Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 20 of 29
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Ne znam. Pitaj nju :melkior wrote:Zašto bi ih zapad uopće i htio pobijediti kada je vlastita smrt logičan izbor?RayMabus wrote:Nenadjebivo ili ne uprawo sam ti objasnio zašto ih zapad nece pobjediti.
300- "This is where we fight, this is where they die!!!"
https://www.youtube.com/watch?v=Uf3pSSPT_3s
I sad čekamo da izhebu emanicpaciju.
Ja to posmatram sa brijega ....pratim bitku u nizini.
"Ilegalni migranti i tražitelji azila čije su molbe odbijene trebali bi biti smješteni na dva otoka izvan Europe pod zaštitom UN-a", rekla je Petry ne kazavši na koje otoke misli.
U njemačkim medijima njezine su se primjedbe protumačile kao referencija na Nauru i Manus, dva tihooceanska otoka gdje Australija u logorima drži tražitelje azila koje je presretala dok su čamcima pokušavali doći do njezinih obala.
"Predlažem transformaciju Saveznog ureda za migraciju i izbjeglice u ured za emigraciju, koji će osigurati da svi ilegalni migranti napuste ovu zemlju što prije", dodala je Petry.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-ultradesnicarka-izbjeglice-treba-poslati-na-otoke-izvan-europe/912674.aspx
Hebe se mene. Meni je sve isti kuraz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ona želi živjeti...RayMabus wrote:Ne znam. Pitaj nju :melkior wrote:Zašto bi ih zapad uopće i htio pobijediti kada je vlastita smrt logičan izbor?RayMabus wrote:Nenadjebivo ili ne uprawo sam ti objasnio zašto ih zapad nece pobjediti.
"Ilegalni migranti i tražitelji azila čije su molbe odbijene trebali bi biti smješteni na dva otoka izvan Europe pod zaštitom UN-a", rekla je Petry ne kazavši na koje otoke misli.
U njemačkim medijima njezine su se primjedbe protumačile kao referencija na Nauru i Manus, dva tihooceanska otoka gdje Australija u logorima drži tražitelje azila koje je presretala dok su čamcima pokušavali doći do njezinih obala.
"Predlažem transformaciju Saveznog ureda za migraciju i izbjeglice u ured za emigraciju, koji će osigurati da svi ilegalni migranti napuste ovu zemlju što prije", dodala je Petry.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-ultradesnicarka-izbjeglice-treba-poslati-na-otoke-izvan-europe/912674.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Njen problem.melkior wrote:Ona želi živjeti...RayMabus wrote:Ne znam. Pitaj nju :melkior wrote:Zašto bi ih zapad uopće i htio pobijediti kada je vlastita smrt logičan izbor?RayMabus wrote:Nenadjebivo ili ne uprawo sam ti objasnio zašto ih zapad nece pobjediti.
2014-04-11
Je li gore htjeti živjeti, a ne moći, ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:Njen problem.melkior wrote:Ona želi živjeti...RayMabus wrote:Ne znam. Pitaj nju :melkior wrote:Zašto bi ih zapad uopće i htio pobijediti kada je vlastita smrt logičan izbor?RayMabus wrote:Nenadjebivo ili ne uprawo sam ti objasnio zašto ih zapad nece pobjediti.
2015-08-09
Duša je besmrtna tako da ne možeš ne htjeti žiwjeti .....a šta se tiče owog drugog ........jebi ga.
Ha ha ha ha
Da , hebački je to problem kad si besmrtan a ne žiwi ti se.
Nepremostiw štawiše.
Ha ha ha ha
Da , hebački je to problem kad si besmrtan a ne žiwi ti se.
Nepremostiw štawiše.
2014-04-11
No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
Zabawljaš se a usput i ubijaš wrijeme.
2014-04-11
Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2014-04-11
A kad ti dopizdi ova trenutna inkarnacija,¨fino lijepo se opašeš eksplozivom, uđeš u trgovački centar i boom!RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2015-08-09
Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2015-08-09
Dobro jutro .....Kolumbo.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2014-04-11
Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
Tako ceš živjeti mrtav gdje si htjeo umrijeti a ostao si živ.
2014-04-11
E pa onda jebiga, preostaje mi jedino da se opašem eksplozivomRayMabus wrote:Dobro jutro .....Kolumbo.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2015-08-09
Zato se i zove : vječni oganj.RayMabus wrote:Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2014-04-11
Zašto bi ikoga, pa i Boga bilo briga jesmo li živi ili smo mrtvi?RayMabus wrote:Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2015-08-09
Ali ako se ubiješ, onda te očito nije briga što će biti s tobom, pa ima li onda Pakao uopće smisao?RayMabus wrote:Zato se i zove : vječni oganj.RayMabus wrote:Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?RayMabus wrote:No postoji trik. Možeš zaborawiti ....da si besmrtan i inkarnirati se negdje i mislit da si tijelo.
2015-08-09
Pa i nije. To je možda bitno ovima na fizickoj ravni koji su ti bliski. Ostale to ne zanima a da je to tako eto pogledaj koliko koga brige za smrt nekoga u Iraku. Pa šta bi ga bilo brige kad ga niti nije poznavao niti mu je išta. To je normalno da ga nije brige il bar nije brige toliko i zaista.melkior wrote:
Zašto bi ikoga, pa i Boga bilo briga jesmo li živi ili smo mrtvi?
2014-04-11
Ima : sprijecava takve da se ponovo inkarniraju i ubiju druge.melkior wrote:Ali ako se ubiješ, onda te očito nije briga što će biti s tobom, pa ima li onda Pakao uopće smisao?RayMabus wrote:Zato se i zove : vječni oganj.RayMabus wrote:Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).RayMabus wrote:
Tako da si dobio i odgovor i na to šta je uopce žiwot : ili je gore htjeti umrijeti, a ne moći?
2014-04-11
Ali ako ubiješ sebe a ne druge, onda je promašen.RayMabus wrote:Ima : sprijecava takve da se ponovo inkarniraju i ubiju druge.melkior wrote:Ali ako se ubiješ, onda te očito nije briga što će biti s tobom, pa ima li onda Pakao uopće smisao?RayMabus wrote:Zato se i zove : vječni oganj.RayMabus wrote:Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.melkior wrote:
Znači, život je zaborav besmrtnosti i prokletstvo sadašnjosti koju ne možeš ugasiti (gore htjeti umrijeti, a ne moći).
2015-08-09
Fizičku inkarnaciju gledaj kao pilulu zaborava.melkior wrote:Ali ako ubiješ sebe a ne druge, onda je promašen.RayMabus wrote:Ima : sprijecava takve da se ponovo inkarniraju i ubiju druge.melkior wrote:Ali ako se ubiješ, onda te očito nije briga što će biti s tobom, pa ima li onda Pakao uopće smisao?RayMabus wrote:Zato se i zove : vječni oganj.RayMabus wrote:
Tocno al ako se ubiješ nov zaborav besmrtnosti ti nece baš bit dan na pladnju nego ceš gorjeti u Paklu zbog onoga šta si napravio.
Nisi jedini koji ceka u redu.
Ideš na kraj reda.
2014-04-11
Ok, kužim. Jedino ne kužim zašto uvijek kad pišem pizdarije na forumu moram dodatno upisivati zadane brojke i slova da bi mi bilo omogućeno poslati post?RayMabus wrote:Fizičku inkarnaciju gledaj kao pilulu zaborava.melkior wrote:Ali ako ubiješ sebe a ne druge, onda je promašen.RayMabus wrote:Ima : sprijecava takve da se ponovo inkarniraju i ubiju druge.melkior wrote:Ali ako se ubiješ, onda te očito nije briga što će biti s tobom, pa ima li onda Pakao uopće smisao?RayMabus wrote:
Zato se i zove : vječni oganj.
Nisi jedini koji ceka u redu.
Ideš na kraj reda.
2015-08-09
Mislim da je to radi ove slike tj da je slika kodirana.
2014-04-11
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 20 of 29