Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 21 of 29
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Mislim da je to radi ove slike tj da je slika kodirana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne, to mi se već događalo na onoj temi o krizi muškosti. Ovo je već drugi put.RayMabus wrote:Mislim da je to radi ove slike tj da je slika kodirana.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meni se to isto dešavalo sada al samo gdje je slika bila citirana.melkior wrote:Ne, to mi se već događalo na onoj temi o krizi muškosti. Ovo je već drugi put.RayMabus wrote:Mislim da je to radi ove slike tj da je slika kodirana.
2014-04-11
govoris to iz aspekta izranđale Polovnjace i Ocvale Ruže??..naravno da je premlado,jerbo si ti prestara...Noor wrote:frakcija wrote:jel ti to nevista?bogomdani wrote:ej men..
prije snajka ....to je premlado za ovog bilmeza
Guest- Guest
2014-04-11
Meni se to događalo i dok nije bilo slike. Eh sadRayMabus wrote:Meni se to isto dešavalo sada al samo gdje je slika bila citirana.melkior wrote:Ne, to mi se već događalo na onoj temi o krizi muškosti. Ovo je već drugi put.RayMabus wrote:Mislim da je to radi ove slike tj da je slika kodirana.
2015-08-09
Melkior slika ti je kodirana. Nemoj nju citirat i koristit u postu i ne traži kod. Kodirana slika.
To ti je odgovor zašto ti traži to tada tj da potvrdiš kod tj tu dodatnu šemu a inace ti toga nema kad nema slike.
To ti je odgovor zašto ti traži to tada tj da potvrdiš kod tj tu dodatnu šemu a inace ti toga nema kad nema slike.
2014-04-11
Da, izgleda da je kodirana.RayMabus wrote:RayMabus wrote:
2015-08-09
666melkior wrote:Da, izgleda da je kodirana.RayMabus wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
Otkud si je izvuko...imaš izravnu vezu ha?RayMabus wrote:666
2015-08-09
S kime ? Sa pacijentima u Paklu ?melkior wrote:Otkud si je izvuko...imaš izravnu vezu ha?RayMabus wrote:666
Ha ha ha ha
Za tebe su oni samoubojice a za mene pacijenti. Za tebe je Pakao vjecni oganj , vatra a za mene samo prizemlje klinike za mentalne bolesti.
Had ....šta bi rekli stari Grci.
2014-04-11
Sado-mazo psihijatrija bez izlaza vanRayMabus wrote:S kime ? Sa pacijentima u Paklu ?melkior wrote:Otkud si je izvuko...imaš izravnu vezu ha?RayMabus wrote:666
Ha ha ha ha
Za tebe su oni samoubojice a za mene pacijenti. Za tebe je Pakao vjecni oganj , vatra a za mene samo prizemlje klinike za mentalne bolesti.
2015-08-09
U stvari Tartar. Had je podzemlje, a Tartar mučilište.RayMabus wrote:
2015-08-09
Pakao je uvijek onako..kao Diskoteka,vreo,pun pičaka mlađahnih i velike buke,mjuzike uglavnom
Guest- Guest
Da, ako voliš trans techno i visoki c u metal zvuku u kombinaciji s Munchovim Krikom...bogomdani wrote:Pakao je uvijek onako..kao Diskoteka,vreo,pun pičaka mlađahnih i velike buke,mjuzike uglavnom
2015-08-09
Pa..prosla su me ta vremena,no eto,podsjetismo se starih dana u diskoteci King,i iste takve atmosfere,iste opustenosi,isto tako dobrih pičaka..zderemo po dva krigla Staropramen tocenog i nes poslije i ne cujes bas mjuzu...spika sa curama,lagano dodirivanje laktovima..melkior wrote:Da, ako voliš trans techno i visoki c u metal zvuku u kombinaciji s Munchovim Krikom...bogomdani wrote:Pakao je uvijek onako..kao Diskoteka,vreo,pun pičaka mlađahnih i velike buke,mjuzike uglavnom
ehhh...sve je isto kao nekad..
