Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 23 of 29
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
a velečasni Raguž?mativka wrote:Divota! :) Dečki, ladite jaja...
on može širtiti takve stavove, za njega nemaš neku riječ
Guest- Guest
On je velečasni, ima mantiju a žene su praznovjerna bića, lako ih je potkupit čudom i magijom, ili barem naznakom iste...deda gulenist wrote:a velečasni Raguž?mativka wrote:Divota! :) Dečki, ladite jaja...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Čak ga i osobno poznajem :)deda gulenist wrote:a velečasni Raguž?mativka wrote:Divota! :) Dečki, ladite jaja...
Zbilja sam i ja ostala zatečena pročitanim...Ostala zatečenim....al, zbilja...
Smijem se onako, onako, ..ma ne smijem se..
Guest- Guest
mativka wrote:Čak ga i osobno poznajem :)deda gulenist wrote:a velečasni Raguž?mativka wrote:Divota! :) Dečki, ladite jaja...
Zbilja sam i ja ostala zatečena pročitanim...Ostala zatečenim....al, zbilja...
Smijem se onako, onako, ..ma ne smijem se..
sa biblijskog stajališta, zar nije u pravu, zar ne pišu te stvari u bibliji i nije li to nauk crkve, koji eto danas puk ne želi čuti jer ga je zahvatio duh modernizma, materijalizma i individualizma gdje svatko samog sebe smatra najvažnijim
Guest- Guest
Živimo u vremenu koje je ubilo ljubav. Nema se više tu što puno reći.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pakao ima više funkciju da njih odvoji od ostatka da se ne mogu inkarnirati i raditi zlo drugima. To mu je prva i osnovna funkcija. Druga mu je da oni tako izolirani odmaraju živce do beskonacno dok se nešto ne promijeni u njihovim tikvama ako se promjeni a ako ne to je i onako tamo , zatvoreno a kljuc tamnice negdje zagubljen do beskonacno u vremenu njihovome.
Može im se pomoci al nema potrebe , ima mjesta u Paklu koliko god treba dokle treba beskonacno mnogo ......ima zvono pa ako oce pomoc neka pozvone na njega.
To šta oni oce pomoc ne znaci da ce dobit dozvolu da se inkarniraju pa opet rade nešto loše itd itd itd.
Možda ce ti taj ponudit i inkarnaciju al obrnutu ulogu tj ono šta si ti nekome radio sad ceš ti osjetit na svojoj koži.
Ipak .....jednostavnije bi bilo da pocmeš misliti na druge a ne samo na sebe.
I taj šta ti dođe kad pozvoniš je drugi.
U tome je trik.
Ti ga tražiš da ti pomogne.
Nije ti u umu da bi ti njemu možda mogao pomoci.
Može im se pomoci al nema potrebe , ima mjesta u Paklu koliko god treba dokle treba beskonacno mnogo ......ima zvono pa ako oce pomoc neka pozvone na njega.
To šta oni oce pomoc ne znaci da ce dobit dozvolu da se inkarniraju pa opet rade nešto loše itd itd itd.
Možda ce ti taj ponudit i inkarnaciju al obrnutu ulogu tj ono šta si ti nekome radio sad ceš ti osjetit na svojoj koži.
Ipak .....jednostavnije bi bilo da pocmeš misliti na druge a ne samo na sebe.
I taj šta ti dođe kad pozvoniš je drugi.
U tome je trik.
Ti ga tražiš da ti pomogne.
Nije ti u umu da bi ti njemu možda mogao pomoci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Osoba konkretna je doista načitana, no to ne znači da svi mi ne čitamo ponekad gluposti, ili čitamo u skladu s raspoloženjem koje u konačnici nije realno. Svi želimo potvrdu svog mišljenja..i na razne načine pokušati ćemo doći do toga...deda gulenist wrote:
sa biblijskog stajališta, zar nije u pravu, zar ne pišu te stvari u bibliji i nije li to nauk crkve, koji eto danas puk ne želi čuti jer ga je zahvatio duh modernizma, materijalizma i individualizma gdje svatko samog sebe smatra najvažnijim
Guest- Guest
Mišljenja su kao šupci ....svatko ima jednoga.mativka wrote:Osoba konkretna je doista načitana, no to ne znači da svi mi ne čitamo ponekad gluposti, ili čitamo u skladu s raspoloženjem koje u konačnici nije realno. Svi želimo potvrdu svog mišljenja..i na razne načine pokušati ćemo doći do toga...deda gulenist wrote:
2014-04-11
Tako je! Upravo poput tebe :)RayMabus wrote:
Mišljenja su kao šupci ....svatko ima jednoga.
