jucer opet na previjanje sutra opet ...ne može maknit kupujem spizu kuvam ....sve radim.

To ti je zapadna evropa.
Ne ulijewaju mi baš nešto owe današnje ženske powjerenje. Ne wjerujem im. Čekam pad emaničipačije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:17

frakcija wrote:
Moja prawa nisu zašticena u emanicipaciji. Ona može swe ja nesmim ništa. Nesim je cak ni izbacit na uliču ako je seronja pa čak i ako joj oču platit tu alimentačiju da je negledam ( JA SAM TAKWI PLATIT ČU TI SAMO SE GUBI DA TE MOJE OČI WIŠE NE WIDE KAD ME JEDNOM ZAHEBEŠ ).

Uglawnom zakoni su maltretiranje mene i mog digniteta. Ne pristajem na to. Radije samac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:21

Prvo nek padne emanicpaciji i ti zakoni di mene društvo maltretira ( matrijahalna imperija ) pa cemo onda vidit te vode žena brak veza djeca i to.

Jbga ovo sad je baš ono prenisko i maltretiranje mene kao ljudskog bica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:24

Ne pristajem na ucjenje i to je sve. Snaci cu se ja. Mogu ja biti i samac. NIje to meni problem ako je druga solucija puno gora a jeste.

Ta druga solucija je ženka u kuci koja ima sva prava i hebe me u mozak a zašto ?

Pa ono snaci cu se. Inteligentan sam.

Last edited by RayMabus on 15/8/2016, 00:25; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:25

RayMabus wrote:
frakcija wrote:
Moja prawa nisu zašticena u emanicipaciji. Ona može swe ja nesmim ništa. Nesim je cak ni izbacit na uliču ako je seronja pa čak i ako joj oču platit tu alimentačiju da je negledam ( JA SAM TAKWI PLATIT ČU TI SAMO SE GUBI DA TE MOJE OČI WIŠE NE WIDE KAD ME JEDNOM ZAHEBEŠ ).

Uglawnom zakoni su maltretiranje mene i mog digniteta. Ne pristajem na to. Radije samac.
to tvoje selo longisland je pre moderno mensečini.. u nas još ni razvod nije doša.. i nerotkinja je koja ne štanca sinove.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:28

RayMabus wrote:Zapadna Evropa nije Hrvatska il Balkan. Ovdje je drukcije društvo i odnosi. 

Em mali narod , em svak svakoga zna , em drukcije posloženo.

To šta neki od nas imaju roditelje koji nisu zaslužili da ih covik više pogleda u životu kao ja mater zbog svog ponašanja i guranja svugdje i uzimanja cetri kantuna kuce to je problem tih pojedinaca koji to rade pa poslije izlete iz te iste kuce razbijene glave i više u nju ne ulaze.

I opet nije izletila na ulicu kad ima stanova okolo a ja to znam pa sam je tamo i potra.

Samo šta ona debil pa nije shvatila da kad je jednom moje powjerenje izigrala da tu wiše nema powratka.

I to baš znači samo to tj da nije debil nebi bilo ničega nego mirni razlaz al pošto je debil onda je dobila batine tako da to stawimo točku na i jel je il nije tj jesam li ja s tobom raskristija ili nisma po pitanju zajedničkih kreiranja ičega.

Odhebiiiiiiii
a kako si se ti tu upača.. kako ćaća ko živuća glava kuće nije urgira?
pomirit ćeš se s materon, ja ću je nać.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:28

Nije selo moderno ili zaostalo nego ja ne opraštam izigravanje mog povjerenja.

Za mnoge od vas prekid braka je strava a za mene jedina moguca solucija kad netko izigra moje povjerenje.

U prevodu : NE ISPLATI MI SE ŽENIT OVO DANAS.

Takve mogu samo dobit plesku i izletit na glavacke iz kuce bez da ikad u nju više i uđe a policija i sud ne igra jer cu zapalit i nju i sudnicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:30

frakcija wrote:
Ne moraš je nalazit. Živi tri kilometra od mene.

Nemamo se šta pomirit pa uopce se i ne svađamo.

Nemamo kontakta uopce jer je ja ne mogu na oci vidit i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:31

RayMabus wrote:
frakcija wrote:
Ne moraš je nalazit. Živi tri kilometra od mene.

Nemamo se šta pomirit pa uopce se i ne svađamo.

Nemamo kontakta uopce jer je ja ne mogu na oci vidit i to je sve.
to se skupljalo, skupljalo, ne rješavalo, pa kulminiralo? ili incidentni preokret?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:32

Nemaš šta tu pomirit. MI se svađamo jedino kad živimo na istom prostoru. Cak i par puta kad su bila neka rodbinska druženja najnormalnije smo sjedili jedno pored drugoga. Cak je pricala i viceve i ja sam se nasmija jer je bija dobar vic.

