Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 17 of 29
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Nek se svak snalazi za sebe. Šta mene boli kuaz jel koga žena sluša ne sluša. Nisu moja posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Volim onu ženu koja ne postavlja previše pitanja.
Volim kad se vratim kući malo popit i iz neke štete,a žena gleda i kaže da mi se košulja izgužvala i da kako me nije sramota tako izgužvan ići među ljude.
Volim kad se vratim kući malo popit i iz neke štete,a žena gleda i kaže da mi se košulja izgužvala i da kako me nije sramota tako izgužvan ići među ljude.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam sad bija vanka i točno owaka cura ka šta ju je Svetac posta. Ugodno oku skorz i ono ok ženska i kao osoba. Lijepo gledaj i užiwaj. Nešto dalje od toga ? Ne hwala. Zašto ? Zato.
Jel želiš nešto konkretno ? Pa traži onu koju nitko ne gleda. Te slušaju.
2014-04-11
Šta je žena lijepša to je kompliciranija.
2014-04-11
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
RayMabus wrote:Ja sam sad bija vanka i točno owaka cura ka šta ju je Svetac posta. Ugodno oku skorz i ono ok ženska i kao osoba. Lijepo gledaj i užiwaj. Nešto dalje od toga ? Ne hwala. Zašto ? Zato.
Ja imam potpuno suprotno iskustvo, kad izađem van ženske me samo gledaju a ja njih uopće ne.
Točno je to da ne žele razgovarati ni slušati, samo im se dodiruje, pleše i ljubi. Gledaju kako zadovoljiti svoje osjećaje i ego, a ja sam im samo sredstvo da dođu do vrhunca i sredstvo podizanje ega kad se šetaju okolo samnom i pokazuju me po gradu ljubomornim kolegicama.
Meni takav odnos brzo dosadi jer nemamo o čemu razgovarati, ne zanima ih što mislim o burzovnim tečajevima ili matematičkim modelima u kvantnoj fizici, na pameti su im samo 2-3 stavri, ovima sa fakultetskom diplomom možda 4, od kojih je jedna šoping.
Guest- Guest
LIjepa žena = gledaj i nediraj ni pod živu glavu a ako te oduzme zamisli onog lika dvostruko lice iz Betmana pa samo preslikaj na njeno lijepo lice i proci cete.
Srednja žena : gledaj , uđi u komunikaciju
Lijepa žena : komplicikacija
Srednja ženska : manje komplikacije.
Nema žena : život je raj.
Srednja žena : gledaj , uđi u komunikaciju
Lijepa žena : komplicikacija
Srednja ženska : manje komplikacije.
Nema žena : život je raj.
2014-04-11
pa i nemoš o ničem pričat dok ne preforsiraš horny fazu..to nakon par godina..deda gulenist wrote:RayMabus wrote:Ja sam sad bija vanka i točno owaka cura ka šta ju je Svetac posta. Ugodno oku skorz i ono ok ženska i kao osoba. Lijepo gledaj i užiwaj. Nešto dalje od toga ? Ne hwala. Zašto ? Zato.
Ja imam potpuno suprotno iskustvo, kad izađem van ženske me samo gledaju a ja njih uopće ne.
Točno je to da ne žele razgovarati ni slušati, samo im se dodiruje, pleše i ljubi. Gledaju kako zadovoljiti svoje osjećaje i ego, a ja sam im samo sredstvo da dođu do vrhunca i sredstvo podizanje ega kad se šetaju okolo samnom i pokazuju me po gradu ljubomornim kolegicama.
Meni takav odnos brzo dosadi jer nemamo o čemu razgovarati, ne zanima ih što mislim o burzovnim tečajevima ili matematičkim modelima u kvantnoj fizici, na pameti su im samo 2-3 stavri, ovima sa fakultetskom diplomom možda 4, od kojih je jedna šoping.
2016-03-09
eto, feministicama su uvijek krivi muškarcifrakcija wrote:pa i nemoš o ničem pričat dok ne preforsiraš horny fazu..to nakon par godina..deda gulenist wrote:RayMabus wrote:Ja sam sad bija vanka i točno owaka cura ka šta ju je Svetac posta. Ugodno oku skorz i ono ok ženska i kao osoba. Lijepo gledaj i užiwaj. Nešto dalje od toga ? Ne hwala. Zašto ? Zato.
imaš još koju kritiku na moj račun?