Guest- Guest
mativka wrote:Osoba konkretna je doista načitana, no to ne znači da svi mi ne čitamo ponekad gluposti, ili čitamo u skladu s raspoloženjem koje u konačnici nije realno. Svi želimo potvrdu svog mišljenja..i na razne načine pokušati ćemo doći do toga...deda gulenist wrote:
zašto bi istina bila glupost, sa stajalšta biblijske nauke sve što je on rekao je točno
nije lagao, nije izmišljao, ne govori svoje osobne stavove, tumači ono što je zapisano u bibliji, i što su izrekli već mnogi pismoznanci prije njega
koje su tvoje kompetencije da to proglasiš glupošću?
misliš da si ti sposobnija od njega za tumačenje isusovih i božjih riječi? ili ih samo želiš ignorirati, prilagoditi svojim osobnim željama
Last edited by deda gulenist on 14/8/2016, 01:24; edited 2 times in total
Guest- Guest
Život je nenapisana knjiga. Piše se u sadašnjosti. TI misliš , ja mislim , on misli , netko xy nešto misli.mativka wrote:Tako je! Upravo poput tebe :)RayMabus wrote:
Misli o cemu ?
Amo pričat o autima ?
Ti misliš ovo , ja ono , on ono , iksy misli ono .....
Sutra je novi dan.
Znaš šta je stvarno bitno u tim wezama ? Da kad nešto kažeš onda to i ispošutuj. Ili nemoj ništa ni obečawti.
U wezi se ljudi oslanjaju jedni na druge pa ako se ona druga strana ne može osloniti na tebe hebeš swe.
2014-04-11
Tumači pročitano. Zar smatraš da svi koji znaju slova znaju i čitati?deda gulenist wrote:
zašto bi istina bila glupost, sa stajalšta biblijske nauke sve što je on rekao je točno
nije lagao, nije izmišljao, ne govori svoje osobne stavove, tumači ono što je zapisano u bibliji, i što su izrekli već mnogi pismoznanci prije njega
koje su tvoje kompetencije da to proglasiš glupošću?
misliš da si ti sposobnija od njega za tumačenje isusovih i božjih riječi? ili ih samo želiš ignorirati, prilagoditi svojim osobnim željama
Nemam sposobnost upiti svu tugu svijeta, za to mi čak ni slovo nije potrebno.....
Guest- Guest
mativka wrote:Tako je! Upravo poput tebe :)RayMabus wrote:
otvori katekizam, tamo ti jasno piše da vjernik ne bi trebao sam osobno tumačiti sveto pismo, jer nema naobrazbu kojom bi mogao razumjeti božju misao u danom kontekstu
time zapravo čini grijeh jer krivo tumači, iskrivljuje nauk i poruku
kao što si npr. napravila sada kada si riječi vlč. Raguža proglasila glupošću
no moderni kršćanin je napuhan, on zna sve bolje od ikog, stručnjak je za sve
Guest- Guest
Smiri se, pročitaj prethodni post..deda gulenist wrote:
Guest- Guest
Laka vam noć. i prekrstite ste :) Cmok u čelo nakon toga :)
Guest- Guest
mativka wrote:Smiri se, pročitaj prethodni post..deda gulenist wrote:
mir i stobom
no činjenica je da bi danas vjernici htjeli živjeti modernim stilom života, odbaciti neke biblijske temelje a zadržati samo simbole
Guest- Guest
Ono da okolina kaze da su dobri vjernici,a u privatnosti da uzivaju hedonistički i ne odredjuju si granice ponasanja..deda gulenist wrote:mativka wrote:Smiri se, pročitaj prethodni post..deda gulenist wrote:
mir i stobom
no činjenica je da bi danas vjernici htjeli živjeti modernim stilom života, odbaciti neke biblijske temelje a zadržati samo simbole
Guest- Guest
To je točno kad su u pitanju ozbiljni filmovi... Kad su u pitanju komedije onda je to Tuđmanov pogreb. Što si tražio to si dobio... Trupino nedojebana!Eroo wrote:Znam ja...Titin pogreb.jastreb wrote:Znaš koja mi je najuzbudljivija scena iz Yu filmova?frakcija wrote:nije? tražila sam scenu iz lepote poroka, al je maknuta sa jubita.. i iz petrijinog venca..naišla na to..ajd.jastreb wrote:Pogrešno napisano. Ovo nije film Lepota poroka.frakcija wrote:https://www.youtube.com/watch?v=3PrNopvLin4
zene se po stoti puta Powampirile..
Guest- Guest
Bog stvori Adamu družicu jer se samili nad njegovom osamljenošću. Nije za njega stvorio nju, nego nju za njega. Ona u svojoj prirodi ima više neovisnosti i svojeglavosti možda..zato i jest čačkala po drvetu spoznaje usprkos zabranama? Znači oboje su stvoreni kao roba s greškom.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
Imam bolje životno iskustvo sa ženama nego s muškarcima...Znaju bit bolji i iskreniji prijatelji.
Imam bolje životno iskustvo sa ženama nego s muškarcima...Znaju bit bolji i iskreniji prijatelji.
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 23 of 29