Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 18 of 29
Page 18 of 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma dobro je dok ti umovi surađuju..moj kognitivni um disciplinira afektivni..da mi nije bilo teških depresija nikad škole ne bi izučila..u terapijske svrhe sebi peglala tok svijesti.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
To šta se tebi netko svidio ne znaci da nemaš pravo upalit tj ostavit analiticki dio uma za anaiziranje ponašanja iste ko psihoprofil.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
I da radiš kretena od sebe nebitno je koliko reakcija te osobu na to.
2014-04-11
a dobre i mene su take faze vukle u analitiku..pače patološko stalkerstvo..jednom sam školu mijenjala i polagala razlike ispita zbog praktičnijeg stalkiranja.RayMabus wrote:To šta se tebi netko svidio ne znaci da nemaš pravo upalit tj ostavit analiticki dio uma za anaiziranje ponašanja iste ko psihoprofil.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
I da radiš kretena od sebe nebitno je koliko reakcija te osobu na to.
2016-03-09
RayMabus wrote:Šta je žena lijepša to je kompliciranija.
naprotiv, lijepe žene su jednostavne, cijela njihova bit je sadržana u malom zrcalu
ti očito nemaš nikakvog iskustva s njima
Guest- Guest
Surađuju jer su umreženi i to je tako tj svi imaju istu bazu.frakcija wrote:ma dobro je dok ti umovi surađuju..moj kognitivni um disciplinira afektivni..da mi nije bilo teških depresija nikad škole ne bi izučila..u terapijske svrhe sebi peglala tok svijesti.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
Um je sredstvo komunikacije između duše i okoline.
Tako i ta druga osoba vidi ono šta ja ocu da vidi da ja vidim rekaciju te osobe na to.
Ako želiš s nekim vezu i to na duge staze a to je ova prica onda ipak bolje vidit kako taj netko reagira na određene situacije.
Ocito ne reagiraju baš pa onda bracni status : neoženjen.
Vjerovatno su našle nekoga tko im paše pa nek uživaju.
Život ide dalje.
2014-04-11
triba si probat opet, radi dinamike..predugo si zaglavljen u inertnoj fazi...nek se talasa.RayMabus wrote:Surađuju jer su umreženi i to je tako tj svi imaju istu bazu.frakcija wrote:ma dobro je dok ti umovi surađuju..moj kognitivni um disciplinira afektivni..da mi nije bilo teških depresija nikad škole ne bi izučila..u terapijske svrhe sebi peglala tok svijesti.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
Tako i ta druga osoba vidi ono šta ja ocu da vidi da ja vidim rekaciju te osobe na to.
Ako želiš s nekim vezu i to na duge staze a to je ova prica onda ipak bolje vidit kako taj netko reagira na određene situacije.
Život ide dalje.
2016-03-09
Svak ima svoju filozofiju : ja te lijepe ipak samo gledam i držim sigurni distancu od istih jer su opasne.deda gulenist wrote:RayMabus wrote:Šta je žena lijepša to je kompliciranija.
naprotiv, lijepe žene su jednostavne, cijela njihova bit je sadržana u malom zrcalu
ti očito nemaš nikakvog iskustva s njima
2014-04-11
Necu. Za ovu inkarnaciju je bilo dosta.frakcija wrote:triba si probat opet, radi dinamike..predugo si zaglavljen u inertnoj fazi...nek se talasa.RayMabus wrote:Surađuju jer su umreženi i to je tako tj svi imaju istu bazu.frakcija wrote:ma dobro je dok ti umovi surađuju..moj kognitivni um disciplinira afektivni..da mi nije bilo teških depresija nikad škole ne bi izučila..u terapijske svrhe sebi peglala tok svijesti.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
Život ide dalje.
2014-04-11
čiknRayMabus wrote:Necu. Za ovu inkarnaciju je bilo dosta.frakcija wrote:triba si probat opet, radi dinamike..predugo si zaglavljen u inertnoj fazi...nek se talasa.RayMabus wrote:Surađuju jer su umreženi i to je tako tj svi imaju istu bazu.frakcija wrote:ma dobro je dok ti umovi surađuju..moj kognitivni um disciplinira afektivni..da mi nije bilo teških depresija nikad škole ne bi izučila..u terapijske svrhe sebi peglala tok svijesti.RayMabus wrote:Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
Život ide dalje.
2016-03-09
Nije šala: Lijepe žene mogu biti loše za zdravlje muškaraca
Studija je pokazala kako se razina kortizola kod muškaraca povećava nakon samo pet minuta kratkog socijalnog kontakta s mladom, privlačnom ženom
http://www.vecernji.ba/nije-sala-lijepe-zene-mogu-biti-lose-za-zdravlje-muskaraca-1102641
Studija je pokazala kako se razina kortizola kod muškaraca povećava nakon samo pet minuta kratkog socijalnog kontakta s mladom, privlačnom ženom
http://www.vecernji.ba/nije-sala-lijepe-zene-mogu-biti-lose-za-zdravlje-muskaraca-1102641
2014-04-11
Samo pet minuta u društvu lijepe žene kod ispitanika je povisivalo razinu kortizola, hormona stresa, navodi se u istraživanju provedenom na sveučilištu u Valenciji.