Guest- Guest
Da sad baš gledam to. Stari Grci su to detaljinije opisali.melkior wrote:U stvari Tartar. Had je podzemlje, a Tartar mučilište.RayMabus wrote:
U predvorju Hadove i Perzefonine palače sjedila su tri suca: Minos, Radamant i Eak. Ondje se nalazio i Trivij (raskršće triju cesta) posvećen Hekati, na kome se sudilo dušama umrlih. Oni koji nisu činili ni velika djela niti velike grijehe bili su upućivani u Asfodel. Tko je činio loša djela i bio zao za svoga života bio je slan u Tartar. Za herojska djela završavalo se na Elizijskim poljanama. Onaj tko nije bio ni loš ni dobar, završavao je u Asfodelu.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Had_%28podzemni_svijet%29
U rimskoj mitologiji Tartar je mjesto gdje su slani grešnici - pakao. Vergilije u svojoj Eneidi opisuje ga kao ogromno mjesto okruženo plamenom rijekom Flegeton i trostrukim zidovima koji sprečavaju grešnike da pobjegnu. Čuva ga Hidra sa 50 crnih razjapljenih čeljusti koja sjedi kod vrištećih vrata zaštićenih stupovima od čvrstog adamantina, tvardi srodne dijamantu, tako čvrste da je ništa ne može probiti. Unutra je dvorac sa širokim zidovima i visokim željeznim tornjem. Tizifona, jedna od Erinija koja predstavlja osvetu, čuva stražu s bičem na vrhu ovog tornja i nikad ne spava. U sredini je duboka, duboka jama na dnu koje smješteni su Titani i ostali grešnici.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Tartar_%28pakao%29
2014-04-11
A što ja znam, nisam nikad bio neki partijaner Previše buke, previše gužvebogomdani wrote:Pa..prosla su me ta vremena,no eto,podsjetismo se starih dana u diskoteci King,i iste takve atmosfere,iste opustenosi,isto tako dobrih pičaka..zderemo po dva krigla Staropramen tocenog i nes poslije i ne cujes bas mjuzu...spika sa curama,lagano dodirivanje laktovima..melkior wrote:Da, ako voliš trans techno i visoki c u metal zvuku u kombinaciji s Munchovim Krikom...bogomdani wrote:Pakao je uvijek onako..kao Diskoteka,vreo,pun pičaka mlađahnih i velike buke,mjuzike uglavnom
2015-08-09
U rimskoj mitologiji Tartar je mjesto gdje su slani grešnici - pakao. Vergilije u svojoj Eneidi opisuje ga kao ogromno mjesto okruženo plamenom rijekom Flegeton i trostrukim zidovima koji sprečavaju grešnike da pobjegnu. Čuva ga Hidra sa 50 crnih razjapljenih čeljusti koja sjedi kod vrištećih vrata zaštićenih stupovima od čvrstog adamantina, tvardi srodne dijamantu, tako čvrste da je ništa ne može probiti. Unutra je dvorac sa širokim zidovima i visokim željeznim tornjem. Tizifona, jedna od Erinija koja predstavlja osvetu, čuva stražu s bičem na vrhu ovog tornja i nikad ne spava. U sredini je duboka, duboka jama na dnu koje smješteni su Titani i ostali grešnici.
---
Otprilike nije daleko od stvarne šeme tj okvirno je baš ovako.
Zamisli samoubojice pa se ubije pa odma inkarnira i onda kad naraste odma se opet samoubije bombom itd itd itd .....kad bi to tako bilo onda bi svaki dan imao na stotine samoubojstava.,
Kad se to tako pogleda onda ovi cuvari Pakla u suštini su vrijedni entiteti.
---
Otprilike nije daleko od stvarne šeme tj okvirno je baš ovako.
Zamisli samoubojice pa se ubije pa odma inkarnira i onda kad naraste odma se opet samoubije bombom itd itd itd .....kad bi to tako bilo onda bi svaki dan imao na stotine samoubojstava.,
Kad se to tako pogleda onda ovi cuvari Pakla u suštini su vrijedni entiteti.
Last edited by RayMabus on 14/8/2016, 00:16; edited 2 times in total
2014-04-11
Na žalost, u većini odnosa postoji borba polova. U nas, na našim prostorima, muškarci su učeni na način da u ženi traže mater.
Mada i to je prirodno, zahtjevati....
Ako se podložiš, odlično, ako ne....uvijek će se pronaći način da te se diskretidira, jer si rođena kao žena.
Ako ženi nešto nije dano, da li je prirodno da traži?
Ako je žena nezadovoljna da li je prirodno da se izrazi?
Što uopće znači prvotnost?
Mada i to je prirodno, zahtjevati....
Ako se podložiš, odlično, ako ne....uvijek će se pronaći način da te se diskretidira, jer si rođena kao žena.
Ako ženi nešto nije dano, da li je prirodno da traži?
Ako je žena nezadovoljna da li je prirodno da se izrazi?
Što uopće znači prvotnost?
Guest- Guest
Samo ispocetka..uz malo piffe i opustanja,uzbudjenje uz razgovor sa curama,a sve fino i lijepo odjevene,niti traga jeansu,pa gledas nogice,stilleta,minice,kao da si u raju,,melkior wrote:A što ja znam, nisam nikad bio neki partijaner Previše buke, previše gužvebogomdani wrote:Pa..prosla su me ta vremena,no eto,podsjetismo se starih dana u diskoteci King,i iste takve atmosfere,iste opustenosi,isto tako dobrih pičaka..zderemo po dva krigla Staropramen tocenog i nes poslije i ne cujes bas mjuzu...spika sa curama,lagano dodirivanje laktovima..melkior wrote:Da, ako voliš trans techno i visoki c u metal zvuku u kombinaciji s Munchovim Krikom...bogomdani wrote:Pakao je uvijek onako..kao Diskoteka,vreo,pun pičaka mlađahnih i velike buke,mjuzike uglavnom
Guest- Guest
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 21 of 29