Guest- Guest
Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Oš bit poslušna ne poslušna ? BMK.
2014-04-11
kad te nije pogodila amorova strelica, lako ti je tako.RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
2016-03-09
Samo ja i nitko više i sokic i pracenje nataliteta.
Nešto vas žulja ?
Mene ne.
Aj nastavite ovko još dva desetljeća .....baš me zanima di cete stić.
Nešto vas žulja ?
Mene ne.
Aj nastavite ovko još dva desetljeća .....baš me zanima di cete stić.
2014-04-11
Pogodila me je al ono znaš šta ti je : nemogu ja tebe toliko volit koliko ti mogu nedat da me praviš budalom iti milimetra.frakcija wrote:kad te nije pogodila amorova strelica, lako ti je tako.RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Volim te al doviđenja.
2014-04-11
https://www.youtube.com/watch?v=F6NqGrqUaWA
2016-03-09
RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Misliš da si prvi koji tako razmišlja? Imaš npr. Origena iz 2. stoljeća...
On je otišao korak dalje... za svaki slučaj da se osigura.
Guest- Guest
a svi smo budale totalne kad smo zaljubljeni..igračke vjetrova. u božju milost..šta bude biće..RayMabus wrote:Pogodila me je al ono znaš šta ti je : nemogu ja tebe toliko volit koliko ti mogu nedat da me praviš budalom iti milimetra.frakcija wrote:kad te nije pogodila amorova strelica, lako ti je tako.RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Volim te al doviđenja.
2016-03-09
ako te Ud tvoj sablažnjava, odsjeci ga i baci daleko odsebe!deda gulenist wrote:RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Misliš da si prvi koji tako razmišlja? Imaš npr. Origena iz 2. stoljeća...
On je otišao korak dalje... za svaki slučaj da se osigura.
2016-03-09
Isus je bio mudar bogo-čovjek, mudriji od kralja Solomona.frakcija wrote:
ako te Ud tvoj sablažnjava, odsjeci ga i baci daleko odsebe!
Guest- Guest
Da al ja ipak malo više volim sebe.frakcija wrote:a svi smo budale totalne kad smo zaljubljeni..igračke vjetrova. u božju milost..šta bude biće..RayMabus wrote:Pogodila me je al ono znaš šta ti je : nemogu ja tebe toliko volit koliko ti mogu nedat da me praviš budalom iti milimetra.frakcija wrote:kad te nije pogodila amorova strelica, lako ti je tako.RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Volim te al doviđenja.
Netko ce radit sve da ga ta koju voli pogleda a ja necu radit ništa nego me boli kuraz pa ono .....ok tražiš da te netko salijeće i to ....pa ugodan život drago mi je šta smo se upoznali ili možda i ne al ono sad svak svojim putem.
Sutra je novi dan.
2014-04-11
meni bolje da me na zemlji drži netko racionalniji i lukrativniji , jer kada ljubim ja gubim glavu.RayMabus wrote:Da al ja ipak malo više volim sebe.frakcija wrote:a svi smo budale totalne kad smo zaljubljeni..igračke vjetrova. u božju milost..šta bude biće..RayMabus wrote:Pogodila me je al ono znaš šta ti je : nemogu ja tebe toliko volit koliko ti mogu nedat da me praviš budalom iti milimetra.frakcija wrote:kad te nije pogodila amorova strelica, lako ti je tako.RayMabus wrote:Znate šta je problem u ovoj temi ? Šta je svima vama osim mene cilj ove rasprave ipak zajednica muškarca i žene. Moj nije. Moj cilj je samo ja. I nitko više.
Volim te al doviđenja.
Netko ce radit sve da ga ta koju voli pogleda a ja necu radit ništa nego me boli kuraz pa ono .....ok tražiš da te netko salijeće i to ....pa ugodan život drago mi je šta smo se upoznali ili možda i ne al ono sad svak svojim putem.
Sutra je novi dan.
ako ste oboje ludi ode sve u finu materinu.
2016-03-09
Pa glava i je izgubljena kad se zaljubiš do ušiju samo ja imam desetke umova pa onaj jedan prica sviđaš mi se a onaj drugi skenira ponašanje te osobe.
2014-04-11
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 17 of 29