Navodno je taj efekt bio i pojačan, ukoliko se u društvu muškarca nalazila žena koja je bila "izvan njihove lige".
Hormon kortizol proizvodi nadbubrežna žlijezda u trenutcima kada je čovjek pod fizičkim ili psihičkim stresom, a dovodi se u izravnu vezu sa srčanim i brojnim drugim oboljenjima.
Istraživači su ispitali 84 studenta na način da su dobili zadatak da pojedinačno sjednu u sobu i riješe sudoku zagonetku. Dvije nepoznate osobe, jedan muškarac i jedna (fizički privlačna) žena također su bili u sobi.
U trenutku kad bi ženska osoba napustila sobu, a dva muškarca ostala sjediti zajedno, razina hormona strese kod ispitanika nije porasla. Međutim, kada bi ispitanik u sobi ostao samo sa ženom, njegova razina kortizola bi porasla.
"U ovoj smo studiji smo krenuli od pretpostavke da većina muškarca, u društvu lijepe žene, ima osjećaj kao da je to idealna prilika za udvaranje. I dok će neki muškarci izbjegavati lijepe žene vodeći se uvjerenjem kako su one 'izvan njihove lige', većina muškaraca će zapravo imati određenu hormonsku reakciju", pojašnjava se u studiji, piše Telegraph.
Studija je pokazala kako se razina kortizola kod muškaraca povećava nakon samo pet minuta kratkog socijalnog kontakta s mladom, privlačnom ženom.
Kortizol u malim dozama može imati pozitivan efekt, poboljšavajući budnost, prenosi Klix.
Ipak, kronično povišen kortizol pogoršava određena zdravstvena stanja kao što su srčane bolesti, dijabetes, hipertenzija i impotencija.
Eto.
Navodno je taj efekt bio i pojačan, ukoliko se u društvu muškarca nalazila žena koja je bila "izvan njihove lige".
Hormon kortizol proizvodi nadbubrežna žlijezda u trenutcima kada je čovjek pod fizičkim ili psihičkim stresom, a dovodi se u izravnu vezu sa srčanim i brojnim drugim oboljenjima.
Istraživači su ispitali 84 studenta na način da su dobili zadatak da pojedinačno sjednu u sobu i riješe sudoku zagonetku. Dvije nepoznate osobe, jedan muškarac i jedna (fizički privlačna) žena također su bili u sobi.
U trenutku kad bi ženska osoba napustila sobu, a dva muškarca ostala sjediti zajedno, razina hormona strese kod ispitanika nije porasla. Međutim, kada bi ispitanik u sobi ostao samo sa ženom, njegova razina kortizola bi porasla.
"U ovoj smo studiji smo krenuli od pretpostavke da većina muškarca, u društvu lijepe žene, ima osjećaj kao da je to idealna prilika za udvaranje. I dok će neki muškarci izbjegavati lijepe žene vodeći se uvjerenjem kako su one 'izvan njihove lige', većina muškaraca će zapravo imati određenu hormonsku reakciju", pojašnjava se u studiji, piše Telegraph.
Studija je pokazala kako se razina kortizola kod muškaraca povećava nakon samo pet minuta kratkog socijalnog kontakta s mladom, privlačnom ženom.
Kortizol u malim dozama može imati pozitivan efekt, poboljšavajući budnost, prenosi Klix.
Ipak, kronično povišen kortizol pogoršava određena zdravstvena stanja kao što su srčane bolesti, dijabetes, hipertenzija i impotencija.
Eto.
2014-04-11
svaka može bit ljepotica ako je za to dovoljno motivirana..doduše često se i nagrđuju svjesno..ko npr. sora.RayMabus wrote:Nije šala: Lijepe žene mogu biti loše za zdravlje muškaraca
2016-03-09
tebi su žene ko struja, bojiš se ubost
Guest- Guest
Ako se previše približi odma prst u nos i čačkaj.
Ako se previše približi odma prst u nos i čačkaj.
2014-04-11
Jedini problem je šta ima puno lijepih pa moraš puno čačkat nos.
2014-04-11
oštetit ćeš sluznicu.RayMabus wrote:Jedini problem je šta ima puno lijepih pa moraš puno čačkat nos.
2016-03-09
LIjepa ženka , mlada slobodna : gledaj sa distance , uživaj , jel ti se približi odma bežanija.
Aj ti moja.
BY BY
Aj ti moja.
BY BY
2014-04-11
Najbolje su one srednja kategorija , ne luce ti ove hormone.
2014-04-11
ja sam ružna, debela i zauzeta. Take chance on me.RayMabus wrote:LIjepa ženka , mlada slobodna : gledaj sa distance , uživaj , jel ti se približi odma bežanija.
Aj ti moja.
BY BY
2016-03-09
Žene se ubiše da budu lijepe , šminka , fitnes ...ono ...a kad ono rezultat je : kidam nalijevo.
Gledaju nih , dive im se , ugodno oku ....al tu prica završava.
Šta one wiše pokušaaju bit lijepše i fit dakle kategorija iznad to gore.
Gledaju nih , dive im se , ugodno oku ....al tu prica završava.
Šta one wiše pokušaaju bit lijepše i fit dakle kategorija iznad to gore.
2014-04-11
Page 18 of 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 18 of 29