ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 8 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 1:12

Tko jednom izigra moje povjerenje ja sam taj koji je 100% kriv i to se više nece ponovit.

To vam je to.

Ako sam ja banka i posudim vam nešto dakle povjerenje vratit ceš i ti to nevratiš nego me zaribaš : nisi ti kriv nego ja i ja tu odgovornost preuzimam al ti LETIŠ.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne' - Page 8 Empty Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 1:14

Život ide dalje.

Oni koji me zahebu nisu dio mog života i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 1:23

Otac me nikad nije zahebao. Ova je i to gadno. 

Nije problem šta te netko zahebe jer mu vjeruješ na rijec nego je problem šta si ti taj koji je 100% kriv.

Jednom kad se to desi ja ponavljanje te situacije više ne želim.

Zato takvi ljudi kad oce obnovit nekakvi odnos s menom i ne odustaju dobiju šakama i nogama po tijelu.

Ne želim opet biti kriv.

Radije cu te udaljit od sebe pa i silom da se svaki kontakt i mogucnost da opet budem kriv ponovi.

Manje me boli svijesna krivnja ( fizicko nasilje ) nego ova koju nisam sam prouzrocio svjesno a kriv sam 100%
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija Mon 15 Aug - 1:27

RayMabus wrote:Otac me nikad nije zahebao. Ova je i to gadno. 

Nije problem šta te netko zahebe jer mu vjeruješ na rijec nego je problem šta si ti taj koji je 100% kriv.

Jednom kad se to desi ja ponavljanje te situacije više ne želim.

Zato takvi ljudi kad oce obnovit nekakvi odnos s menom i ne odustaju dobiju šakama i nogama po tijelu.

Ne želim opet biti kriv.

Radije cu te udaljit od sebe pa i silom da se svaki kontakt i mogucnost da opet budem kriv ponovi.

Manje me boli svijesna krivnja ( fizicko nasilje ) nego ova koju nisam sam prouzrocio svjesno a kriv sam 100%
a ne znam.. ja svoju dicu ne uspijem zajebat.uvik dobiju šta oće...krvopije su žešće..na grobu će mi tancat..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 1:31

Frakcija nisi ti jedina koja pokušava to šta pokušava tj pomiri se s materom i te price.

Ja se nemam šta s njome pomirit niti joj opraštat.

Sam sam kriv.

Sad bi eto netko rekao pa super onda nema problema ....e pa ima : to se više nece desit.

Ona nece više bit u mogunosti da raspolaže lovom koja je moja.

Zato je izletila iz kuce , zato nema pravo na ovo šta je moje , na mene ,,,,al kad se nađemo na neutralnom terenu ono sjedimo najnormalnije jedno pored drugog i smijemo se.

Smijemo se barem ja jer da mi tu sjedimo al to je baš samo to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija Mon 15 Aug - 1:32

RayMabus wrote:Frakcija nisi ti jedina koja pokušava to šta pokušava tj pomiri se s materom i te price.

Sam sam kriv.

Sad bi eto netko rekao pa super onda nema problema ....e pa ima : to se više nece desit.

Zato je izletila iz kuce , zato nema pravo na ovo šta je moje , na mene ,,,,al kad se nađemo na neutralnom terenu ono sjedimo najnormalnije jedno pored drugog i smijemo se.

brzo će ti ona poć na kvasinu.. tiš jon minjat pelene i smijat se njenim nestašlucima kad ukrade reketu i čizmu i pođe hranit kokoše u merkator.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 8:41

frakcija wrote:
RayMabus wrote:Frakcija nisi ti jedina koja pokušava to šta pokušava tj pomiri se s materom i te price.

Sam sam kriv.

brzo će ti ona poć na kvasinu.. tiš jon minjat pelene i smijat se njenim nestašlucima kad  ukrade reketu i čizmu i pođe hranit kokoše u merkator.
Necu ja nego sestra ce. Živi blizu sestre. Nemam ja s njom ništa. Ona nije dio moje obitelji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:03

A to šta govoriš to ja vec danas radim al onome tko je to zaslužija a ne tko nije ; sad kad popijem kavu vodim staroga do doktora da mu previje ozlijedu.

Ja se brinem za onoga tko mi je bio roditelj a ne za onoga tko je sebe i svoje planove stvavija u prvi plan a mene i moje ono zadnja rupa na svirali ponašanje.

Tko je ok prema meni ja sam ok prema njemu a tko je bija ne ok prema meni ja mu to vracam istom mjerom.

Ja nisam kršcanin nego scientolog.

U nas nema tih kršcanskih gluposti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:11

U scientologiji postoji nešto šta se zove : kazna i za dobre ljude jer u biti moja mater nije zla osoba nego dobra al to kod scientologije nije bitno nego ono ili radiš ispravno ili ne jer ja ako stavim zlu osobu na komandno mjesto a ona izvršava moje naredbe koje vode do cilja onda je ona iako je zla ipak dobra a ova dobra koja ne izvršava nego radi po svome pa ushere je zla jer je ushrala.

Jednostavno da ne može biti jednostavnije.

NIje bitno jesi dobar ili zao nego jel radiš kako treba jer ako si dobar pa radiš kako ne treba a to znaci ushrat ceš motku slijedi ti kazna a ti moš sebi govorit da si dobar al doviđenja.

Dobro i zlo nisu faktori odlucivanja nego jel radiš kako treba ili ne.

Dobro i zlo su relativni pojmovi.

I ona ženska koju sam tija ženit je bila dobra al je radila pogrešno.

Kazna : odheb.

Ljude se selektira po : ispravno ne ispravno a ne jesu li dobri ili zli.

Last edited by RayMabus on Mon 15 Aug - 9:12; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:12

zene treba ebat..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:15

Dobri su oni koji rade ispravno a zli su oni koji rade neispravno.

To je cijela filozofija scientologije.

Scientologija nepriznaje pojmove dobra i zla nego samo ispravno neispravno tj šta vodi opstanku a šta ne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:17

Opstanak je jedina i iskljuciva svrha živog bica .....dakle ako cu ja sada nekome podmecat klipove pod noge pa makar mi namjera bila dobra iz moje tocke gledišta a u suštini radim pogrešno i onda to zakoci opstanak te druge osobe onda sam ja zlo iz stajališta te osobe.

Jednostavno.

Tako jednostavno da je bitno ocima nevidljivo ......ocito.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:18

eto Longi,ti susjedu blagosiljas Kravicu...poduci ostale Hrvate tome.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:22

bogomdani wrote:eto Longi,ti susjedu blagosiljas Kravicu...poduci ostale Hrvate tome.. king
Nema se tu šta poducavat. Previše je jednostavno da bi se imalo šta obucavat. Evo ti primjer : ti si privatnik koji ima svoju firmu i imaš dva radnika a jedna je dobar ko kruh al je traljav i sve radi pogrešno iako mu je namjera dobra a drugi je kao osoba zlocest ka pas al kad radi radi ispravno.

Cuj ovog dobrog ceš trpit neko vrijeme jer ono misliš ajde valjda ce se popravit al ono ništa se nije desilo nego ovaj i dalje ono misli da je on dobar i u pravu i traljavo radi.

Reci mi iskreno koji radnik je za tebe ovdje ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:25

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:eto Longi,ti susjedu blagosiljas Kravicu...poduci ostale Hrvate tome.. king
Nema se tu šta poducavat. Previše je jednostavno da bi se imalo šta obucavat. Evo ti primjer : ti si privatnik koji ima svoju firmu i imaš dva radnika a jedna je dobar ko kruh al je traljav i sve radi pogrešno iako mu je namjera dobra a drugi je kao osoba zlocest ka pas al kad radi radi ispravno.

Cuj ovog dobrog ceš trpit neko vrijeme jer ono misliš ajde valjda ce se popravit al ono ništa se nije desilo nego ovaj i dalje ono misli da je on dobar i u pravu i traljavo radi.

Reci mi iskreno koji radnik je za tebe ovdje ok.
radnik ili covjek?..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:26

Radnik svetac radnik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:29

vis,nedavno sam bas pisao o jednoj mladoj turkinji,koja je bila odlican radnik,ali se kacila sa svima,koji joj nisu isli niz dlaku,a finale je dosao,kad sam opisao jednu demonstracijiu islamista i to audio i vizualno popratio svojom kreativnocsu....
pogledala me kao da bi mi vrat presjekla,naglo se digla i izletila iz menze,skoro razvalivsi vrata...otisao sam za njom,mirno joj rekao da tako lupa vratima kod svoje kutje,ne mami i tati,jer je otisla od njih,proglasivsi ih ludima,kao i bratiju..nakon toga sam otisao u ured,nazvao 2 broja,a cura iduci tjedan vise nije radila...
ovo bi valjda trebao biti odgovor..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:34

bogomdani wrote:vis,nedavno sam bas pisao o jednoj mladoj turkinji,koja je bila odlican radnik,ali se kacila sa svima,koji joj nisu isli niz dlaku,a finale je dosao,kad sam opisao jednu demonstracijiu islamista i to audio i vizualno popratio svojom kreativnocsu....
pogledala me kao da bi mi vrat presjekla,naglo se digla i izletila iz menze,skoro razvalivsi vrata...otisao sam za njom,mirno joj rekao da tako lupa vratima kod svoje kutje,ne mami i tati,jer je otisla od njih,proglasivsi ih ludima,kao i bratiju..nakon toga sam otisao u ured,nazvao 2 broja,a cura iduci tjedan vise nije radila...
Odgovorit cu ti na ovo podebljano : koja je bila odlican radnik,ali se kacila sa svima,koji joj nisu isli niz dlaku

To nije dobar radnik jer posao nisu samo strojevi nego i ljudi sa kojima radiš.

Osoba je zla al kad radi radi ispravno a druga je dobra al radi ne ispravno.

Koga preferiraš?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:37

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:vis,nedavno sam bas pisao o jednoj mladoj turkinji,koja je bila odlican radnik,ali se kacila sa svima,koji joj nisu isli niz dlaku,a finale je dosao,kad sam opisao jednu demonstracijiu islamista i to audio i vizualno popratio svojom kreativnocsu....
Odgovorit cu ti na ovo podebljano : koja je bila odlican radnik,ali se kacila sa svima,koji joj nisu isli niz dlaku

To nije dobar radnik jer posao nisu samo strojevi nego i ljudi sa kojima radiš.

Osoba je zla al kad radi radi ispravno a druga je dobra al radi ne ispravno.

Koga preferiraš?
Pa posto sam dao otkaz ovoj Zlici,ocigledno je da cu podrzati dobru osobu,iako nedostatne prakse..prije ili poslije ce nauciti,a timski rad je u ovoj vrsti biznisa nuzan..
Usput,ova je imala neko meljavo dupence,mlohavo,kao pica tijesto...ne valja nikako.. Suspect No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 15 Aug - 9:39

Loše rezoniraš.

Ja bi tebi dao otkaz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 15 Aug - 9:40

RayMabus wrote:Loše rezoniraš.

Ja bi tebi dao otkaz.
dobro.,..na startu sam i ja bio dobrica i neuk u prakticnom djelu posla..i eto,vec njia 5-6 sam ispratio..lose rezoniras Longi.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics