HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: HNS: 'Poruke Glasa Koncila za žene su degradirajuće i sramotne'
u šta se upačala?RayMabus wrote:Frakcija moja mater je ubila svoje unuke od mene.
Kužiš ?
Jel ti sad jasno ?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Uzela mi je 20 tisuca eura koje sam mislio upotrijebit da sebe psihicki poboljšam na tom polju.
Zahebala me nekim obecanjima i ja potpisao a poslije rekla a nije tako nego je to ona lova tj tvoj dio love i kao šta cemo sad kad sam ja to tak osve nariktala da kupimo ono šta ja ocu i mislim da tebi treba da bi ti našao žensku ?
A ništa.
Jbga sad ....20 tisuca eura neš tako lako nac na stablu ( ja radim za cetri tisuce kuna ).
NIšta sad.
Zahebala me nekim obecanjima i ja potpisao a poslije rekla a nije tako nego je to ona lova tj tvoj dio love i kao šta cemo sad kad sam ja to tak osve nariktala da kupimo ono šta ja ocu i mislim da tebi treba da bi ti našao žensku ?
A ništa.
Jbga sad ....20 tisuca eura neš tako lako nac na stablu ( ja radim za cetri tisuce kuna ).
NIšta sad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u sve, matere se u sve pacajufrakcija wrote:u šta se upačala?RayMabus wrote:Frakcija moja mater je ubila svoje unuke od mene.
Kužiš ?
Jel ti sad jasno ?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sad ništa. Te mentalne blokade nisma makao.
Sad neka stoje.Sad ih i onako necu maknit ni da imam te pare.
Idemo dalje.
Hvala mama.
Idemo dalje.
Hvala mama.
2014-04-11
Ostao lijepo zakocen na tom polju plus ova mi dodala novi problem ( majka iznevjerila a preko majke muški gledaju ženski svijet ).
Ono rezultat još gori : mentalne blokade nisu maknute plus ova napravila ovo tj majka izigrala sinovo povjerenje ( izvukla moj potpis na prevaru jer misli da radi nešto pametno ) i ono totalni lom.
Ne da nema ženske nego poludija.
Ono rezultat još gori : mentalne blokade nisu maknute plus ova napravila ovo tj majka izigrala sinovo povjerenje ( izvukla moj potpis na prevaru jer misli da radi nešto pametno ) i ono totalni lom.
2014-04-11
ma kake pare, ebala vas kikaška raca.. napališ se , zaprećaš, ženiš..posli se triznite i odgonetate šta vas je strefilo.RayMabus wrote:Sad ništa. Te mentalne blokade nisma makao.
Idemo dalje.
Hvala mama.
2016-03-09
eto moj muž kaže da sam ja sve suprotno od njegove matere.RayMabus wrote:Ostao lijepo zakocen na tom polju plus ova mi dodala novi problem ( majka iznevjerila a preko majke muški gledaju ženski svijet ).
2016-03-09
frakcija wrote:eto moj muž kaže da sam ja sve suprotno od njegove matere.RayMabus wrote:Ostao lijepo zakocen na tom polju plus ova mi dodala novi problem ( majka iznevjerila a preko majke muški gledaju ženski svijet ).
Očito je da si još nije mater upozna.
Guest- Guest
Mali mentalni problemi se mogu zakomplicirat i pretvorit u velike. To se meni desilo nakon te njene rošade. Umjesto na bolje krenilo na gore. Prije sam ja ima ženskih a posli toga niti jednu. Baš me ukopalo.
Sad su tu i godine , zdravlje , nemam ni volje za to više ....a jbga.
Baka pobila svoje unuke jer misli da ako sinu kupi materije da ce se unuci pojavit.
Moja mater je ubojica moje djece.
Baka pobila svoje unuke jer misli da ako sinu kupi materije da ce se unuci pojavit.
2014-04-11
a ti si se ćutija moćan i muževan zbog tije para..eba mu pas mater kad ti neću dat ovo šta san ušparala podkradajuć muža, pa se rekuperaj.RayMabus wrote:Mali mentalni problemi se mogu zakomplicirat i pretvorit u velike. To se meni desilo nakon te njene rođšade. Umjesto na bolje krenilo na gore. Prije sam ja ima ženskih a posli toga niti jednu. Baš me ukopalo.
2016-03-09
biti - raditi - imati
ZNaš kad imaš roditelja koji je ateista tj samo materijlna ravan pa ono bit no je da imaš pa ce se neka pojaviti.
OK ja imam al sam sheban.
Žene ?
NIKS.
BLOKADA.
ZNaš kad imaš roditelja koji je ateista tj samo materijlna ravan pa ono bit no je da imaš pa ce se neka pojaviti.
OK ja imam al sam sheban.
Žene ?
NIKS.
BLOKADA.
2014-04-11
A ne tribaš sad. To je tribalo onda kad se moglo ( kasne dvadesete ) a ne sad desetljece posli.frakcija wrote:a ti si se ćutija moćan i muževan zbog tije para..eba mu pas mater kad ti neću dat ovo šta san ušparala podkradajuć muža, pa se rekuperaj.RayMabus wrote:Mali mentalni problemi se mogu zakomplicirat i pretvorit u velike. To se meni desilo nakon te njene rođšade. Umjesto na bolje krenilo na gore. Prije sam ja ima ženskih a posli toga niti jednu. Baš me ukopalo.
2014-04-11
A jbga ....prevela me žedna preko vode a ja naivan msilio da se rijec drži pa potpisao.
Ne krivim ja nju nego sebe šta sam joj vjerovao.
Ona je samo radila ono šta je mislial da je najpametnije iz svoje tocke gledišta.
Ja sam kriv jer sam joj vjerovao.
To se više nece ponovit.
Zato sam je i izbacija.
Ona je samo radila ono šta je mislial da je najpametnije iz svoje tocke gledišta.
To se više nece ponovit.
Zato sam je i izbacija.
2014-04-11
Ja sam kriv. Vjerovao sam joj na riječ. Krivnja je samo moja.
2014-04-11
ja san svoga vidila kako je naložija vatru od borovine i sebi lipo pijan pali ruke..nekako izaziva sažaljenje..njega je vriđalo moje sažaljenje pa me je sexualno napa onda smo se vinčali. kinkyRayMabus wrote:A ne tribaš sad. To je tribalo onda kad se moglo ( kasne dvadesete ) a ne sad desetljece posli.frakcija wrote:a ti si se ćutija moćan i muževan zbog tije para..eba mu pas mater kad ti neću dat ovo šta san ušparala podkradajuć muža, pa se rekuperaj.RayMabus wrote:Mali mentalni problemi se mogu zakomplicirat i pretvorit u velike. To se meni desilo nakon te njene rođšade. Umjesto na bolje krenilo na gore. Prije sam ja ima ženskih a posli toga niti jednu. Baš me ukopalo.
2016-03-09
oš reč da te je svjesno izmanipulirala, kontajuć te za nejaka?RayMabus wrote:A jbga ....prevela me žedna preko vode a ja naivan msilio da se rijec drži pa potpisao.
To se više nece ponovit.
Zato sam je i izbacija.
2016-03-09
Frakcija ja da se i oženim tj naprvim dite moja mater tu nece prismirdit.
Vidiš da ti priznajem da nije ona ništa kriva nego ja i da je krivnja samo moja jer sam joj vjerovao.
Ja sam kriv.
To se više nece ponovit.
Vidiš da ti priznajem da nije ona ništa kriva nego ja i da je krivnja samo moja jer sam joj vjerovao.
Ja sam kriv.
To se više nece ponovit.
2014-04-11
Tocno.frakcija wrote:oš reč da te je svjesno izmanipulirala, kontajuć te za nejaka?RayMabus wrote:A jbga ....prevela me žedna preko vode a ja naivan msilio da se rijec drži pa potpisao.
To se više nece ponovit.
Zato sam je i izbacija.
Cetri kantuna kuce uzela.
2014-04-11
a istina je da je gadan osjećaj kad nadrasteš povjerenje i kad shvatiš da se prema ostatku svijeta moš odnosit jedino eventualno pokroviteljski..ono ko s dicon liže, posran se diže..al štae tue.RayMabus wrote:Frakcija ja da se i oženim tj naprvim dite moja mater tu nece prismirdit.
Ja sam kriv.
To se više nece ponovit.
al tim činom postaješ ko mater..svi ostali su nejaki.
2016-03-09
2014-04-11
Tko jednom izigra moje povjerenje ja sam taj koji je 100% kriv i to se više nece ponovit.
To vam je to.
Ako sam ja banka i posudim vam nešto dakle povjerenje vratit ceš i ti to nevratiš nego me zaribaš : nisi ti kriv nego ja i ja tu odgovornost preuzimam al ti LETIŠ.
To vam je to.
Ako sam ja banka i posudim vam nešto dakle povjerenje vratit ceš i ti to nevratiš nego me zaribaš : nisi ti kriv nego ja i ja tu odgovornost preuzimam al ti LETIŠ.
2014-04-11
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» JUNAKINJA PROSVJEDA:Pogledajte poruke ove hrabre žene
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
» Dve žene bičevane u Maleziji jer su "pokušale da imaju lezbijski seks": Primile su po šest udaraca, a nisu ni glasa pustile
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» SRBIJA DANAS GLASA
Page 7 of 14