Ne svađamo se uopce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:34

Nema svađa nit sukoba otkako sam je izbacija iz kuce. Mir i tišina. Milina jedna.

Cak i kad se moramo nac opet ja ne skacem ništa jer me boli kuraz.

Nemamo ništa zajednicko i necemo imat ....jednom si me zaribala i to ti je to.

Živi sad svoj život a od moga odhebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:35

RayMabus wrote:Nemaš šta tu pomirit. MI se svađamo jedino kad živimo na istom prostoru. Cak i par puta kad su bila neka rodbinska druženja najnormalnije smo sjedili jedno pored drugoga. Cak je pricala i viceve i ja sam se nasmija jer je bija dobar vic.

Ne svađamo se uopce.
ne kontam ništa..moram ja to sve vidit.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:36

RayMabus wrote:Nema svađa nit sukoba otkako sam je izbacija iz kuce. Mir i tišina. Milina jedna.

dišje ti izbacit iz ćaćine kuće? onu koja te dojila, gujicu i nos trala? šta ćaća?..kako će tvoj sin sutra?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:39

frakcija wrote:
RayMabus wrote:Nemaš šta tu pomirit. MI se svađamo jedino kad živimo na istom prostoru. Cak i par puta kad su bila neka rodbinska druženja najnormalnije smo sjedili jedno pored drugoga. Cak je pricala i viceve i ja sam se nasmija jer je bija dobar vic.

Ne svađamo se uopce.
Šta imaš skontat ? Ja imam psihologiju u malome prstu. Proanalizira dešavanja , skužija di je problem i krenija u akciju.

Rezultat : ima svoj stan , ovamo nesmi , živi svoj život , pomaži sestri oko necaka a ovdje nemaš šta radit.

Živim s ocem i to je to , posli prepisujem nekretnine na sebe i tek onda ce me zanimat ženidba i to opet s puno opreza.

Jednostavno sam je izbacija sa svog terena.

Takvi ljudi koji oce cetri kantuna kuce tj meni uzimaju moje nisu podržavatelji mog opstanka nego njegovi kocnicari.

Ja sam sad puno normalniji nego prije dok mi je ona trubila navrh glave nakon svega šta je krivo napravila i zaribala na svoju ruku jer je mislila da sve zna.

Znaš ona prica : majke su najpametniej  sve one znaju .......a kad ono eto jbga racun bez krcmara plus ga zahebala jer misli da je najpametnija pa ono njena riješenja su jedina super.

Ma oldicno : AJ PIČI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:40

frakcija wrote:
RayMabus wrote:Nema svađa nit sukoba otkako sam je izbacija iz kuce. Mir i tišina. Milina jedna.

dišje ti izbacit iz ćaćine kuće? onu koja te dojila, gujicu i nos trala? šta ćaća?..kako će tvoj sin sutra?
Pa nemam sina. U tome i je problem. Jel znaš zašto je izletila ? Zato šta je svojim pametovanjem meni shebala moju putanju da ja kreiram obitelj tj misleci da je najpametnija i da ona sve zna napravila nešto šta je mene u biti baš daleko udaljilo da ja osnujem obitelj.

Ubiti žena je ubila svoje unuke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:41

RayMabus wrote:
frakcija wrote:

Ne svađamo se uopce.
Šta imaš skontat ? Ja imam psihologiju u malome prstu. Proanalizira dešavanja , skužija di je problem i krenija u akciju.

Rezultat : ima svoj stan , ovamo nesmi , živi svoj život , pomaži sestri oko necaka a ovdje nemaš šta radit.

Živim s ocem i to je to , posli prepisujem nekretnine na sebe i tek onda ce me zanimat ženidba i to opet s puno opreza.

Jednostavno sam je izbacija sa svog terena.

Takvi ljudi koji oce cetri kantuna kuce tj meni uzimaju moje nisu podržavatelji mog opstanka nego njegovi kocnicari.

Ja sam sad puno normalniji nego prije dok mi je ona trubila navrh glave nakon svega šta je krivo napravila i zaribala na svoju ruku jer je mislila da sve zna.

Znaš ona prica : majke su najpametniej  sve one znaju .......a kad ono eto jbga racun bez krcmara plus ga zahebala jer misli da je najpametnija pa ono njena riješenja su jedina super.

Ma oldicno : AJ PIČI.
a moj muž nije nikako moga podnit ni svoga ćaću ni mater..imala sam šaržer psihoterapija dok nije okrenija na zajebanciju i kolko tolko posta humaniji prema njima.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/8/2016, 00:42

Frakcija moja mater je ubila svoje unuke od mene.

Kužiš ?

Jel ti sad jasno ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 15/8/2016, 00:42

RayMabus wrote:Frakcija moja mater je ubila svoje unuke od mene.

Kužiš ?

Jel ti sad jasno ?
u šta se upačala?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics